@newman, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@crazycells, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@arnblt, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
7 gün ev karantinası mıdır?
Zaten baska turlu bir karantina yok 
Dunyada sadece Turkiye'de yasanan ve hacdan gelen kisilerin bir yurda kapatilip karantina altinda kalmasi sanirim sizi cok etkilemis
Ben baska bir ulkeden aksi bir karantina duymadim. Zaten bu kadar insani nerede nasil karantinaya alacaksiniz? Kim bu kisilerle ilgilenecek? Ya bir kisi hastaysa ve digerlerine bulastirirsa? 
Virginia konusurken yine Turkiye konuya dahil.
Merak ediyorsaniz, sadece Turkiye'de degil, Avustralya'da da 14 gun karantina var. Ustelik evinizde degil devletin belirledigi otellerde mecburi konaklama seklinde. Havaalaninda gerekli formlari doldurduktan sonra otobuslere bindirilip kalacaginiz otele goturuluyorsunuz resmi gorevlilerce. 14 gun kimseyle gorusmek yok sonra serbestsiniz ancak otel faturasini daha sonra size gonderiyorlar. Sanirim 2 bin dolar civarinda demislerdi.
Konuyu ciddiye alan, gelismis ulkelerde daha disiplinli davraniliyor. ABD gibi sümsürü bagin ulkelerinde ise saldim cayira mevlam kayira, kisiye bagli evde karantina, araziye uyun idare edin, falan fesmakan. Cok gelismis ulke ya, macera dolu 
Ne zamandir yoktunuz, ozlettiniz sayin @newman
Siz Turkiye'deki yurt karantinalarini nasil degerlendiriyorsunuz sayin @newman ? Henuz virusun nasil, ne sekilde yayildigini ve bulastigini cok iyi bilmeden bu sekilde yapilan karantinalar sizce de sorumsuzluk gostergesi degil mi?
Avustralya, dediginiz gibi bu konuyu ciddiye alma konusunda su an icin en uc ornek sanirim... 1 yila yakindir ulke kapali, giris-cikislar yok ve izne tabi ve hatta 2021 yili boyunca da bu sekilde olacagini dusunuyorlar. Ulkeye giris cikislar cok sinirli olunca bu dediginiz sekilde bir uygulamayi kaldirabiliyorlar, ama daha yuksek seyahat miktarinin oldugu ulkelerin otellerinin tum ziyaretciler icin bu 14 gunluk karantinayi kaldirabilecegini sanmiyorum.