Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kanada'ya öğrenci vizesi ile giderek göçmen olmak

Kanada
226 45 19.1k 44

Benzer Başlıklar

• Kanada Turist Vizesi İçin İyi Niyet Mektubu

Kanada
    1
    0 Oy
    1 İleti
    316 Bakış
    A
    Merhabalar bu yıl bilgisayar programcılığı 1.sınıfa başladım.Kanada turist vizesi almak istiyorum ve abimin kanadada çalışma izni var. Ve bir iyi niyet mektubu hazırlamam gerekiyor fakat abimin çalışma iznini kullanmak istiyorum. Ve başvururken şuna dikkat et dediğiniz bir yer var mı bire iyi niyet mektubunu belge yükleme yerinde nereye yüklemeliyim ek belgeler kısmına mı eklemeliyim rica etsem birisi bana yardımcı olsun.
  • Kanada'da geçim çok mu zor?

Kanada
    26
    0 Oy
    26 İleti
    2k Bakış
    praguebudapestP
    @ibrahimasar çok doğru tespitler ve özellikle son zamanlarda masraflarda çok fena artışlar var. İş bulma sıkıntısı ve giderleri karşılamada çok zorlanılıyor.
  • Kanada'da Dil Okulu Eğitimi Almak

Kanada
    1
    0 Oy
    1 İleti
    169 Bakış
    LABL
    Dil okulu kabul şartları nelerdir ? Amerika, Kanada, İrlanda bu ülkelerin dil okulu kabul şartları nelerdir ? Bazı kaynaklarda 4 yıllık üniversite mezunu olmamız söyleniyor, Siz ya da sizin çevrenizden lise mezunu olup yurt dışında dil okuluna gide bildimi ?
  • Kanada hakkında özel bir soru

Kanada
    4
    0 Oy
    4 İleti
    454 Bakış
    CalibraturboC
    sor bana
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k