[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
Dv2019 bekleme odasından daha heyecanlı burada yazılanları okumak. Allah bekleyen herkese sabır versin. Umarım bu bekleyişin sonu current olur. Hepinizin yüzü güler.
-
@yekta tövbe deeeaah
-
@yekta ya benim numara senin numara gibi olsa “ABD Bana geliyeahh” derim, şu gün itibarıyle hazırlıklara başlarım. Sana kesin gelecek diye düşünüyorum. O yüZDen bu senin için geliyor “green card elden gitmiyeahh”
-
@goldfather tesekkürler abi moralin için :) gideceksek hepimiz gidelim yoksa hiç birimiz gitmeyelim okadar birlikte zaman geçirdik valla kalan olursa ben çok üzülürüm insana koyar kazanıpta gidememek
-
Kesin eu yu nasil current yapariz diye dusuniyorardir o yuzden bugun aciklamadilar :)
-
35 bine sıra gelirse istanbul şişli dolaylarındayız bekleriz yemeğe
-
@discordiaa bana sıra gelsin burdan şeref namus sözü veriyorum bu ekipten 20 kişilik rakı balık alemi yaptrcam söz
-
@efeser alllaaaahhhh önce bize ya biz hakettik unutma sözünü
-
Topu topu 20 kisi var zaten :)
-
@efeser beni yaz 😀 hanımla gelirim o içmez zaten 1 duble kardasın hocam
-
@metert derivative'leri unutma abi. 2,25 ile çarp :)
-
@superdem22 45 ediyor.kotayı aşıyor maalesef :D
-
Tamam 20 kişi bende söz :) mülakatı falan beklemycem randevu tarihi verirlerse verdikleri ilk hafta söz
-
@superdem22 Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
datayı ve bulteni olumlu yönde manupüle ettikleri inancına girmeye başlıycam .. biraz daha bekleyelim bakalım
bende de tam tersi oldu , acaba düşük rakam açıklıcaklar diye acaba gün sonuna mı bırakıyorlar diye düşünmedim değil .. tam bir komple teorisi kurmaya başladım :((
-
Bir yandan Ceac'tan da kontrol ediyorum at NVC gormekten biktim :(
-
@efeser oh rakıda beleşe geldi misss
-
@greencardli58 afiyet olsun:))
-
@efeser eyvallah not alıyorum bunu defterime,geç acıklanmasını olumlu görüyorum acıkcası
-
aslında geç de değil belirtilen tarih 15 i değil mi?
-
@metert hocam biz mutlu olmaya çalıştıkça siz hep engel olmaya çalışıyorsunuz,sizden ricam yazılarımı es geçmeniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum