Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • bence herkes için umut var.şu tabloya göre 50k dikkate alındığında fazla fazla boşluk kalıyor.tabi bunun ne kadarını avrupaya verirler bilmiyorum.ancak ellerinde verebilecekleri vize varken neden vermesinlerki??


  • Hesap, kitap ve kurallar. Amerika hakkında filmlerden ne öğrendik? Evet adamlar kitaba ve kurallara sımsıkı bağlı. Ama işi kitabına uydurmakta da üzerilerine yok.
    Uzun yıllar GC isteyip GC endeksli olmadan yaşadım. Yine yaşarım. Ama bu sefer daha çok tadını çıkartarak.
    Aklıma şöyle bir piyango geldi. Çekilişle %1 gibi bir oranla halka 500yıl ömür veren bir teknoloji dağıtıyorlar. Çıksa güzel ama 99% çıkmayacak. Adam ortalama ömrü 75-80 yıl olan bir toplulukta 40 yaşında ama loto çıkmayınca kahrolup kalan 40 yılı %50 daha yaşam sevinci azaltılmış olarak yaşıyor. Oysa, 8 kat daha fazla yaşam sevinci dolmalı ki farkı kapatabilsin 🙂

  • ⭐⭐

    Bir yanlış anlaşılma daha var sanıyorum. NACARA yı geçen sene kullanmadıklarını nereden biliyoruz. Bunu Brite de sordum.Bundan emin olamayız dedi. Yani kullanılıp kullanılmadığını bilmiyor. Zaten vize bülteninde 5000 e kadar NACARA kullanılır diyor 55000 vizeden. Kalan olursa bunu DV dağıtıyor. Basit anlatımla 2000 NACARA tüketilirse 3000 DV ye dağıtılıyor. Kalmazsa yapacak bir şey yok. Toplam verilen vize 50000 inin altında olunca Nacara kullanılmamıştır demek doğru değil. Nihai tahminim AF deki sıçramayı bu ay yapacakları yönünde. Olmazsa gelecek ay ama mutlaka ona benzer bir sıçrama olacak. Bu son CEAC verisi bu tahminimi son derece güçlendirdi.


  • Af deki sicramayi derken eu icinde boyle bir sicrama olacak demek istediniz?

  • ⭐⭐

    @entelman son dataya göre 13500 vize verilmiş. Dediğin gibi Haziran Temmuz 1500+500 AOS 2000 vize verilsin. Geriye 3000 kalıyor. 1300 nasıl oldu anlamadım. @metert evet Af deki bir sıçramadan bahsediyorum. Oradada bayağı beklediler. Tahminim Eu da bu için ayırdıkları ne kadar vize varsa o sınırı zorlayacak bir sıçrama yapacaklar. Kalan olursa onuda Eylül’e verecekler.


  • Oooooo arkadaşlar bayadır yoktum buralar yine herzamanki gibi karışık :)) Hazır girmişken bişey sorcam hani önceden current olduktan sonra ds260 ilk dolduranlar önce çağırılıyordu bu sene o sistem kalktı denildi bunun nerde yazdığını bilen birisi varsa link veya başka bi bilgi verebilirmi.. TEŞEKKÜRLERRRR


  • Bu son data 2-3 gunluk ancak yinede geri kalan 3 gunde bu kadar gelir. AS ve AF istedigimiz gibi gitmeye devam ediyor. EU icin sevindirici olan tek nokta ready nin artmamasi.

    Onumuzdeki ayin ilk 10 gunu onemli. Ben kalan iki ay AF ve AS nin kademelide olsa tum numaralarin kesinlikle aktif olacagini dusunuyorum. Ancak olsada 50 K ya ulasamayacaklarini bu tablodan biz anliyoruzda onlar mi anlamiyor 🙂 hadi artik eu icin 13 gun sonra aksiyonu alsinlar bizi bu kadar uzdukleri yeter bir seferde guldursunler 🙂


  • Olcak olcak o ay bu ay :))


  • İçimden bir ses İnşallah bu ay EU üçün güçlü bir artım olacağından haber veriyir. Tabii ki yine de KCC.nin son anda ne yapacağı belli değil ))


  • @efeser Resmi bir link var mı bilmiyorum. Ancak tecrübelerini paylaşan arkadaşlardan anladığımız kadarıyla görüşmeyi ertelemek için DS 260 formunu sonralara bırakan arkadaşlardan normalde sırası gelmemiş olanlar normal ayında çağırıldı, sırası geçmiş arkadaşlar ise DS 260'ı submit ettiklerinden sonraki ay çağırıldılar. Geçisi bir sistem değilse, artık DS 260'ı erken-geç doldurmanın çok fazla bir önemi yok. Ama son aylara bırakmamakta fayda var bence.


  • @caglaror anladım teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ben 2017 4 mayısta doldurdm hemen 2 gün sonra yani kazandığımı öğrendikten iki gün sonra submit etmiştim süreklide girip control ediyorm mektubumu yerindemi diye:))))))))) belki kcc bu baya istekli bu çocuğa bi kıyak yapalım önceden çağıralım bunu der diye :))) şaka biyana hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için..


  • Kalan vizeleri hesaplarken ap ve readyleri baz alırsak 29k issued + 19k = 48k ediyor. Yani ap ve ready çok da birşey ifade etmiyor. Buna rağmen africada bülten 10k arttı ve daha da artacak. Africa geçen seneden daha iyi durumda değil. Asianın durumu ortada. Asiadan en az 2K visa'nın olası retributionda EU'ya gelmesi gerekir. Tabi bunların yasaları bu konuda ne diyor ya da havuz yazılım nedir bilmiyoruz. Ancak olası bir dağıtımda EU'nun 22-23k'ları görmesi lazım. Africa 10k artıyorsa son bültende de olsa EU da belki bu artışı sağlar. Bu yüzden sonraki bültende ne olursa olsun beklemeye devam


  • @arnblt olamaz olamaz kesinliklee olamazz 🙂 ucundan kaciriyorum. 28600 yaparlarsa


  • @caglaror yaşam sevinci insanın içinde olmalı. Ne demiş Mevlana “Dün akıllıydım, dünyayı değiştirmek istedim. Bugün bilgeyim, kendimi değiştiriyorum.” bu iş bu kadar basit. Olayları kendi içimizde çözer isek dediğin gibi özellikle yaşı benim gibi 40'ta olanlar için kalan hayatı mutlu yaşamak elimizde. Ülkedeki tüm olumsuzluklara rağmen...


  • 2015 Haziran sonunda EU tarafına 34K cutoff'da 13K visa verilmiş . Ap ve readyleri de toplayınca 21K ediyor Haziran sonu. Ancak Eylül cutoff 43K ile bitmiş. Yani 9K arttırmış adamlar. Bu sene Mayıs sonu verilen issued visaları (13,5) ap+ready'ler (5,5K) ile toplayınca 19K ediyor. Yani umutsuz olacak bir durum yok ortada.


  • Issued+ AP+ Ready

    2015(SON DURUM)
    AF 24898
    EU 21972
    AS 8412

    2017(SON DURUM)
    AF 24040
    EU 21670
    AS 9267

    2018(MEVCUT DURUM)
    AF 20022
    EU 18909
    AS 6611


  • afrika ve asyanın önceki senelerdeki vize sayısına ulaşması mümkün gözükmüyor değil mi bu iki ayda?


  • @metert selam,
    AF de Temmuz için yaklaşık 4500 gerçek id den yine yaklaşık 1500 ready gelmiş. Geçmişten gelecekler ve geri kalan 6100 gerçek id 'den ben maksimum 2000-2500 geleceğini düşünüyorum.
    AS için de geriye 825 gerçek id kalmış temmuz ayında 700 kusur gerçek id den 500 ready alacak gibi total de. Geri kalan aylarda yine o kadar alır gibi.


  • bu ay inşallah yüksek bi artış olacak


  • @arnblt

    @arnblt Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

    @entelman son dataya göre 13500 vize verilmiş. Dediğin gibi Haziran Temmuz 1500+500 AOS 2000 vize verilsin. Geriye 3000 kalıyor. 1300 nasıl oldu anlamadım. @metert evet Af deki bir sıçramadan bahsediyorum. Oradada bayağı beklediler. Tahminim Eu da bu için ayırdıkları ne kadar vize varsa o sınırı zorlayacak bir sıçrama yapacaklar. Kalan olursa onuda Eylül’e verecekler.

    Haziran:1500
    Temmuz:1500
    AOS: 500

    Gidişata göre bu şekilde olacak diye tahmin ediyorum. Çünkü her ay EU bölgesinde 1200-1500 arası vize veriliyor ortalama. Brit Simon'un sitesinde, bu abi dışında da buna benzer yorum yapanlar var, sadece kendisi değil yani. NACARA'nın da tam manasıyla kullanıldığını anlayabilmek için her türlü verilen vize sayısının toplamda > 50.000 olması gerekiyor. Toplamda 55.000 vize verilmiş sene var mı, emin değilim?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

113
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum