Kanada'ya öğrenci vizesi ile giderek göçmen olmak
-
Bu ileti silindi! -
@mehmet-JS Sağ salim gidersiniz inşallah 🙏
-
@mehmet-JS, içinde söyledi: Kanada'ya öğrenci vizesi ile giderek göçmen olmak
@AhmY evet bende öyle duydum. Benim gidişime daha var ve ben zaten Ankara'dayım🤭
Ben dersleri online alıyorum. Covid-19 belası benim işime yaramış oldu. Bu eğitimi Kanada da alsam fazladan cebimden en az 15000 dolar çıkacaktı.
Pathway programını geçtim. Yeterli puanı aldım. Artık kabul kağıdını bekliyorum. Sonra vize başvurusu.şimdi şunu anlamadm mehmet kardeşim pathway için eğitimi ilac tan tr demi aldin online olarak ve suan online universiteler ders veriyorsa vize alip oraya gidip online ders alman biraz enteresan gelio...
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: Kanada'ya öğrenci vizesi ile giderek göçmen olmak
@mehmet-JS Sağ salim gidersiniz inşallah 🙏
Çok teşekkür ederim
-
@AhmY, içinde söyledi: Kanada'ya öğrenci vizesi ile giderek göçmen olmak
@AhmY evet bende öyle duydum. Benim gidişime daha var ve ben zaten Ankara'dayım🤭
Ben dersleri online alıyorum. Covid-19 belası benim işime yaramış oldu. Bu eğitimi Kanada da alsam fazladan cebimden en az 15000 dolar çıkacaktı.
Pathway programını geçtim. Yeterli puanı aldım. Artık kabul kağıdını bekliyorum. Sonra vize başvurusu.şimdi şunu anlamadm mehmet kardeşim pathway için eğitimi ilac tan tr demi aldin online olarak ve suan online universiteler ders veriyorsa vize alip oraya gidip online ders alman biraz enteresan gelio...
Aslında enteresan değil şöyle ki, ILAC tan online pathway programı aldım ve Türkiye de, fakat üniversite ya da college eğitimini Kanada da alacağım. Benim başvurduğu college programları in-class. Yani kampüste eğitim.
Daha basit şekliyle, yabancı dil online, college sınıfta. -
Evet arkadaşlar an itibariyle güncel durum:
Pathway programında gerekli olan skordan fazlasını alarak bitirdim. Bireysel planıma göre mayısta bitirebileceğimi tahmin ediyordum erken olması iyi oldu. Şu an devam eden IT master programıma yoğunlaşabilirim.
ILAC'taki advisor'um salı ya da çarşamba günü sertifikayı alacaksın dedi. Artık sadece iki adım kaldı. Okullardan birinden kabul ve en zor bölüm olan vize.
İçimde tuhaf bir his var: hem GC çıkarsa hemde Kanada vizesi alırsam ne yaparım? 😳🤔🤓🤠🥳🥳🥳 -
@mehmet-JS green card sürecine kanada'da devam edip kartı aldıktan sonra karar verirsiniz :)
şimdiden bol şans dilerim. -
@gucarslan, içinde söyledi: Kanada'ya öğrenci vizesi ile giderek göçmen olmak
@mehmet-JS green card sürecine kanada'da devam edip kartı aldıktan sonra karar verirsiniz :)
şimdiden bol şans dilerim.Tam da bunu içimden geçirdim ki mesajını gördüm.
-
tebrik ederim @mehmet-JS. azminiz için sizi gönülden kutluyorum. keşke içinizdeki azmin birazı da biz de olabilseydi.
-
@loser çok teşekkür ederim.
Bence sizde de var sadece onu ortaya çıkaracak kıvılcım gerekli. Bir kıvılcım arayın. Benimki çocuklarımdı. -
@mehmet-JS Bol şanslar! :)
-
@Ali-Ege-Can-0 teşekkürler 🙏
-
Pathway programında gerekli olan skordan fazlasını alarak bitirdim. Bireysel planıma göre mayısta bitirebileceğimi tahmin ediyordum erken olması iyi oldu. Şu an devam eden IT master programıma yoğunlaşabilirim.
ILAC'taki advisor'um salı ya da çarşamba günü sertifikayı alacaksın dedi. Artık sadece iki adım kaldı. Okullardan birinden kabul ve en zor bölüm olan vize.
İçimde tuhaf bir his var: hem GC çıkarsa hemde Kanada vizesi alırsam ne yaparım? 😳🤔🤓🤠🥳🥳🥳Gozunuz aydin, sonraki surecler icin bol sanslar :)
-
@crazycells teşekkürler 🙏
-
İçimde tuhaf bir his var: hem GC çıkarsa hemde Kanada vizesi alırsam ne yaparım? 😳🤔🤓🤠🥳🥳🥳Hocam öncelikle tebrikler ve başarılar dilerim... bi kaç sorum olacak...
- Pathway kaça mal oldu toplam? Hem süre hem de ücret olarak?
- Bu pathway işini burada değil kanada da okulda yaparsaydınız ne kadara mal olacaktı?
- Her hangi bir kurum veya eğitim şirketi ile çalıştınız mı acaba?
Teşekkürler.
-
Kanadaya ayak basar basmaz Korona karantinası Otele kilitliyolarmış 2.000 dolarını alıyolarmış. Fulltime yeni gelecek ögrenciler Eylülde geleceklere uygulanırmı?
-
@denizci10, içinde söyledi: Kanada'ya öğrenci vizesi ile giderek göçmen olmak
İçimde tuhaf bir his var: hem GC çıkarsa hemde Kanada vizesi alırsam ne yaparım? 😳🤔🤓🤠🥳🥳🥳Hocam öncelikle tebrikler ve başarılar dilerim... bi kaç sorum olacak...
- Pathway kaça mal oldu toplam? Hem süre hem de ücret olarak?
- Bu pathway işini burada değil kanada da okulda yaparsaydınız ne kadara mal olacaktı?
- Her hangi bir kurum veya eğitim şirketi ile çalıştınız mı acaba?
Teşekkürler.
- ILAC'a 3800 ile 3900 kanada doları verdim. Ağustos 17 de başladı level 6 ile mayıs 20 de bitecekti. Fakat ben erken bitirdim. Artık sınav kaygısı olmadan mayıs 20 ye kadar sadece derslere gireceğim.
- Eğer kanada'da bunu yapsaydım en az 4000 dolar okula ve artı en az 20000 dolar yaşam masraflarına verecektim. Yani bu covid sayesinde cebimde 20000 dolar kalmış oldu. Bunu da oraya gidince araba ev gibi masraflar için ayırdım.
- Hiç bir eğitim danışmanlık şirketi ile çalışmadım asla da tavsiye etmiyorum. Bak arada iyileri vardır bile demeden alayı sahtekar diyorum. Sadece kendi ceplerine girecek parayı düşünüyorlar. Ben ne yaptım: okulumu kendim araştırdım ve iki okula karar verdim. Bu iki okul için başvurumu ise ILAC'taki advisor'um yaptı.
Tavsiyem şu:
Eğer kanada'da eğitim almak istiyorum diyorsan kimseye güvenme ve kendin araştır. İlla bir yardım istiyorsan Kanada'nın resmi sitesinde her şey var. Zaten tek doğru bilgi de orası.
Eğer study permit başvurusu yapacaksan da işte bunun için yardım al ama eğitim danışmanından değil "resmi göçmenlik danışmanından". Son dönemin Türkiye için study permit kabul oranı 56%. Daha önceki oran 72%. Bunun anlamı işini riske atma. Study permit bir okul başvurusundan daha ciddi bir durum.
-
@mehmet-JS hocam cevap için çok teşekkür ederim. Level 6 olduğunuzu seviye tespit sınavı ile mi ölçtüler? Bir de acaba level 6 olmasak yine aynı süre ve para mu tutardı?
-
Bu şirket kurma olayında 50% sine sahip olma kuralı varmış. Gel biz seninle ortak bir şirket kurup çalışma vizesiyle gidelim aga.🙃
10 tane amerikalıyı işe alır tekne yıkatırız. Masraflarını çıkarsınlar yeter. 🤣 -
@Ping-PONG bana uyar vallahi... ama şöyle bi sıkıntı var ben de tursit vizesi yok işte...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum