DV2022 Bekleme Odası
-
5.günün şafağında beni bekleyin
https://m.youtube.com/watch?v=kVQ9eS_6d4g&t=0h1m09s&feature=youtu.be
-
Ve Paterson NJ.
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bu sene o sene 🙏
Geçen sene ki düşüş bu sene de devam edecek başvuruda ve biz tarih yazıcaz birbirimize kenetlenicez inşallah 🙏Geçen sene ki ilk başvuruyu yapmadan önce ben eşime 2023 e Amerika'da gireceğiz dedim benim atmasyon totemlerim vardır tarihlerle ilgili 2018 e evli gireceğim 2018 içinde de çocuğum olacak dedim yıllarca daha öyle bir mevzu yokken öyle oldu şimdi Amerika totemini bekliyorum
Ben de oğlanın 4. Yaş gününü Amerika da kutlarız demiştim. Kutlar mıyız sence? 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@hascerob @Zelene benimkilerin de 8 ve 6 yaş kutlamalarını yapmak istiyorum ameriga da 😁
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Benim video da çekildi yakında yayına girer 😁
@Hyller
Biz sen sandık önce 🙈 -
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bu sene o sene 🙏
Geçen sene ki düşüş bu sene de devam edecek başvuruda ve biz tarih yazıcaz birbirimize kenetlenicez inşallah 🙏Geçen sene ki ilk başvuruyu yapmadan önce ben eşime 2023 e Amerika'da gireceğiz dedim benim atmasyon totemlerim vardır tarihlerle ilgili 2018 e evli gireceğim 2018 içinde de çocuğum olacak dedim yıllarca daha öyle bir mevzu yokken öyle oldu şimdi Amerika totemini bekliyorum
Ben de oğlanın 4. Yaş gününü Amerika da kutlarız demiştim. Kutlar mıyız sence? 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@hascerob @Zelene benimkilerin de 8 ve 6 yaş kutlamalarını yapmak istiyorum ameriga da 😁
Hepsine birlikte yapmak nasip olsunn 🙏🏼
-
@Mst, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
https://youtube.com/watch?v=4uSk6uA8ZGs&feature=share
Güzel bir çalışma izlenebilir.
Videoyu izledim ve çok beğendim. Gerçi izlemeden, sadece nasıl oturduklarına bakarak bile aradaki farklı anlayabilirsiniz.
-
merhabalar ben temmuz da lise diploması alacağım dv2022 ye başvurarken lise mezunu seçeneğine tıkladım diplomayı yaza alacağım için
ds260 formunda lise mezunuyum dersem riskli olur mu -
@tolgasatir aldığın eğitimin parasını ne kadar zamanda çıkarttığını merak ediyorum. Kâra geçtikten sonra bi güncellersen bizi iyi olur 😉😉
İnşallah bakalım :) haberdar ederim tabiki daha yolun başındayım 6 aydan önce parasını çıkarabilexeğime çok ihtimal vermiyorum ama satış yapanlar hali hazırda daha hızlı olur diyorlar ben her zaman kendimi en kötüüye göre hazıelıyorum.
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Benim video da çekildi yakında yayına girer 😁
@Hyller
Biz sen sandık önce 🙈Yok benim nick ve isim aynı sadece türkçe karakter farkı var Tolga Şatır :)
-
@Ali-Dmr, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
İlk başvurumdu, özellikle ertleme haberi geldikten sonraki bir ay beni yıprattı. Kafamda hep çıkma ihtimali vardı, doğru dürüst hiçbir şeye odaklanamadım. Resmen kendi kendimi sabote ettim. Şimdi koca bir yıl daha beklemek zulüm gibi geliyor. Tabii en nihayetinde günler gelip geçecek o bir yıl göz açıp kapayıncaya kadar bitecek ama benim beynimi bu GC çekilişinden soyutlamam lazım bir süre. Foruma da alternatif yolları araştırmak için girmeyi planlıyorum bir süre.
Evet günler gerçekten çok çabuk geçti arkadaşlar. 772 sayfa önce yaşadığım duygu dolu anlar, zaman mevhumunun ne denli tuhaf olduğunu bizlere bütün çıplaklığıyıla anl..... şaka şaka bu sene de has not been selected bekliyorum. Katılımcı arkadaşlara başarılar.
-

-

-

-

-
@Ali-Dmr Böyle söyleyince benimde bakasım geldi. 6 haziranda, 759 sayfa önce DV2021 hüsranı sonrası "inş o sene bu senedir" yazıp duygusal bir reserved yapmışım. son 5 gün kala tekrarlıyorum inş o sene bu senedir.
-
@quikless Umarım bu sene kısmet olur size. Ben o zaman dediğim ''alternatif yolları araştırma'' ile Kanada vizesi aldım. En azından ülkeden ilk çıkışı gerçekleştirebileceğim. GC olmasa bile belki 4-5 sene sonra Kanada'dan Amerika'ya geçmenin bir yolunu bulurum.
-
@Ali-Dmr Tebrik ediyorum umarım gönlünüzce olur. İnşallah bu sene gc sayesinde bizlere de bir kapı açılır, güzel dilekler için de teşekkür ederim.
-
@Mst benim merak ettiğim şey kültürüme uygun yiyecekler yapıp satmak istesek müşteri kitlemiz Amerikalılar (Güney ve kuzey Amerika halkı) mi olur yoksa Ortadoğu insanları mı olur?
Kadir Zora beyin bir sözü vardı (gerçi bu örnek yemek üzerine değildi ama) Türkiye’de mükemmel fikir dediğiniz şey burada tutmayabilir. Buranın dinamikleri farklıdır diye.
-
Bu sefer olacak hissediyorum, eğer olurda çıkarsa boxerla koşarak mahalleyi turlayacağım
-
https://www.youtube.com/watch?v=_CL6n0FJZpk
gta in real life
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum