DV2022 Bekleme Odası
-
Arkadaşlar bu sene kazanamazsam 3 yıllığına Master programı ile Amerikada olacağım. Oradaki oturum adresim ile başvurabiliyor muyum ? Çıkması durumunda Türkiyeye gelmeden oradaki konsolosluktan DV sürecini baslatabiliyor muyum yani ?
-
Dostlar bu kazanırsak doldurulacak form için yardımcı olacak güvenelilir danışmanlık firmaları varmı hele sitenin ücretli bir desteği varsa süper olur.
-
@Emre-Kalafat destek için forumu kullanabilirsiniz. Eminim burda kafanıza takılan ne sorunuz varsa memnuniyetle cevaplandiracak bir çok kişiyle karşılaşacaksınız. Buradan yardım alarak kendi formunuzu doldurabilirsiniz.
-
@Emre-Kalafat bu forumda ne işin var senin ozaman danışmanlık şirketine para vermeye niyetin varsa burada biz aileyiz sen bilmiyorsun galiba 9 mayısta tüm soruların cevaplarını bulacağın paketi yayınlayacağız içinde DS260 boş hali de olacak açıklamalı ekran görüntülü hem de o yüzden bir daha başkalarına para vermek gibi cümle kurmazsan seviniriz. Burada sadece pasaporta vize basılmaz geriye kalan tüm soruların cevapları vardır.
-
@gariban 9 mayısı bekle paket gelecek
-
@cüneyt-tarıkman evet hem de çok daha hızlı gider işlemlerin. Sadece başvuru yaparken adres olarak amerika gösterince otomatik olarak ta konsolosluk zaten amerika olacak.
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
kansas, nebraska falan filan
Biz varız kansas’lı olarak.. çıkar ise direkt kansas’a gitcez. Hiç başka yer planlamadım.
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar çıkması halinde hali hazırdaki ev eşyalarınızı satmayı düşünüyor musunuz?.
Sadece eşyaları satsak iyi.. ben komple evi satmayı düşünüyorum. Son 1 aydır evde en çok ne para eder diye evi süzerek geziyorum :) ama tabi ki her şey kesinleşince...
-
son günler geldi çattı şunu sormak istiyorum ben fotoğrafımı fotoğrafçıda çektirmiştim daha sonrasında internette bir site aracılığıyla fotoğrafı analiz ettiğimde göz kısmını ele alan kısımda bir kayma vardı fotoğrafçıya söyledim kabul etmedi hep böyle çekiyorum vs dedi fotoğrafta bu detaylar çok çok önemli mi acaba
-
Geleneksel "HAS NOT BEEN SELECTED" alma törenimiz başlamıştır, hayırlısıyla birkaç günede şlak diye suratımıza yapıştırırlar :)
-
-
@rosa8 Selam, açıkcası kendi fikrimi belirtmem gerekirse çok bariz bir hata olmadığı sürece sorun olacağını düşünmüyorum. 2017 yılında arkadaşım şehirlerarası otobüsü arka fon yaparak fotoğrafı doğru düzgün kırpmadan başvuru yapıp kazanmıştı. Ayrıca zaten şu vakitten sonra elinizde olsada değişiklik yapamazsanız. Bundan sonraki başvurularda (eğer bu sene şanslı değilseniz) dikkat edersiniz en azından kafanız rahat olur.
-
@rosa8 aşağıdaki 2 linkten kontrol eder misin onay veriyorsa bu siteler tamam sorun yok demektir
https://www.greencardphotocheck.com/tr/
https://dvlottery.me/dv-lottery-photo-checker -
@denizci10 amerikaya gidince instagram iki adres var muhakkak takip edilmeli. Birincisi bu adres ikincisi amerikadayasiyorum çünkü bu siteler de kampanyalar indirimler yayınlanıyor.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 amerikaya gidince instagram iki adres var muhakkak takip edilmeli. Birincisi bu adres ikincisi amerikadayasiyorum çünkü bu siteler de kampanyalar indirimler yayınlanıyor.
İkisini de takip ediyorum. Amerikadayasiyorum resmen beleşe ürün almayı sağlıyor... geçen ücretsiz sebze meyve alma linki verdi inanılmazdı gerçekten...
-
@ayvalik10 teşekkür ederim dostum sadece çıkarsa yanlış doldurup hakkımı kaybetmekten korktugum için söyledim peki 9 mayısı merakla bekliyorum teşekkür ederim.
-
8 mayıs için eşime dil altı hapı alayım dursun hem çıkar hem de BJK kazanırsa kalpten gider valla babamızı kaybetmeyi göze alamam 🙈
-
Bir paylaşım gördüm instagram da "Florida'nın adı Tampa'nın tadı var" yazıyordu. Tampa'ya gidenler çok mutlu anlamadım 😁
-
@Hyller hangi sayfaymış hemen link at abla :D
-
Tampa'nın son 1 yıllık sıcaklık verileri :)

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum