K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@BugraCan, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@crazycells İtalya'da yüksek lisans yapıyorum, dolayısıyla 3-4 senedir buradayım ancak Türkiye'ye git gel yaptım. Tek seferde 8-9 aydan fazla kaldığım olmadı.
Italya'da yasam hakkinda asagidaki link uzerinden bana biraz bilgi verebilirmisiniz?
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3968/italya-da-yasayanlar?_=1612276737045
-
@b1whsj58 benden farklı aldılar
Aslında yapılan işlem sanırım aynı tek bir karma asi ( hepatit b Asım vardı ) Dr un olduğu yerde muayene için 250 dolar bir üst katta ki labarotuar da 217 dolar aldı -
son zamanlarda k-1 vizesiyle giris yapan oldumu ? havaalaninda ne kadar sure kaldiniz, neler yapilmasi gerekiyor ? bilgilendirebilirmisiniz lutfen.
-
Herkese merhaba. Türkiye'den balayı için başka bir ülkeye gidip oradan amerikaya ilk girişimi yapsam sıkıntı olur mu? Yoksa hiç riske girmeyip direk türkiye'den amerikaya mı uçuş yapalım? Kararsız kaldım
-
@el-nino-9, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Herkese merhaba. Türkiye'den balayı için başka bir ülkeye gidip oradan amerikaya ilk girişimi yapsam sıkıntı olur mu? Yoksa hiç riske girmeyip direk türkiye'den amerikaya mı uçuş yapalım? Kararsız kaldım
Vizeniz onaylandı mı?
-
@mümine, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Vizeniz onaylandı mı?
Evet onaylandı :) Covid dolasıyla sürecimiz çok uzadı ama sonunda çok şükür onaylandı. Bu arada konunun açılış tarihinden beri bilgi veren ve özel mesajdan sorularımı cevaplayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, inşallah vizesini bekleyen herkes istediğine kavuşur
-
@mümine, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Vizeniz onaylandı mı?
Evet onaylandı :) Covid dolasıyla sürecimiz çok uzadı ama sonunda çok şükür onaylandı. Bu arada konunun açılış tarihinden beri bilgi veren ve özel mesajdan sorularımı cevaplayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, inşallah vizesini bekleyen herkes istediğine kavuşur
Oh çok şükür gözünüz aydın.. Bundan sonraki yaşantınızda mutluluklar diliyorum ve burada bekleyen herkese de kolaylıklar diliyorum
-
@Ali-Naci-Okay, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
son zamanlarda k-1 vizesiyle giris yapan oldumu ? havaalaninda ne kadar sure kaldiniz, neler yapilmasi gerekiyor ? bilgilendirebilirmisiniz lutfen.
Yonlendirmeleri takip edip vize ile giris yapmaniz yeterli :)
Bekleme sureniz havalimanina ve varis zamanina gore degisiyor, ama bu aralar genelde buyuk bir tenhalik var havalimanlarinda.
-
@mümine tebrik ederim hayırlı olsun. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.
-
@crazycells Anladim tesekkur ederim.
-
Merhaba 1,5 yıl önce başlamış olduğumuz vize yolculugumuz sonuçlandı ptesi günü vize görüşmesinden geçtim ( soruları olan olursa özelden yazabilir ) oldukça stresli kötü zamanlardan geçtik. Emek , zaman harcayıp sorularıma cvp veren bilgi paylaşımı yapan herkese cooook cookkk teşekkür
Ederim 🙏 -
Herkese merhaba, nişanlım bu hafta I-129F formunu USCIS'e gönderecek, Türkiye'den ve İtalya'dan (6 aydan fazla İtalya'da yaşadığım için) alacağım adli sicil kaydını da eklememiz gerekli mi? Yoksa onları konsoloslukta olacak mülakata mı götüreceğim? Bir de, intent to marry ve tanışma hikayelerini noterletmeme gerek var mı? Çok teşekkür ederim!
-
Merhaba arkadaşlar. Bir kaç sorum olacak.
1- Nişanlım daha önceden devlet yardımından faydalanıyordu. Trump'ın yasalarından dolayı bu vizeyi etkiler mi?
2- Ben Ankara'ya giderken nişanlım hangi belgelerin orjinallerini göndermeli? Hangi belgeleri taratıp göndermesi yeterli olur?
3- Hastane randevusunda ödemeyi dolar olarak mı yoksa tl olarak mı yapmalıyım?
4- Bankaya biraz borcum var. Ayrıca şu anda çalışmıyorum. Bankada param olmalı mı?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. -
@free41 Merhabalar,
1- bilmiyorum
2-benim bildigim sponsorlukla ilgili olan belgelerin orjinalleri ve "intent" orjinal olmasi lazim
3-ben dolar olarak odedim zaten dolar olarak soylediler.
4-sizin borclariniz vizeyi etkilemez sponsorlukla gittiginiz icin sizin bankada para gostermenize gerek yok. -
Herkese selam, önümüzdeki hafta kız arkadaşım I-129F formunu USCIS'e yollayacak. Onun annesi bizim için sponsor dilekçesi ve formu dolduracak ancak benim ailemin de bu ilişkiyi onaylayan ve sponsor olduklarını gösteren bir dilekçe yazması gerekli midir? Çok teşekkür ederim :)
-
@BugraCan Sizin ailenizin sponsor olmasina gerek yok eger nisanlinizin ailesi sponsor oluyorsa. Rica ederim
-
@BugraCan I129f başvurusu sırasında sadece Amerikan vatandaşlarının sponsor olmaları gerekli.. öncelikle nişanlınız, eğer onun geliri yeterli değilse, yine Amerikan vatandaşı Co-sponsor ların, bunların dışında gerekli değil ve kabul edilmez..
-
@esra-k, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba 1,5 yıl önce başlamış olduğumuz vize yolculugumuz sonuçlandı ptesi günü vize görüşmesinden geçtim ( soruları olan olursa özelden yazabilir ) oldukça stresli kötü zamanlardan geçtik. Emek , zaman harcayıp sorularıma cvp veren bilgi paylaşımı yapan herkese cooook cookkk teşekkür
Ederim 🙏Hayirli olsun, musait oldugunuzda deneyimlerinizi forumda da okumak isteriz :)
-
@BugraCan, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Herkese merhaba, nişanlım bu hafta I-129F formunu USCIS'e gönderecek, Türkiye'den ve İtalya'dan (6 aydan fazla İtalya'da yaşadığım için) alacağım adli sicil kaydını da eklememiz gerekli mi? Yoksa onları konsoloslukta olacak mülakata mı götüreceğim? Bir de, intent to marry ve tanışma hikayelerini noterletmeme gerek var mı? Çok teşekkür ederim!
Bu dedikleriniz NVC asamasinda olacak, USCIS asamasinda degil.
Belgeleri noterletmenize gerek yok.
-
@free41, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba arkadaşlar. Bir kaç sorum olacak.
1- Nişanlım daha önceden devlet yardımından faydalanıyordu. Trump'ın yasalarından dolayı bu vizeyi etkiler mi?
2- Ben Ankara'ya giderken nişanlım hangi belgelerin orjinallerini göndermeli? Hangi belgeleri taratıp göndermesi yeterli olur?
3- Hastane randevusunda ödemeyi dolar olarak mı yoksa tl olarak mı yapmalıyım?
4- Bankaya biraz borcum var. Ayrıca şu anda çalışmıyorum. Bankada param olmalı mı?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.-
sorun olmamasi lazim, zaten sponsorlukla ilgili belgeler ayrica gerekecek.
-
Mumkun oldugu kadar tum belgeleriniz orijinal olsun, orijinalini alamadiklarinizin taratilmisini goturebilirsiniz. Hangi belgeyi almakta sorun yasiyorsunuz?
-
Ikisi de olur.
-
Problem olmaz.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum