[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
Adam zaten sürekli şoktayız diyor asla anlamıyorum @superdem22
-
Asia da neyi bekliyorlar
-
@metert banlanan İran , Yemen gibi ülkelerin kullanılmayacak vizeleri var
-
Tekrar diyorum ne yapacaklarsa bu ay yapacaklardir bi dahaki aya birakmaz lar dusuncesindeyim
-
Abd yuksek mahkemesinde iran yemen ve bazi afrika ulkelerinin seyahat yasaklari var bu nedenle mahkemeden cikacak karar nedeniyle binlerce vize askida eger son ay hala bu yasaklar kalmadiysa ya da son cutofftan so raki bir tarihe mahkeme gunu verildiyse bu vizeler kullanilabilir. Dolayisiyla yeniden dagitima gonderilir ve baska kitalar icin kullanilabilir.
-
@periscope son cutofftan sonraki bir tarihe mahkeme gunu verilirse bu durum 2018 selecteeleri etkilemez.
-
Bosa gider diyosun 3000 civari vize yani?
-
@crazycells bu İran, Yemen unsued vize durumu ne zaman ve nasıl belli olur sizce? yorumunuz var mı acaba? Bildiğim kadarıyla bu unsued visa'ların yasa tarafından dağıtılması gerekiyor
-
@periscope aynen.
-
Ruslar da bizden farklı düşünmüyor. Çok ihtimalli.
1)Ağustos bülten 24K gibi bir rakam açıklanırsa, vizeler bitti gibi düşünelim artık. Eylülde büyük bir artış gelmez.
2)Ağustos 28K'dan fazla gelirse son ay current'ı tetikler
3) CurrentWhy guess. It's easier to wait 2 weeks and everything will be immediately visible.
Variants.- August 24000 - apparently everything has come. Visas are over. To wait for any significant increase is not necessary for September ...
- August> 28000-alleluia, the rest take place in September !!!
- August curent - then in September the same .... Now another 2 months in the strait to wait, reach or not reach ....
Choose what to taste
-
1.durum söz konusu olursa eylül cut offu ne olur ?
-
@metert 27binde kalir.
-
@metert yine son ayın ne olacağını bilemeyiz ancak bu durumdan memnun olduklarını gösterir. Yine de beklemeye devam edeceğiz. Herşey arap saçı
-
@superdem22 bağlantı metni
Bir önceki cutofff öncesi durumumuz bu;
bir derdim var dinleyin ey gökteki yıldızlar
beni benden çalarak kaybolup gitti yıllar
ansızın gidiverdin haber bile vermedin ( Vizeler )
hem kendin harap oldun hem beni benden ettin ( KCC) -
Ufak ufak siyiriyoruz
-
Kentuckyde mesai başladı hadi bakalım
-
Bugun aciklanacagindan emin miyizki aciklansad kacta aciklanir biza gore 7 gibi mi
-
@metert geçen hafta 11 inde 5.30 6 gibi açıklandı
-
Bu ileti silindi! -
@efeser şimdi kahvelerini aldılar. EU'yu nasıl maximize ederiz bunu tartışıyor 8 kişi :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum