[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
@yekta iyi sallamışım :D
-
@yekta yekta valizleri hazırlayalım mı abi :)
-
@metert aynen teyit etmiş olduk :)) @superdem22 benim kendimce yaptıgım hesaplara göre herkese vize geliyor .. bide totem yapacam ayın 12 sine kadar forma girmicem bakalım ne olacak :))
-
@yekta selamm.. senin hesaplara göre 36xxx lerede geliyomu eğer geliyosa başlayalm hazırlıklara:))))
-
@yekta nasıl oluyor ya bize de açıklayın da biz de bilelim :)
-
@efeser yavaş yavaş bavulu çıkarmaya başla :))
-
@yekta 18300 kotasina gore mi hesapladin ek vize verilmeden mi oldu
-
@gökberk-bozdoğanoğlu https://dvcharts.xarthisius.xyz/July_2NLs.csv https://dvcharts.xarthisius.xyz/June_2NLs.csv bu 2 linki inceledim . Benim tek korkum arkadan gelecek olan readylerdi . Ama görüldüğü gibi geriden gelen çok az Case var . Buda demek oluyor ki vizeler artacak . Ve gidecez :)
-
Bak bavulu indirdim ona gore :D
-
@metert sıkıntı yok indir :))
-
@superdem22 @metert @arnblt @asilcenk @onur1601
Bir gozatip fikrinizi paylasin isterseniz.https://forums.immigration.com/threads/from-regional-quota-to-visa-issuance.337861/
-
Ozetle avrupa icin yeniden dagitim as ve af den gelen vizeler olmadan 19568 vize olmasini bekliyormus, 18300 guncellenmis oldu. Her halde...
-
@periscope daha çok güncellenir o rakam :) Bu hafta gelecek rakama kılıf arayıp bulmuşlar demekki.
-
Bu kadar kivirilmaz ki kardesim yarin obur gun britte current olacak derse şaşirmam :).ek kota gelmezse 19500 e gore en son nerede duruyor?
-
Cut-off 37000 olursa ben başından beri söylüyordum da diyebilir. Zaten artık sayfasına fazla yorum da yazılmıyor. Popülaritesi düştü baya.
-
Bence popularitesinin nedeni de bu cut off hesaplamalariydi.e onada wait and see ve i dont know dan baska birsey demedigi icin bi anlami kalmadi yoksa elin rusu bu adama niye bisey sorsun hic kendi dilinde kaynagi yok mu da
-
arkadaşlar her bülten açıklaması öncesi havalara girip milleti de o moda sokuyorsunuz sonra sivrisinek gibi hep beraber cama yapışıp aşağı düşüyoruz, :))
-
@yeldemir doğru olabilir :D bu sefer daha inançlıyım ama sonuç olarak son 2 ay kaldı ve bir şeyleri kestirmek dahada kolaylaştı.bi yanımda yine olmayacak diyor bakalım.bu ay yine düşük gelse son bülten için yine hevesleniriz umut etmekten başka bir şey yok.artık muhtemel artışı bu ay bekliyorum yumurta kapıya dayanınca son ay yapmazlar diye düşünüyorum
-
@yeldemir benzetme muthis ayni beni tarif etmissin :)
Bu kota konusunda gelince bnm dusuncem boyle bir kota olayi var ancak bu oncesinde hesaplanip ona gore reel id hesabi yapilmak icindir diye dusunuyorum. Sonrasinda bu rakamlara gore gitmeye calisirlar ancak gecmis yillara da bakarsaniz bunu ayarlamasi cok zor oldugundan 50K yi doldurabilecek potansiyel bolgeye agirlik veriyorlar.Hem af hem as hemde eu nun kotalarini aşma durumlari olsa eminim ki bu bolgesel kotayi dikkate alacaklardir.
Bu son hesaba gore 19500 denmis ancak yine soyluyorum 50K icin bu yetmeyecektir. Dagitim sonrasi eu nun bu rakamin ustune cikmasi gerekiyor.
Bu rakama yani 19500 e gore hesap ederlerse eu icin toplamdan min 2000 reel id ye ihtiyac olur. Bu ay bu rakamin yarisini cagirsalar bile 24K larda bir rakam gormeliyiz. Aciklanacak rakam 24K altinda olursa o zaman endise etmeye baslayabiliriz.
-
Sabredin haftaya 32bin, Eylülde 39bin.
Nasılsa bir şey bilmiyoruz, umut etmekten başka elimizde bir şey yok değil mi...
Olursa Ekime olmaz ise ... artık gerisini siz tamamlayın :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum