Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Lise diplomasi yeterliligi hakkinda

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    49 İleti
    5k Bakış
    A
    Mesela ben de bulamıyorum diplomamı. Ben 2019 yılında emekli oldum memuriyetten. Ayrılırken dosyalara baktım bulamadım. Gerçi hatırladığım kadarıyla noter tasdikli nüshası vardı bir yerlerde. Ama greencard çıkarsa işi garantiye almak için okuldan gidip tekrar çıkartacağım. Ayrıca bilgisayar kurs diplomam da soft nüshası mevcut. Basılı nüshayı da halk eğitimden çıktısını alacağım.
  • Eşcinsel Bireylerin Göçmenliği Hakkında

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    1 Oy
    2 İleti
    258 Bakış
    crazycellsC
    @yakisikligenc34, içinde söyledi: Eşcinsellik Hakkında Merhabalar, bir süredir yeşil kart başvurusu yapıyorum ve o talih kuşu henüz benim başıma konmadı. Sormak istediğim ufak bir konu var. Nasıl başlasam bilmiyorum, uzun süredir bir ilişkim var, erkek arkadaşımla. Birbirimizi seviyoruz ve ikimiz de Amerika'ya yelken açmak istiyoruz. Şayet ben yeşil kartı kazandım, onun da kazanmasını sağlamak için ne yapmalıyım? Türkiye'de yasal olarak evlenemliyoruz. Bize yardımcı olursanız seviniriz. İlticaya gidip reddedilip Türkiye'den olmaktan korkuyoruz, gidecek hiçbir yerimizin olmaması korkunç olur. su basligi incelemelisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2402/lgbtq-bireyler-icin-gocmen-vize-sureci
  • Anne adı değişikliği hakkında

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -1 Oy
    2 İleti
    127 Bakış
    crazycellsC
    @endless53, içinde söyledi: Anne adı değişikliği hakkında Merhabalar, green card 2020yi kazandım. Evrak maili, ds260ı gönderdim ancak yeni öğrendim ki annem kendi adını mahkeme kararıyla değiştirmek için başvurmuş yüksek ihtimalle değiştirecek. Bu durumda green card süreci nasıl etkilenir? Ne yapmam gerekiyor? DS-260 formuyla ilgili sorularinizi su konuda sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari/
  • lise mezunu olmayan arkadaslar

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    25
    0 Oy
    25 İleti
    2k Bakış
    Nothing ManN
    @Burak-10 evet önemli olan diploma,
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k