F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)
-
Yine 7 gün ilerleyip 8 Kasım 2006 olmuş bulletin tarihi. Ne zaman bi tık hızlanacak acaba, bu hızla giderse benim tarih 3 yıl sonra geliyor, resmen 17 sene bekleme olmuş oluyor.
-
Bu ay aile vizelerinde ilerleme görülecek hızlanacak gibi birşeyler duyup azıcık ümitlenmiştim. Bu gidişle bu 6 ay 2.5 - 3 yıl sürer😡
-
For Turkish nationals and individuals with Turkish residency, the U.S. Embassy is providing the following services by appointment only: immigrant visas for immediate relatives and fiancés of American Citizens, adoption cases, family-based immigrant visas for relatives of American Citizens and legal permanent residents, returning resident visas (SB-1), asylee following-to-join and refugees following-to-join cases, delivery of USCIS travel documents received at post, I-131A boarding foils for legal permanent residents, certain petitions that can be accepted at post (I-130/I-360/I-600), parole cases, and for certain Special Immigrant Visas (SI and SQ). We are not providing the following services: employment-based visas, Diversity Visas processing, DNA testing, fingerprint services for USCIS applications, or DS-117 (returning resident) applications.
burdaki aciklamalara bakarsak cok uzun surmez gibi geliyor -
@Zeyno, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
Bu ay aile vizelerinde ilerleme görülecek hızlanacak gibi birşeyler duyup azıcık ümitlenmiştim. Bu gidişle bu 6 ay 2.5 - 3 yıl sürer😡
Geçen ayki videoda yazın hiç ilerlemesini beklemiyorum dedi Charlie. 😭
-
@eeken evet öyle demiş. Moralim bozuldu. Oturup ağlayacağım bende
-
Hepinize selamlar,
DQ olunca bizde heyecanlandık.Ama ben yinede iyiserim bize eylül sonu randevu gelecek diyorum. -
Bu ayki canlı yayında şu şekilde bilgi verdi Charlie reis;
Worldwide F4 ve İndia F4 Haziran bülteninde ilerleyecek.
-
Merhaba arkadaşlar F4 vizesi için konsolosluk mülakat tarihi vermeye başladı mı bilginiz varmı?
-
@orhan-gazi Bana kalırsa başlamamıştır. Priority date i ocak 2006 olup bekleyen biliyorum ben.
-
Şuradan bakınca Şubat'ta 17 Mart'ta 8 F4 verildiği gösterilmiş:
-
@eeken verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. İlerleme olması beni sevindirdi bundan sonrada inşallah vizeler artarak devam eder
-
@eeken F4 vize onayı alanların hiç biri bu foruma üye degil galiba, biz hep beklemedeyiz...
-
@oprmngr benimde aklımdan aynı şey geçiyordu. Yakın zamanda onay veya mülakat tarihi almış olan yok mudur acaba?
-
Herkese merhaba bilenler yardımcı olursa sevinirim.Babam benim için f3 kategorisinden başvuru yapmıştı 2014 Kasım ayında, dosya kabul oldu nvc ye aktarıldı.Bugun itibariyle işlemlerim ne kadar sürer.Bunun cevabıni hiçbiryerde bulamadim
-
@The-first-Legendary-gamer Mayıs ayı vize bülteninde tarih :F3 22AUG08
-
Teşekkürler cevap için sizce Biden'in göçmenlik reformu kabul edilirse bu süre düşebilirsin.Artik 8 Mayıs günü şansımızı deneyecez😄
-
@The-first-Legendary-gamer, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
Herkese merhaba bilenler yardımcı olursa sevinirim.Babam benim için f3 kategorisinden başvuru yapmıştı 2014 Kasım ayında, dosya kabul oldu nvc ye aktarıldı.Bugun itibariyle işlemlerim ne kadar sürer.Bunun cevabıni hiçbiryerde bulamadim
Ayrica belirteyim, ilk firsatta F3 basligini olusturacagim :) Tum kategorilerin ayri birer basliklarinin olmasi iyi olur...
-
@oprmngr
Merhaba.
14.yil.oldu. 2007 deki Müracaatlarin
Sıra ne durumda..
2021 de olmuyor mu.
Hk -
@Pilot34 Selamlar,
Ankara konsolosluk randevusu bekliyoruz. -
@Pilot34 merhabalar mayıs vize bülteni 8 Kasım 2006.sizin priority date nedir?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum