Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Lise diplomasi yeterliligi hakkinda


Benzer Başlıklar

  • Green Card İptal Hakkında

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    7
    -1 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    DonTurcosD
    @marvin https://ticaret.gov.tr/yurtdisi-teskilati/kuzey-amerika/abd/ikili-anlasmalar/cifte-vergilendirmeyi-onleme-anlasmasi/anlasma
  • Anne adı değişikliği hakkında

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -1 Oy
    2 İleti
    127 Bakış
    crazycellsC
    @endless53, içinde söyledi: Anne adı değişikliği hakkında Merhabalar, green card 2020yi kazandım. Evrak maili, ds260ı gönderdim ancak yeni öğrendim ki annem kendi adını mahkeme kararıyla değiştirmek için başvurmuş yüksek ihtimalle değiştirecek. Bu durumda green card süreci nasıl etkilenir? Ne yapmam gerekiyor? DS-260 formuyla ilgili sorularinizi su konuda sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari/
  • YeşilKart Başvuru Hakkinda Soru

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    573 Bakış
    crazycellsC
    @hitomi78 YeşilKart Başvuru Hakkinda Soru içinde söyledi: Soruma cevap nasil bulacagim Size yazdigim konularda sorunuzu sormaniz yeterli, oradan cevap yazarim size. Cekilisle ilgili her konu ya da ayrinti icin ayri bir baslik acilmasina karsiyim :) o nedenle o konularin disinda ayri basliklarda sorulan sorulari ben sahsen cevaplamayacagim.
  • Erteleme hakkında

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    Re-entry permit konusundaki sorularinizi su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/134/re-entry-permit-i-131 Ayni konuya ait sorularin farkli sayfalarda yer almasi daha sonradan bilgiye ulasmaya calisan kisilere zorluk yaratacaktir. Green Card'inizi ABD'de yasama ve calisma niyetiyle aldiginizi unutmamalisiniz. Baska bir ulkede yasama ya da calisma niyetiyle erteleme yapmaniz cok uygun olmaz, bu ertelemelerin amaci eski ulkenizdeki isleri/baglantilari azaltip ya da yoluna sokup, kendinizi ABD'deki yasaminiza hazirlamak olmali. Nedenlerinizi buna gore belirlemelisiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum