Tüm Amerikalılara İkinci Stimulus Çek Gönderiliyor (900 milyar dolarlık COVID-19 yardım paketi)
-
@crazycells Bir muhasebeci ye yaptıracağım ama ABD'ye ait bir kartım yok. Kartım olmadan Muhasebeci 1040 formunu doldurabilir mi ?
-
@ozgem, içinde söyledi: Tüm Amerikalılara İkinci Stimulus Çek Gönderiliyor (900 milyar dolarlık COVID-19 yardım paketi)
@crazycells Bir muhasebeci ye yaptıracağım ama ABD'ye ait bir kartım yok. Kartım olmadan Muhasebeci 1040 formunu doldurabilir mi ?
Hangi karttan bahsediyorsunuz? Tam anlayamadim maalesef.
-
Merhabalar. Get my payment ten checki kontrol ettigimde ekranda su cikiyor:
‘‘We are unable to provide the status of your payment right now because:
We don't have enough information yet (we're working on this), or
You're not eligible for a payment.”
Gecen 600 dolar da gelmemisti.Bilgilerimin ellerinde olmama ihtimali yok 2 yildir tax return yapiyorum.
Fikri olan var mi? Tesekkurler.
-
@magleneco get my payment pazartesiden itibaren etkin hale gelecek diye biliyorum
-
@ahmetemre suanda cogu kisi 17 martta alacagini goruntuleyebiliyor.
-
@magleneco "get my payment" link calisiyor. Az once denedim ve 17 Martta odemenin yapilacagini yazdi. Ayrica banka hesabimin son 4 digitini verdi.
-
@MySea hangi siteden bakıyorsunuz link atar misiniz
-
-
@MySea teşekkür ederim 17 mart yaziyor.
-
@graombze Rica ederim! Gule gule harcayin o zaman 🤑👍
-
@MySea Hadi inşallah:)))) tatil param gelsin:))
-
Onceki odemede cocuk icin yatmamisti. Hala bu durumda olan var mi?
-
Ben de simdi kontrol ettim, 17'si olarak gorunuyor. Bir kac hafta icinde tasinmamiz gerekiyor ve yeni bir kiralik adrese gecme asamasinda istenilen deposito + ilk kira icin ilac gibi gelecek :)
-
@FreeWoRLD, içinde söyledi: Tüm Amerikalılara İkinci Stimulus Çek Gönderiliyor (900 milyar dolarlık COVID-19 yardım paketi)
Ben de simdi kontrol ettim, 17'si olarak gorunuyor. Bir kac hafta icinde tasinmamiz gerekiyor ve yeni bir kiralik adrese gecme asamasinda istenilen deposito + ilk kira icin ilac gibi gelecek :)
Hayirli olsun @FreeWoRLD Gule gule oturun :waving_hand:
-
@yalta Tesekkur ederim :)
-
@keysnambır, içinde söyledi: Tüm Amerikalılara İkinci Stimulus Çek Gönderiliyor (900 milyar dolarlık COVID-19 yardım paketi)
Onceki odemede cocuk icin yatmamisti. Hala bu durumda olan var mi?
Eger simdiye kadar yatmadiysa gonderilmemistir, o nedenle vergi bildiriminde bunu belirtmelisiniz. Vergi kredisi olarak yansitip odeme yapacaklardir.
-
"American Rescue Plan", yani 3. stimulus check hakkindaki soru ve cevaplar icin su basligi kullanabilirsiniz arkadaslar:
-
Selam, 2020 GC ile Gelenlerden yardım alan oldu mu acaba?
-
Biden will roll out another COVID relief plan in April on top of $1.9 trillion American Rescue Plan, Jen Psaki reveals
-
Bugun 4200 dolarlik cek elime ulasti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum