Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da bana sponsor olacak firma yerine işlemleri benim adıma bir avukat veya aracı firma yapabilir mi ?

Benzer Başlıklar

• E2 vizesini sahip olan biri sponsor olabilir mi?

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    255 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @waterman, içinde söyledi: E2 vizesini sahip olan biri sponsor olabilir mi? Öncelikle herkese kolay gelsin şimdiden soruma cevap verdiğiniz için tesekkur ediyorum. E2 vize sahibi olan biri EB vizelerine sponsor olabiliyor mu? Eğer olabiliyorsa bunun için gerekli belirli şartlar var mıdır? Sonucunda E2 göçmen olmayan bi statü , bu statüyle birine green card sponsoru olabilmesi olası mıdır? Sayin@waterman, sorunuzu tam olarak anlayamadim. Yesil kart sponsorlugu sadece ABD vatandaslari ve yesil kartlilarin yapabilecegi bir durumdur. E2 vizesi EB kategorili daimi kalis sureclerine zor da olsa degisebilmektedir. Yani gocmen olmayan vizeden gocmen vizeye degisim mumkundur.
  • Amerika Dava Katilim icin vize

2
    0 Oy
    2 İleti
    229 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @mehmetakbulut, içinde söyledi: Amerika Dava Katilim icin vize Merhaba, Geçen sene ağustos ayında virginia eyaletine j1 öğrencisi olarak gittim. Akli dengesi yerinde olmayan biri arabası ile gelip bana çarpıp altında 900 metre sürükledi. Ayaklarımda, kollarımda ve sırtımda doku kayıpları oluştu. Amerikada 2 farklı ameliyat geçirdim. Daha sonra Türkiye'ye ambulans uçak ile sigortam tarafından getirildim. Türkiyede 3 farklı ameliyat geçirdim. Tekrardan ayağa kalkıp yürümem şubat ayını buldu maalesef. Amerikadaki sağlık harcamalarımı sigorta şirketim karşılamıyor maalesef, ve bana çarpan adamın mahkemesi var. Ben amerikaya gidip bana çarpan bu adamın gerekli cezayı almasını istiyorum sizce nasıl bir yol izleyebilirim. Şimdiden Teşekkürler Sayin @mehmetakbulut, oncelikle cok gecmis olsun. Davaya katilmak ve ozellikle de davada sahit olmak icin ABDye turistik vize alabilirsiniz. Ancak sizin anlattiginiz kaza turu ozel bir dava turudur adi personal injury/traffic accident olup her eyalette farkli kurallara tabi oldugu icin kazanin oldugu eyalette bu konuda uzman bir avukata basvurmaniz gerekir. Bu tur davalari avukatlar yuzde uzerinden yuruturler ve sizden para almazlar. Kazanacaklari oranin bir kismini sizden alirlar. Ayrica bu konuda danismanlik icin de ucret almazlar.
  • Multeci Birine Sponsor Olmak

2
    0 Oy
    2 İleti
    595 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Lenore, içinde söyledi: Multeci Birine Sponsor Olmak Merhaba, Bir tanidigim ABD'deye multeci olarak girecegini soyledi ve kampta eger sponsorunuz varsa erken cikabiliyormussunuz. Eger sponsor olursam beni ve yakinlarima bir zarari olur mu? Ornegin ailemden biri ileride turist vizesi almak istediginde ABD'ye gider donmez diye dusunup vize vermemezlik yapabilirler mi? Ben ABD vatandasiyim ve ailem beni ziyarete gelmedi henuz hic eger ileride ailecek gelmek isterlerse bir problem olur mu acaba diye endise ettim. Ek olarak baska bir sakincasi var midir? Son olarak sadece telefon ile arayip taniyor musunuz diye soruyorlarmis. Dogru mudur? Sayin@Lenore,sponsorun ABDli veya yesil kartli olmasi gerekir. Ayrica baska bir takim yukumlulukleri de vardir, adres saglamak, posta teslimi vs. gibi. Sponsor oldugunuz hukuki dokumanlarda ve duruma gore mahkemede notu alinan bir durumdur. Aileniz ileride sizi ziyarete gelirse bu durumun sizi etkileyip etkilemeyecegini bilmemekle beraber bu durum kayitlarinizda gorunecektir. Degisik hukumet politiklari bu durumu farkli degerlendirebilir. Yerel ICE ofislerinin farkli uygulamalari olabilir.Yerel ofisinizle veya iletisime gecmeniz gereken numarayla kontrol ediniz. https://www.ice.gov/contact/field-offices?office=16
  • 0 Oy
    2 İleti
    417 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Sencerium, içinde söyledi: ABD'de şirketimi kurup kendime vize sponsoru olabilir miyim? Öncelikle merhaba, Durumum şöyle Makine Mühendisiyim uzun zamandır savunma sektöründe çalıştım ve 2018 yılında kosgeb desteği ile savunma ve havacılık alanında faaliyet göstermek için şahış şirketi kurdum ve şirketim hala aktif. Fakat şirket bünyesinde daha çok danışmanlık verdiğim için ticaret hacmi düşük dolayısıyla bu şartlarda ABD'de ofis açıp kendim için L vize türünü alabilirmiyim? Sayin @Sencerium, ticari vize almaniz zor olabilir. Butun duruma bakmadan kesin bir sey soylemek mumkun degildir. Buradan daha detayli bakabilirsiniz. https://www.uscis.gov/working-in-the-united-states/temporary-workers/l-1a-intracompany-transferee-executive-or-manager Ancak yeni ofisin bir yil icinde sizin maasinizi da cikarabilecek oldugunu gostermesi gerektiginden TCde ticari hacmi dusuk/kar marji dusuk bir sirketin bunu gostermesi mumkun olmayacaktir. Bu nedenle bu alanda basari sansinizin dusuk oldugunu varsaymaniz gerekir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k