K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@crazycells nvc cok yoğun olduğu söyleniyor ve dosyalar cok birikmiş bu kadar uzun sürmesi normal olduğu söyleniyor.
-
@crazycells uscis mi nvc mi aranmalı case number için? Nişanlım nvc i diyor karıştı kafam :( Bize son gelen approval notice ama case number yoktu mektupta.
-
@turmex dosya nvc de ise orayi arayin biraz ulaşması zor olacak.
-
@turmex, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@crazycells uscis mi nvc mi aranmalı case number için? Nişanlım nvc i diyor karıştı kafam :( Bize son gelen approval notice ama case number yoktu mektupta.
NVC olacak. Buyuk ihtimal USCIS'te de vardir bilgi ama NVC'ye ulasmaniz daha dogru olur. iletiyi duzeltiyorum.
-
@crazycells @graombze tesekkurler 🙏
-
@crazycells evet nişanlım nvc ile konuştu şimdi . Case numberı vermişler. Nvcdeki kişi Ankara covid nedeniyle dosyaları askıya almış ve yeni dosya kabul etmiyormuş o nedenle nvc dosyamızı tutuyormuş böyle bir bilgi vermiş
-
Selamlar herkese, uscis in 17-18 eylüle kadar onayladığı dosyaların var olduğunu gördüm, aramızda noa2 si onaylanan var mı
-
@turmex umarim en kisa zamanda tekrardan devam ederler cok uzuldum suan yeni dosya kabul etmemelerine. zaten bu surec bi hayli stresli simdi de dosyalarimiz nvcde mi bekletilecek bir sure cok kotu gercekten. ne guzel sevinmistik ocak ayinda ankara vize randevularini acti diye:crying_face:
-
@Tuğçe-Telkenar bizde çok üzüldük 4 ocaktan beri böyleymiş bizde 21 ocakta nvcden approval notice almistik kıl payı kaçırdık umarım kısa sürede kabul ederler dosya gönderimini 🙏
-
Merhaba arkadaşlar acaba k1 vizesi için dostya takip linkini bilenler bana yollaya bilirmi
-
-
Merhaba ncv yi hangi numaradan arıyorsunuz benim nişanlım aradığında hep robotlar çıkıyor canlı insan ile görüşemiyor
-
Bizim aradığımız bu nurama bu idi “please contact USCIS at (1-800) 375-5283 to inquire on a case pending longer than 105 days.”
-
@Semra-Haliloglu NVC icin su numarayi mi ariyorsunuz?
(603) 334-0700
https://travel.state.gov/content/travel/en/contact-us/us-visas.html
-
@Semra-Haliloglu biz cuma günü bu numaradan ulaştık nvc ye 603-334-0888
-
An itibariyle 8 nisanda bildirilen NOA2 12 nisanda posta olarak geldi. NOA1 den 6 ay 25 gün sonra elimize ulaşmış oldu.
-
@runaslan Süper haber, gözünüz aydın :) Darısı başıma, ben de 1-2 hafta içinde bekliyorum benimkini
-
@Yeliz-Saray Teşekkür ederim evet darısı başınıza :) dosyalarımız yakın umarım yakın zamanda gelir. Bir süre bekleyecek dosyalar NVC de.
-
@runaslan hayırlı olsun gözünüz aydın
-
Merhaba
Amerika konsolosluğunu aradığımda, geçici süre ile tüm işlemler durdurulmuştur diyor.
Acaba k1 vize işlemleri de mi durduruldu ??
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum