DV2022 Bekleme Odası
-
Bu ileti silindi! -
@Emtee bir galatasaraylı olarak dahil olmak istediğim totem olmuş :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@khipusd dil okulu + 2 sene college 27 bin canada doları hesap çıkardı
-
@khipusd canadaya mail attım bakalım cpa için kimlik değerlendirmesine neler gerekiyor diye dönsünler yazarım yine
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@khipusd dil okulu + 2 sene college 27 bin canada doları hesap çıkardı
gc en mantıklısı bence
-
@Chandler çıkmayıncaa napcazz seattlelii alternatif düşünüyoz ama bu konsolosluklar açılmayınca eller kollar bağlandı
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler çıkmayıncaa napcazz seattlelii alternatif düşünüyozda bu konsolosluklar açılmayınca eller kollar bağlandı
yani evet alternatifler olması güzel ama gcden daha pahalıya geliyor ve daha fazla zahmet gerektiriyor gibi.. :)
-
bence bu sene size çıkacak :P
-
https://www.sfu.ca/dashboard/employers.html
Bu sayfadan yürüyün gidin.
Fazlasını demeyeceğim. :D -
@quikless içime doğmuş bir totem diyelim🗽😊
-
@hayallerabd hem Tampa'lı hemde Gs li olarak şansını iyice katlıyorsun ha bize kıyak geçecekler :D
-
@hayallerabd az kaldı 🦁 timsahcılara rağmen 🙈🙉🙊🗽
-
Sayfaları okudum @Rhonster Tampa da bize bu kadar timsah olduğunu niye daha önce söylemedin
-
-
@gariban :D korkmayın arkadaşlar timsah savarınız var
-
@gariban @ahsenaydgdu @hayallerabd herkes timsah için yazacağını yazsın da en son ciddi bir şekilde bir daha yazayım ben milletin kafası karışıyor yoksa :D gırgır mı yapıyoruz ciddi miyiz anlamıyorlar :D
-
-
@gariban ciddi soruyorsan gerek yok
-
@Rhonster mübalağa benimki timsahtan korkacak olsak GC ye basvurmayiz
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gariban @ahsenaydgdu @hayallerabd herkes timsah için yazacağını yazsın da en son ciddi bir şekilde bir daha yazayım ben milletin kafası karışıyor yoksa :D gırgır mı yapıyoruz ciddi miyiz anlamıyorlar :D
valla ben severim sıcak deniz kum güneş havayı ama bir sabah uyandığımızda arka bahçede bi timsah denk gelir mi korkusu daha ağır basıyor, soğuktada idare edeceğiz napalım..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum