Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD Borsasi (hisse senedi alim satimlari)

Taşındı Emeklilik ve Yatırım
191 51 12.9k 46

Benzer Başlıklar

• Saving hesabi alternetifi

3
    0 Oy
    3 İleti
    199 Bakış
    S
    Teşekkürler bu gun bof da hesabım olduğu icin 7 aylık 4,9 ile hesabımı açtım.
  • Çifte Emeklilikte Maaş Kesintisi

Emeklilik ve Yatırım maaş kesinti vatandaşlık amerika retirement
    7
    1 Oy
    7 İleti
    723 Bakış
    MySeaM
    @Nihat-Ozdemir Evet dogru, Ocak 2025 tarihinde yururluge giren iptal ile artik yurtdisindan emekli maasi alanlara social security emeklilik maaslarinda WEP uygunlamayacak.
  • Gayrimenkul Yatırım Yönetimi Tavsiyeleri

Emeklilik ve Yatırım amerika amerikadaeval
    5
    0 Oy
    5 İleti
    481 Bakış
    MySeaM
    50% yani yari yariya kiraya ortak olma durumu cok yuksek. Normalde property management sirketleri bu isi 10-15% arasinda bir oranda yapiyorlar. Kiraciyi onlar buluyor, herseyi ile onlar ilgileniyorlar. Tadilat falan gibi masraflari siz oduyorsunuz ama onlar yaptiriyorlar.
  • Amerika'da düşük komisyonla yatırım yapmak bireysel yatırımcı

1
    -1 Oy
    1 İleti
    356 Bakış
    S
    Merhabalar 24 yaşındayım Amerika'da yatırım yapmak istiyorum Crypto Amerika borsası hisseleri ve Gold vb yatırımlar yapmak istiyorum Alımlar min 500-1000 dolar arası en düşük fee yada ücretsiz alım satımla nerelerden alabilirim? Residentim var daha önce yatırım yapmadım crypto için coinbase kullandım ama bir sonrakinde binance us kullanıp metamask çekmeyi ilerleyen zamanlarda ledger çekeceğim. Kafama takılan şimdi New York borsasında bir hisse almak ve gold vb türev işlemler almak istiyorum nasıl yapabilirim? Nelerelere dikkat etmeliyim?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k