Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976

• @denizci10 e2 için amerika içindeyseniz 50 bin doların altına düşmeyin demişti tr den başvuruda miktr daha yüksek diye biliyoruö bilginiz olsun bi avukata sormuştum bende net bilgi almak için öyle söledi

• @Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Rhonster burda da alıştık zaten envai çeşit börtü böcek haşerata geçen yaz eve bir kertenkele girmiş odaya girdim bakıştık 5 saniye sonra o başka tarafa ben başka tarafa kaçıştık sonra dedim böyle olmaz yakalayıp üstüne tas kapattım eşim eve gelene kadar orda bekledi zavallı bir de arada kontrol ediyorum yaşıyomu diye🤣🤣yaşıyo valla

@Rhonster burda da alıştık zaten envai çeşit börtü böcek haşerata geçen yaz eve bir kertenkele girmiş odaya girdim bakıştık 5 saniye sonra o başka tarafa ben başka tarafa kaçıştık sonra dedim böyle olmaz yakalayıp üstüne tas kapattım eşim eve gelene kadar orda bekledi zavallı bir de arada kontrol ediyorum yaşıyomu diye🤣🤣yaşıyo valla

Bizim kerten ile tropik gevirten leri bir sınıfta irdelemen 🤣

Yağmur yağınca metrekareye 2 tane düşüyorlardı. Bir tanesi kolum kadar vardı. Zıplaya zıplaya kaçıyorduk. Sabit durunca bacağımızı ısırıyorlardı. 🤣🤣🤣🤣

Türkiye’de yaşayan orda hayli hayli yaşar yahu burda iki ayaklı gevirtenlere göğüs germişiz korkarmı Anadolu çocuğu be 😂

Bak bir anımı anlatayım. Çarşı da ablalar muz satıyorlar. Kilosu 3 dolar ama muz nasıl muz 🤩
    Dedim bekleyin ben muz alıcam. Saha mühendisi abi tuttu kolumdan lan manyak mısın dedi. 3 dolara sana ağacını alırız. (Ula memo inek alırız o paraynan 🤣)

Şantiyeye gittik. Şantiye dediğime bakma, yağmur ormanları gibi bir ormanın kenarında bir bina yapıyoruz, alt tarafı okyanus kenarında bir kumsal. Dünya’ nın en güzel kumsallarından biri olabilir.
    Gel benimle dedi ormanın kenarına gittik. Bir ıslık çaldı bir yerli arkadaş geldi. Abi benim 3 doları adama verdi adam gitti. Bana adam gelene kadar burda bekle dedi.
    Cuğaradır felan yarım saat bekledim ve yerli abi geldi. Sırtında bir koçan muz 🤣🤣🤣 Hamal gibi talıdım onu siteye gidene kadar. Allah dedim belanızı vermesin ben bir tane yiyecektim mis gibi. Bir koçan muzum var ama yiyemiyorum. Yemyeşil 🤣🤣🤣 beklemek zorunda kaldım bir süre 🤣

Ormanın kenarında beklerken 100 metre felan ilerde bir maymun gördüm. Kuçu kuçu yapıyorum. Ordan geçen bizden önce giden abilerden biri ne çağıyorsun lan sen dedi. Abi maymun var şurada dedim. Lan kaç kaç geri zekalı dedi. Saatte bilmem kaç km hızla koşuyorlarmış. Bildiğin goril e köpek muammelesi yapmışım. Bir tokatta takla attırıyormuş adama 🤣

Resim bulabilirsem internetten ayarım lokasyonla ilgili 🙃

Bir de o sinekeler saçma sapan hastalıklar taşıyorlar. Bizim bağışıklığımız olmayan şeyler olabilir. Ben de pek etki etmeyip seni yatağa düşürebilir. Küçümsemeyin bu kadar. 🙃

kuçu kuçu diye maymun mu çağrılır :D

• @Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Bizim kerten ile tropik gevirten leri bir sınıfta irdelemen 🤣

Yağmur yağınca metrekareye 2 tane düşüyorlardı. Bir tanesi kolum kadar vardı. Zıplaya zıplaya kaçıyorduk. Sabit durunca bacağımızı ısırıyorlardı. 🤣🤣🤣🤣

Türkiye’de yaşayan orda hayli hayli yaşar yahu burda iki ayaklı gevirtenlere göğüs germişiz korkarmı Anadolu çocuğu be 😂

Bak bir anımı anlatayım. Çarşı da ablalar muz satıyorlar. Kilosu 3 dolar ama muz nasıl muz 🤩
    Dedim bekleyin ben muz alıcam. Saha mühendisi abi tuttu kolumdan lan manyak mısın dedi. 3 dolara sana ağacını alırız. (Ula memo inek alırız o paraynan 🤣)

Şantiyeye gittik. Şantiye dediğime bakma, yağmur ormanları gibi bir ormanın kenarında bir bina yapıyoruz, alt tarafı okyanus kenarında bir kumsal. Dünya’ nın en güzel kumsallarından biri olabilir.
    Gel benimle dedi ormanın kenarına gittik. Bir ıslık çaldı bir yerli arkadaş geldi. Abi benim 3 doları adama verdi adam gitti. Bana adam gelene kadar burda bekle dedi.
    Cuğaradır felan yarım saat bekledim ve yerli abi geldi. Sırtında bir koçan muz 🤣🤣🤣 Hamal gibi talıdım onu siteye gidene kadar. Allah dedim belanızı vermesin ben bir tane yiyecektim mis gibi. Bir koçan muzum var ama yiyemiyorum. Yemyeşil 🤣🤣🤣 beklemek zorunda kaldım bir süre 🤣

Ormanın kenarında beklerken 100 metre felan ilerde bir maymun gördüm. Kuçu kuçu yapıyorum. Ordan geçen bizden önce giden abilerden biri ne çağıyorsun lan sen dedi. Abi maymun var şurada dedim. Lan kaç kaç geri zekalı dedi. Saatte bilmem kaç km hızla koşuyorlarmış. Bildiğin goril e köpek muammelesi yapmışım. Bir tokatta takla attırıyormuş adama 🤣

Resim bulabilirsem internetten ayarım lokasyonla ilgili 🙃

Bir de o sinekeler saçma sapan hastalıklar taşıyorlar. Bizim bağışıklığımız olmayan şeyler olabilir. Ben de pek etki etmeyip seni yatağa düşürebilir. Küçümsemeyin bu kadar. 🙃

kuçu kuçu diye maymun mu çağrılır :D

Yaş 22 idi :D En eğlenceli dönemlerim. İçim geçmemiş. Korona yok. :D

• tampaya gidince bunu deneyelim bakalım timsahlar gelecek mi kuçu kuçuya :D

• @Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

tampaya gidince bunu deneyelim bakalım timsahlar gelecek mi kuçu kuçuya :D

sipopo malabo guinea ecuatorial

high-dynamic-range-hdr-view-260nw-484459999.jpeg

Azıcık gireyim dedim. Köpek balığı kovaladı. Askerler köpek balığına ateş açtı. Suya girmek yasakmış. Ne bilim lan ben yanmışım sıcaktan, gördüm mis gibi suyu yürüdüm biraz. :D

• @Rhonster da gelmiş burda sanki görmüş gibi köpek balığından korkuyor diyor.
    Adam bizi yiyordu ne görmesi. Görmez olaydım. :D

Şantiyeye gittim kendime gelince. Ulan ne çabuk duydunuz bizim abiler anlatıyor. Salağın biri suya girmiş felan diye. Hiç çaktımayayım dedim. Bozuntuya vermedim. :D

• Bir de umarım herkese mavi balina görmek nasip olur. Çok güzeller. Nefes almayı unuttuğumu hatırlıyorum izlerken. 🤩

• @Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Rhonster daha olmadı hemen altın alıp satarım biraz belki zarar ederim ama en azından elimde nereden bulduğuma dair bi kağıt olur kafam rahat eder. Yaklaşık 3-4 gündür sorularımla tüketiyor olmamdan dolayı tahmin edersin ki gayet kaygılı bir insanım :)

@crazycells yanlışım varsa düzeltsin. Ama bu yüzden sizi zaten elemiyorlar. Git sponsor bul gel, bu parayla olmaz kendine sponsor bul gel gibi şeyler derler yetersiz bulurlarsa diye biliyorum.

Evet, maddi olarak yeterli bulmazlarsa bir sponsor bulmanizi istiyorlar.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/255/sponsorluk-islemleri-ve-yapilmasi-gerekenler-i-134-ve-i-864

• @crazycells biz başvuru yaparken bir arkadaşım da başvurmuştu ama şimdi bana çıksa da gidemem çünkü son 5 yıl içerisinde 2 yıl çalışmış olmam lazımmış dedi. Kendisi ev hanımı ama eşi çalışıyor. Çıkarsa direk elenmiş mi olcak?

• @hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@crazycells biz başvuru yaparken bir arkadaşım da başvurmuştu ama şimdi bana çıksa da gidemem çünkü son 5 yıl içerisinde 2 yıl çalışmış olmam lazımmış dedi. Kendisi ev hanımı ama eşi çalışıyor. Çıkarsa direk elenmiş mi olcak?

Arkadaşınızın lise diploması yok anlaşılan. Lise diploması olmayanların geçerli mesleklerden (bir listesi var) birine vakıf ve en az 2 senedir aktif yapıyor olması geerkeiyor.

• ![alt metni](görsel url)@Chandler
    ![0_1619633770272_eyJidWNrZXQiOiJjbXMtaW1nbGliLXByZCIsImtleSI6IlJNSVAvMjAyMDAxMDIvc3p3cmswYmktUlhGMVlYUnZjbWxoYkVkMWFXNWxZUT09LmpwZWciLCJyZWdpb24iOiJhcC1zb3V0aGVhc3QtMSIsImZvcm1hdCI6ImpwZWciLCJxdWFsaXR5IjoxMDAsImVkaXRzIjp7InJlc2l6ZSI6eyJ3aWR0aCI6ODAwLCJoZWl.jpeg](Yükleniyor 100%)

• @Ping-PONG lise diploması var bir de iki yıllık muhasebe gibi bi bölümden mezundu sanırım ya da bitirmedi mi sorcam şimdi. Lise diploması yeterli mi tek başına?

• @hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Ping-PONG lise diploması var bir de iki yıllık muhasebe gibi bi bölümden mezundu sanırım ya da bitirmedi mi sorcam şimdi. Lise diploması yeterli mi tek başına?

Evet eğitim olarak yeterli.

• @Ping-PONG teşekkür ederim.

• @Emtee ilk yarı sonrasında totemden şüphelenmeye başladım :)

• @quikless 45 dk’ kaldı amerikaya 😂🗽

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@sinemüren, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@denizci10 e2 için amerika içindeyseniz 50 bin doların altına düşmeyin demişti tr den başvuruda miktr daha yüksek diye biliyoruö bilginiz olsun bi avukata sormuştum bende net bilgi almak için öyle söledi

Biliyorum niyetim abd den başvurmak zaten.

• U.S. Cases
    32.184.696
    U.S. Deaths
    573.536

Dünya' da yakalanan 47 kişiden biri ABD' de yakalanan 56 kişiden biri ölmüş. ABD' de ölüm oranı 1/56 ve Dünya' daki vaka sayısı ile ABD' nin vaka oranı 1/6

ABD' nin bu konuda pekte başarılı olduğu söylenemez. Baya şaşırdım. Buna rağmen sokaklarda maskesiz geziyorlar insan.
    Çok tuhaf geldi bana.

• @Ping-PONG aşılama başarılı çünkü. gerçekleşen vakalar ve ölümlerin büyük bir çoğunluğu corona nın ilk etkisi.

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    207k Bakış
    istanbuladamiI
    @Onur-AKYILDIZ Selamlar, DV 27 yi son derece sıkışık bir takvime şu anda koymazlar ama belirtilen değişiklikler DV 28 ve sonrası için gayet mantıklı olabilir. Hatta istenen başvuru ücretinin artacağını düşünüyorum. Haa DV 27'yi bir borç olarak görüp bir takvim yılına sıkıştıracaklarsa eğer bunu DV 28 ile birlikte yapabilirler(ihtimal tabi). Bu arada ABD'nin başında Trump amca olduğu sürece herhangi bir sebeple yapılacak bir göçmenlik için her zaman stres oluşacaktır ve somut bir şeyler yapılmayacaktır. Trump sıkıntı
  • DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

60

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k