F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)
-
@Zeyno Merhaba. Ceac'ta optional kısma bir doküman yüklemediniz değil mi? Türkiye'ye özel bir doküman göremedim ben.

-
@eeken yüklemedik
-
Merhaba arkadaşlar, bende F4 kategorisindeyim , sormak istediğim konu ablam oradan kişi başı 325 dolar ödeme yaptı mülakat günü ayrıca para odeyecegizmi
-
@orhan-gazi, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
Merhaba arkadaşlar, bende F4 kategorisindeyim , sormak istediğim konu ablam oradan kişi başı 325 dolar ödeme yaptı mülakat günü ayrıca para odeyecegizmi
hayir, 325 dolari odediyseniz bir daha odemenize gerek yok.
-
@crazycells teşekkür ederim
-
Sayın @crazycells, bu konudaki ilk mesajınızda nvc'ye submit edilen civil dokümanlar ingilizce olmalı demişsiniz. Ama "Please note that all documents not written in English, or in the official language of the country from which you are applying, must be accompanied by certified translations" diyor.
Ben civil dokümanların çoğunu Türkçe yükledim (edevletin ingilizce verdiği police record hariç). Yanlış yapmıyorum, değil mi?
-
@eeken, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
Sayın @crazycells, bu konudaki ilk mesajınızda nvc'ye submit edilen civil dokümanlar ingilizce olmalı demişsiniz. Ama "Please note that all documents not written in English, or in the official language of the country from which you are applying, must be accompanied by certified translations" diyor.
Ben civil dokümanların çoğunu Türkçe yükledim (edevletin ingilizce verdiği police record hariç). Yanlış yapmıyorum, değil mi?
Evet, o iletiyi guncellemem lazim :) 3 yil once yazildi o :)
Artik NVC, Turkce olan dokumanlari da kabul ediyor, o nedenle belgenin dili Turkce ise ve mulakata Ankara'da girecekseniz Ingilizce'ye cevirmenize gerek yok.
-
Yine no change. Umarım ocakta az da olsa bir hareket olur.
-
Sayın @eeken (Please note that all documents not written in English, or in the official language of the country from which you are applying, must be accompanied by certified translations ) bu uyarı nerede yazıyor
-
@ashley Yaşanılan vize sürecine ait tüm aşamaların tek seferde bu kadar detaylı anlatıldığı bir mesaja ilk kez rastlıyorum 👏 Elinize sağlık. 15 yıllık bekleyişin ardından herşeyin olumlu sonuçlanmış olması çok güzel. Yeni hayatınızda mutluluklar.
-
@orhan-gazi, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
Sayın @eeken (Please note that all documents not written in English, or in the official language of the country from which you are applying, must be accompanied by certified translations ) bu uyarı nerede yazıyor
-
NVC Aktif çalışıyor. Bizim evrak yüklemesini 4 eylülde yaptık . Onay 25 Kasımda geldi.Randevu tarihi bekliyoruz. Sürecte herkese kolaylıklar dilerim
-
@oprmngr Hayırlı uğurlu olsun :) Ben de 16 kasımda yükledim, şubatta onay gelir umarım.
Priority date'iniz ne zaman acaba?
-
@eeken Hayırlısı diyelim
Priority Date 1 Agustos 2007 -
Vize Kategorisi:F4
Prioritiy Date; 2/08/2007
NVC Welcome Letter:29/06/2020
Mulakat Tarihi;
Pasaport Teslim:
ABD Giris; -
@oprmngr slm evrak yukleme asamasinda resimde yolladiniz mi acaba?
-
@Minelli Merhaba. Evet fotoğraf da yükleniyor.
-
@Minelli tesekkur ederim
-
@Minelli Evet biyometrik resim de yukledik
-
@oprmngr SLM, bir sorum daha olucak "petitioners birth certificate" icin elimdeki abime ait kimlik belgesinin fotokopisini yuklesem olur mu? Ya da siz nasil halllettiniz ? Tesekkur ediyorumm yardimlariniz icin ve diger arkadaslara.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum