[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
Olumlu acisi gayet guzel olumsuz acisi numaralarin tamamina gelmeme ihtimaline karsi gereksiz odeme almamak icin atmis olabilirler mi? Aman togbe diyip dilimi isirdim :D
-
@yekta selam,
current olması durumunda ne yazıyor?
şuan kcc mi yazması lazım numaramıza gelmediyse? -
-
Su anki durumumuzu nereden kontrol edebiliriz? Adresi biliyor musunuz?
-
@mkv selam,
https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx
bilgiler ile giriş yaptıktan sonra sağ tarafta your case is currently at diye bi yazı göreceksiniz -
@jade https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx ds 260 doldurdugumuz yerde sağ üst .. orda kcc yaziyorsa olay hala amerikada ankaraya düşmemiş demektir . benim dedigim olay bikere gerçekleşti burdan hatirlayan baska arkadaslar var mi acaba ?
-
Ben formu doldurduğum günden beridir kcc yazıyo nvc ibaresini hatırlamıyorum
-
Tesekkurler. Kontrol ettim. KCC yaziyor. Benim durumumda Ankara'ya yollanmayacak zaten. Telefonla arayip sordum da haziranda current mi olacak diye ama mesajin nedeni sadece genel bilgilendirme dediler. 10 ay yollamadilar da simdi neden yolladilar diye sormadan edemiyor insan. Bekleyip gorecegiz bakalim. Insallah sizi bos yere umutlandirmamisimdir.
-
visa status check ten baktığımızda AT NVC yazıyor şuan. yani numaramız gelmediyse olması gerektiği gibi
-
@jade Durduk yere geldi. O nedenle Bayram degil seyran degil enistem beni niye optu diye dusundum ben.
-
@mkv bazılarımzda kcc bazılarımızda nvc yazıyo anlamadm
-
@efeser selam,
DS-260 doldurduğumuz yerde mi NVC yazıyor yoksa visa status checkte mi? -
case numberı nasıl giriyorduk 12080 gibimi
-
@yekta Tesekkur ettim :) Yolladigin linkten girmemisim bayagi ds260i doldurdugumdan bu yana :) Orda KCC yaziyor.
-
@barisaslanpence ceac dan girmeniz gerekiyor yukarıda linki var
-
Bende kcc de yazıyor bu arada kcc ile nvc nin farkı nedir
-
Bende de at KCC yazıyor.
-
yukardaki paylasilan adres herkesin kendi ds260 larini coldurdugu adres. herhangi bir dosya numarasini sorgulama sitesi bu;
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?eQs=o/iS8zDpeAKjMWCuebHqOw==
burada sadece sorgulama yapilabiliyor. at NVC, ready, refuse falan burada yaziyor. her dosyada kac kisi varsa cikan ekranda 01 kazanan kisi, 02 es, 03... cocuklar seklinde belirtiliyor. hatta onceki senelerdekileri bile sorgulayabiliryorsunuz. yil_region_casenumber seklinde orn; 2018EU6 veya 2018EU24661 seklinde girilerek sorgulanabilir.
henuz sirasi gelmeyenler burada at NVC seklinde gorunuyor.brit in sitesindeki ceac datasini xarthisius adli bi 'sanirim' yazilimci bu adresten haftalik tum dosyalari sorgulatip data dosyasi olusturuyor(yaklasik 5-7 gune bir). hatta sorgulama esnasindaki 'captcha' cozumlemesinde yardimci olunmasini daistiyordu. ben arada girip 5-10 tane cozuveriyorum. isteyen el atabilir :) adres su:
https://dvcharts.xarthisius.xyz/scraper.html
not:
nickname, mail istiyor. illaki kendi isminizi girmenize gerek yok. birseyler sallayip gireblirsiniz. (isim-mail yazmak istemeyenler icin)
hizli cozum icin buyuk kucuk harf duyarliligi yok ve dogru yanlis belirtmiyor, surekli captcha cikiyor cozup enter layabilyorsunuz. -
bende de at nvc diyor. kcc yazanlardanda çıkarım ile bu ay 29k diyebilir miyiz? :))
-
@periscope Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

Dv4roger'ın analizlerine nereden ulaşıyorsunuz? Response rate'i neden 0.678 olarak ele almış? Bu oran 2.25 değil miydi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum