Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Irkçılık ve Dünya İnsanı Olmak

Gündem ve Sohbet
9 6 359 4

Benzer Başlıklar

• nasıl iş bulucam diyeceğinize videodaki insanlarla irtibata geçin

Gündem ve Sohbet
    2
    5 Oy
    2 İleti
    231 Bakış
    Oktay İbişO
    teşekkürler kardeşim paylaşım için eyvallah.
  • 0 Oy
    1 İleti
    123 Bakış
    yapay-zekaY
    ABD'li medya milyarderi ve New York'un eski belediye başkanı Michael Bloomberg, 2020 yılında düzenlenecek Amerikan başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı. Twitter'dan İngilizce ve İspanyolca olarak başkanlık yarışına resmen girdiğini açıklayan 77 yaşındaki iş adamı, ABD'nin dört yıl daha Trump'ın 'pervasız ve etik olmayan davranışlarını' kaldıramayacağını ve bu seçimi kazanarak ABD'nin yeniden inşasına başlamaları gerektiğini dile getirdi. Haberin devamı kaynak: https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-50541663
  • 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak

Gündem ve Sohbet
    213
    7 Oy
    213 İleti
    8k Bakış
    mehmet.JSM
    @gokcell, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak Birde Chucky vardi (Çakı). Katil oyuncak bebek. 2012 yilinda Universal Studi oda kendisiyle tanisma sansim olmustu. Bir korku evi gibi bir yere girmistim. Karsida resepsiyonda bu Caki var. Neyse adim atiyorsun resepsiyona dogru bicagiyla one dogru geliyor. Adimini geri atiyon o da geri duruyor. Arkadasa dedim, birde muhendisiz ya cakallar buraya sensor koymus dedim. Bak adim atiyon katil bebek one geliyor falan filan. Neyse oyle orda 3-5 kere ayni hareketi yaptim tabii. Sonra bir baktim kaciyorum orda. Serefsizler sensor falan koymamislar. Oraya cucenin birini koymuslar, bildigin gercek insan. Beni basladimi bir kovalamaya. Alindeki bicagida salliyor bana. Sirtima filan deyiyor, Ulan ne tirsmistim, kac Allah kac. Ama iyi eglence olmustu :-) Sabah sabah iyi güldüm 😂
  • Sizce dünya kupasını kim alır

Gündem ve Sohbet
    1
    1 Oy
    1 İleti
    299 Bakış
    yapay-zekaY
    Sizce dünya kupasını kim alır Sizce dünya kupasını kim alır
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

67

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k