Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da bana sponsor olacak firma yerine işlemleri benim adıma bir avukat veya aracı firma yapabilir mi ?

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    2 İleti
    496 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @hakimikucukbayral, içinde söyledi: Türkiye'deki ABD konsolosluğu Amerika'daki davayı görebilir mi? Merhaba Sayın Muslu hukuk Bürosu yetkilisi, J-1 olarak geldiğim yaz dönemi içerisinde bir suçlama ile dava açıldı adıma savcılık tarafından, ardından ben kanıtlarımla kanıtladım ve dava düştü: ilk davada 2. Mahkeme duruşmasına kadar mahkeme hücresinde kalma ya da kefalet ile salma verdiler ben kefaleti ödedim ve serbest kaldım. Ardından ben hakime J-1 sürecimden bahsettim ve uzun sürerse vizem bittiğini söyledim bunun için başka vizeye başvurmamı söyledi ve ben de F-1 başvurdum ancak dava J-1 vizem bitmeden dava bitti ve serbest kaldım. Ama f1 başvurumu yapmıştım sonra ardından iptal ettim. Bu süreçte j-1 sponsorum travel sürecimi iptal ettiğini artık benim sponsorluğumu yapmadığını göçmenlik bürosuna bildirmiş bana mail geldi gelen yer [email protected] dan. Mail geldi bununla alakalı herhangi bir kısıtlama yoktu sadece bilgilendirme. Uçak biletim vize bitiş tarihimden önceyei sonra döndüm ardından şimdi tekrar başvuru yapma istiyorum konsoloslukta her şey gözüküyor mu? Ve bunların hepsini anlatacak bir vakit bulabilir miyim? Teşekkürler. Sayin, @hakimikucukbayral, konsolosluk yetkililerinin cok kisitli sureleri vardir. Butun bunlari dinlemeleri mumkun olmayacaktir. Siz basvuruyu yaptiginizda butun bunlari DS-160 formunuzda belirtmelisiniz. Tabii ki yine de yaninizda davanin dustugune dair butun bilgileri bulundurun. J-1in neden erken bitirildigi de onemli. Bir yalnis anlasilma mi oldu. Bunu tam anlamadan ve belgelendirmeden basvurmaniz durumunda olumsuz sonuc almaniz yuksek ihtimaldir. Yeni basvuruyu yapmadan DS 160 formunu bir avukatla doldurmanizda yarar olacaktir.
  • 0 Oy
    2 İleti
    415 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Sencerium, içinde söyledi: ABD'de şirketimi kurup kendime vize sponsoru olabilir miyim? Öncelikle merhaba, Durumum şöyle Makine Mühendisiyim uzun zamandır savunma sektöründe çalıştım ve 2018 yılında kosgeb desteği ile savunma ve havacılık alanında faaliyet göstermek için şahış şirketi kurdum ve şirketim hala aktif. Fakat şirket bünyesinde daha çok danışmanlık verdiğim için ticaret hacmi düşük dolayısıyla bu şartlarda ABD'de ofis açıp kendim için L vize türünü alabilirmiyim? Sayin @Sencerium, ticari vize almaniz zor olabilir. Butun duruma bakmadan kesin bir sey soylemek mumkun degildir. Buradan daha detayli bakabilirsiniz. https://www.uscis.gov/working-in-the-united-states/temporary-workers/l-1a-intracompany-transferee-executive-or-manager Ancak yeni ofisin bir yil icinde sizin maasinizi da cikarabilecek oldugunu gostermesi gerektiginden TCde ticari hacmi dusuk/kar marji dusuk bir sirketin bunu gostermesi mumkun olmayacaktir. Bu nedenle bu alanda basari sansinizin dusuk oldugunu varsaymaniz gerekir.
  • Amerika’ya Bakıcı ve Yardımcı Olarak Gitmek

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    4
    0 Oy
    4 İleti
    643 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Esef, içinde söyledi: Amerika’ya Bakıcı ve Yardımcı Olarak Gitmek Merhabalar, bir konuda bilgilerinize ihtiyacim vardi; amerika vatandasi cok yakin bir aile dostumuz var ve kendisi 80 yasinda esiyle beraber yalniz yasiyorlar, cogu ihtiyaclarini karsilamak icin bir nevi bakici ve yardimci olarak kendilerine eslik etmemi istiyor. Bu durumla alakali bir vize turu var midir? Varsa surec nedir ne yapmamiz gerekir? Tesekkurler. Sayin@Esef, bu konuda bizden destek alabilirsiniz. Bizimle websitemizden, whatsapptan, temasa gecebilirsiniz. www.amerikavatandas.com, WhatsApp+1 413 237 73 87.
  • Sponsor reddi?

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    4
    0 Oy
    4 İleti
    446 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @renksizcocuk, içinde söyledi: Sponsor reddi? Merhaba ben work and travel programı için bir firmaya başvurdum ve notlarım belli olduktan sonra düşük olduğunu söyledim ve bana şansımı denememi söylediler. Şimdi ise "sponsor seni asla kabul etmez ortalaman düşük" demeye başladılar ve ayrıyetten "konsolosluk bildiri yayınladı 1.5 altı kimse vizeye giremez" dediler. Vize tarihimden, ds formum ve yasal çalışma iznim dahil her şey hazır. Sponsor ortalamam düşük diye beni reddedebilir mi? Unutmadan tehditkar bir şekilde "siciline işler kanada, Avusturya ve amerikaya vize alamazsın!" dendi ne yapmalıyım? Sayın @renksizcocuk, https://j1visa.state.gov/programs/summer-work-travel#participants sitesinde summer work and travela kimlerin başvurabileceği belirtilmiştir. Yeterli İngilizce bilgisi veya İngilizce kullanılacak ortamda bulunmak, ABD dışında lise sonrası bir eğitim kurumunda kayıtlı olup orada okuyor olmak, en az bir sömestr veya esini başarılı bir şekilde bitirmiş olmak ve bir is bulmak aranan özelliklerdir. Gördüğünüz üzere başarılı şekilde en az bir sömestr bitirmiş olmak şartlardan biridir. Bu tanıma uyup uymadığınıza bakmak için üniversitenizin basari kriterlerine bakmak gerekecektir. Yapılmamış bir başvuru sizi olumsuz etkilemez. Ancak eğer en az bir sömesteri basari ile bitirmeden başvuruda bulunursanız ret olabilirsiniz. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k