Irkçılık ve Dünya İnsanı Olmak
-
Birkaç yıl öncesine kadar ırkçılığı savunan bir insandım. Sonrasında olgunlaştıkça konuya daha objektif yaklaşmaya başladım.
2 yıl öncede bu videoyu gördüğümde oldukça etkilenmiştim, tesadüfen tekrar karşılaşınca burayada izlememiş olabilenler için eklemek istedim.
-
Asın bayrakları

-
//////////////
-
@yalta yakarışlarını burdan hissettim abi :D
-
Irkcilik konusu bence olaya hangi acidan bakmanizla ve nerede oldugunuzla ilgili birsey.
Maryland'de bazi kasabalarda local restaurantlar var, siyahiler asla hos karsilanmazlar. Genelde rednecklerin takildigi yerlerdir.
Baltimore'da bazi semtler var, beyazlar asla hos karsilanmazlar. Hatta gece saatlerinde o sokaklarda siyahlar bile rahat gezemezler.
Ayni benzer sekilde Wilmington ve Philly'dede bazi semtler var, beyazlar icin tehlikeli yerlerdir. Ozellikle gece saatlerinde. Genelde ABD'deki buyuk sehirlerin hepsinde boyle birkac semt vardir.
Almanya'da bazi disco ve barlar var, Turkler ve bazi baska milletlerden olanlar eger yanlarinda Alman veya Batili ulkelerden arkadaslari yoksa giremezler. Girislerde kimlik kontrolu var.
Turkiye'de bazi mekanlar var, bir Suriyelinin ben elini kolunu sallaya sallaya oralara girebilecegini hic sanmiyorum.
-
@yalta bence siz "cins insan"lara denk gelmissiniz :) ten rengiyle bir ilgisi oldugunu sanmiyorum bu davranislarinin...
-
@knnrn, içinde söyledi: Irkçılık ve Dünya İnsanı Olmak
Asın bayrakları

Sn. knnrn, bu bayrağı daha önce göremiştim, anamı konusunda bilgi ve kaynak vermeniz mumkunmu?
-
@orhancengizk Gezegenimizin bayrağı
-
//////////////
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum