Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Mühendislikte ücretli yıllık izin

Mühendislik ve Mimarlık
27 9 1.7k 8

Benzer Başlıklar

• Kalite Mühendisi / Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Mühendislik ve Mimarlık
    1
    0 Oy
    1 İleti
    85 Bakış
    mhnds1878M
    Herkese merhaba, Ben metalurji ve malzeme mühendisiliyim. Kalite ve yalın üretim alanında yaklaşık 10 yıllık tecrübem var. Green Card'ım var. Fakat İngilizce konuşma seviyesinde iyi bir noktaya henüz getiremedim. Bana önerebileceğiniz ABD'de Türk firmaları olur mu? Teşekkürler.
  • Makine Mühendisliği

Mühendislik ve Mimarlık
    45
    2 Oy
    45 İleti
    5k Bakış
    serhankS
    @mukavemeth Selamlar, benim gozlemlemim sonucu; Turkiyedeyken gorusmeler yapilabilir fakat fiziki olarak ABD de bulunmadan is teklifi almanin hicte kolay olmadigidir, imkansiz degil fakat zor. Dunyanin bircok yerinden ABD de calismak icin bu tarz islere basvurular yapildigini dusunursek, ise alim yapacak kisilerin sizin kalici oturum izniniz ve calisma izninizin olduguna inanmasi, henuz fiziki olarak bulunmadan oldukca zor. Benim deneyemim soyle oldu; TR de otomotiv sanayinde tasarim muhendisi olarak 2-3 yillik tecrubem vardi. Kullandigim tasarim programlarina ve yaptigim islere gore linkedin, indeed uzerinden aramalar yaptim ve is imkanlarina gore eyalet secimi yaptim. Kendimi 6 ay issiz kalacagim diye maddi/manevi hazirlamistim. Ilk 15-20 gun araba, ev, banka karti, ssn derken gecti, sonrasinda basvurulara basladim. Ortalama 65/70 is basvurusunda bulundum. 8-9 tane farkli firma ile gorusme yaptim. (Gorusmeler ortalama 3 asama diyebilirim. 1- IK/recruiter telefon gorusmesi, 2- bolum yoneticisi/mudur ile telefon/yuzyuze gorusme, 3-Direktor seviyesi tanisma/gorusme ) 2 tane firmadan teklif aldim, sansima teklifler 1 gun arayla geldi. Ortalama 1 ay suren is arama surecimde ABD ye geleli 2. ayimda ise baslamis oldum. (Aranilan isin acil olup olmadigi, ilgili sanayinin durgunluguna vb konulara gore degisir tabiki bu sureler.)
  • Mühendislikte Engineer in Training (EIT) Exam

Mühendislik ve Mimarlık
    20
    14 Oy
    20 İleti
    4k Bakış
    ismailayazI
    http://uygulama.bidb.itu.edu.tr/yms-application/FEInfo.aspx
  • Ziraat Mühendisliği

Taşındı Mühendislik ve Mimarlık
    19
    8 Oy
    19 İleti
    5k Bakış
    P
    Çok haklısınız, organik gıda diye anlatılan şeylerin aslında ne kadar gerçeği yansıtmadığını akademik düzeyde makaleler araştırılsa görülecek. Ancak kimseye kızmıyorum, tv programlarında, sabah kuşaklarında veya haber sitelerinde o kadar şeytanlaştırılıyor o kadar öcü gözüyle baktırılıyorlar ki insanlarda haklı olarak korkuyor.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k