Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @onur1601 a katiliyorum.son ayda birand arttirmalari yerine bu iki ay dengeli olarak arttircaklarini dusunuyorum

  • ⭐⭐

    Ben şahsen Dvchart daki verilere bakarak yorum yapıyorum.Brit iyi niyetli ama tahminleri tamamen fos. Daha hala bekle gör modunda. 6 7 ay önce hiç bir mesnete dayandırılmayan 37 bin garanti derken şimdi bir tahmin verememesi bu arkadaşın matematik derslerinin boş geçtiği izlenimi yaratıyor bende. Ayrıca 18300 evet hedef kesinlikle bu rakam 20000 in üstüne çıkacaktır. Bir hedefte 50000. Zaten onun için bu sene fazla kişi seçtiler. Nacaradan kalanlarıda kullanacaklar. Açıkçası bir artış bekliyorum hemde bu ay. Eylüle bırakmak bu hedeflerini saptırır. Şu an için verilen vize yaklaşık 13500. Kalan en az 6000 7000 vize var. Vize bitti diyenler bence CN leri 22 23 binde olup karamsar olan tipler.Onlarda biliyor vize bitmediğini. Son olarak der.rate ve response rate 22 binlerde son çok düşecek diye düşünüyorum. Gidişatda bunu gösteriyor zaten.


  • Bunca refused, ready ve ap'ye rağmen 8 ay sonunda KCC hedefi olan yaklaşık 30k visayı verdi. Ben açıkcası bu adamların hesaplarına ve sistemlerine güveniyorum. 50k visa hedefini yakalamaları ilk önceleğimiz ve görüntü de iyi gidiyor. Bu da EU'nun faydalanmasını sağlar


  • @arnblt güzel tahminlere göre çok sağ ol kardeş. bu bir şans işi. Alınsa da, alınmasa da Allah canımızı sağ eyləsin. Sonda alınmasa da , her şeyde bir hayır vardır deyip 14 ay bekleyişi güzelce kapatacam. Ancak burda bəzi arkadaşlar vardır ki, ilk günden tahminlerini yalnız yüksek numaralı arkadaşların gitmiyecekleri üzerinde kurmuşlar sanki. Bu bir şans işi, KCC ne yapacağı önceden hiç kime belli değil. Nərədən bilmək olar ki, belki de bu sene benim gibi yüksək numaralı arkadaşlara da sıra gələcək İnşallah


  • Sıra herkese gelicek inşallah merak etmeyin


  • Sayın arkadaşlar ben de iyimserim, sıra hepimize gelecek ,vizeler de yetecek, karamsar olmanın kimseye faydası yok. :)))


  • Sürecin sonunda inşallah herkesten bir OLEY alacağım 🙂


  • 18050-20300 arasında hala ukrayna var arkadaş ne bitmez ulkeymıs. kurtulamadık bır turlu. 34 case no ile 74 kişi derivative 2.17... grafiğe bakınca /çizelgenin düşüş yerine bakınca ukraynanın bittiğini görüyoruz. bundan sonra kesilecek ülke yok yalnız kalan arnavutluk rusya türkiye düzenli dağıtılmış gibi.

    o değilde özbekistanın ilk dosyasıyla son dosyası arasında deriv. oranı 1.49


  • @md_md Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

    image

    2017 ve 2018 in karsilastirmasi.
    Su an biz 15-20k arasindayiz. Haziran sonu 20k nin da datasini net bir sekilde gorucez.
    Buradan son yil ile karsilastirma yapilabilir.
    2017 max dosya numarasi 30.622
    2018 max dosya numarasi 39.965

    Son yillara bakarak yorum yapilabilir ama bence Brit in dedigi gibi kotu gitmiyor. ilk 15k nin visa sayisi bu sene daha az. Herseyi 'Response rate, dervates rate ve verilmek istenen visa sayisi' belirleyecegi son numara tahmini yapmak imkansiz ama datalara bakilinca ben yuksek numaralara kadar cagirilacagini dusunuyorum hala EU icin. Afrika bile sadece 100 artirildigi oldu Kasimdi sanirim(8.500>>8.600 cut off). Simdi 10k artirdilar. EU neden olmasin ve yeterince konsolosluk da var. Ayrica kisitlanacak(%7) bir ulke de yok.
    Bu kendi fikrim tabiki. Son 2 bulten kaldi. Bekliyoruz umutla...

    Ben sayin @md_md nin gecenlerde paylastigi bu tabloyu tekrar paylasayim. Goruldugu gibi 20K-30K arasi hole cok daha fazla. Reel Caseler numaralar arttikca azaliyor. Bu yuzden EUya aktarilacak her ekstra vize cok daha buyuk cut offlara sebebiyet vericek. Ozellikle 35Kdan sonraki herkes icin sadece 1000 tane vize gerekli, bir kac binlik ekstra vizeyle tum numaralarin cagirilmasi muhtemel. Onumuzdeki ay cut off u aciklarken biraz yuksek vermeleri gerekiyor EUya 22000-23000 vize vermek isterlerse sanki degil mi


  • yukarıdaki tabloya göre derivatives oranı geçen sene ve bu sene hemen hemen aynı değil mi? eğer 20000 vize verecek olurlarsa 30 bine göre yani geçen senenin aynısına göre çekiliş yapmış gibi görünüyorlar ama bu adamlar trump'ın yasak koyacağını ya da afrika'da bu kadar az vize alınacağını bilebilir miydi?


  • @periscope lehimize olsunda inanin daraldım ya saat kaç olmuş forumda iki güzel yorum okumak için dolanıyorum.24 yaşında kansere yakalanıcam şunlar yüzünden çok şey değil her zaman yapılan olsun 29 binlerdeyiz gelsin artık bize ve her kardeşime yahu. afrika gibi bir sıçrama olsun artık


  • 30000 civarındaki case nolara gelmek için ek 2500 vizeye ihtiyaç var derivative 2.20, resp rate %60 olursa 20800 vize ile 30 bin oluyor final cutoff. Bu hemen hemen gecen senenin aynisi oluyor.


  • Allah yardımcımız olsun. kadir gecesi geliyor hepimiz aynı anda dua edelim arkadaşlar

  • ⭐⭐

    10 Haziran Pazar akşamı Kadir Gecesi. Muhtemelen de 11 i Pazartesi açıklarlar. CN si 27 binden büyük olanlar bence sabaha kadar cami cami gezsinler. Benim 22 binlerin başı. Kevseri okur yatarım. @asilcenk çok sıkı performans göstermeli. 🙂
    Allah hepimizin gönlüne göre versin.


  • @arnblt abi 33binden yüksek olanlara cami cami gezmek de yetmeyebilir )


  • @yeldemir amin. Hepimizin baya bir duaya ihtiyacı var gerçekten 🙂 Yaklaşık son 14 gün arkadaşlar. Ağustos rakamı bize her şeyi gösterecek. Kotayı aktaracaklar mı yoksa yok arkadaş benim değil mi vermicem mi diyecekler.
    Ağustos gerçek id 1000 den büyük olmazsa kota artırımı konusunda pek umut kalmaz.

    dvcharts sayfasından geçmiş 2015 ve 2017 datalarını kontrol ederseniz issued+refused+ap+ready sayılarını topladığınızda seneler arasında bölge bazlı rakamlar birbirlerine çok yakın.
    Bu seneye baktığımızda af de bu rakamın yakalanması için 7000 ready eu için 3000 ready gerekiyor. Ben af için sonucun ne olabileceğini kalan gerçek id den kontrol ettiğimde 2017 ye çok benzer bir sonuçla biteceği görünüyor.(19211 vize) Eu da da durum geçen yıla göre benzerlik göstersede id başına düşen vize bi tık yüksek.

    AS yani bizim bölgemizdeki yüksek id’li lerin kaderini etkilecek o güzel bölge. Ne olur bu şekilde devam et. Ban lar nedeniyle olsa gerek geçen yıllarda ortalama 600 lerde olan refuse şimdiden 2200 lerde.

    Geçen sene AS bölgesinden kalan yaklaşık 500 e yakın vize SA bölgesine verilmiş. Bu senede SA bi 500 aşabilir. Ancak AS bölgesinde bu sene 500 değil 2000 üzerinde vize kalacakmış gibi inşallah.

    Yani özetle AF de yaklaşık 2000 ve AS de (durum böyle devam ederse)2000 vize kalacakmış gibi. Bunun 500 ü yine SA bölgesine gitse 3500 vize kalır EU ya. Bu gerçekleşir ve her sene olduğu gibi bu senede hedef 50K olursa, geçen sene alınan vizeye ek yaklaşık 2000 vize daha EU bölgesi kalır. Buda demek oluyor ki EU 22 üzerinde bir toplam vizeye sahip olur.
    Kadir gecesi bu senaryo üzerine ellerimizi açalım semaya 🙂


  • @arnblt inanin aylardır ailem siz oldunuz,sizleri umudunuzu,umudumuzu çok seviyorum.artık heyt be kiöm tutardı ki bizi zaten deyip sevinç naraları atmak istiyorum 😀


  • @arnblt 30 bindi 27 bine mi dustu simdi 🙂


  • @arnblt selam 23XXX sonları için dua önerin var mıdır? 🙂

  • ⭐⭐

    @onur1601 senin yukarıdaki yorumuna katılıyorum. Benim de içimde 22 üzeri vize verecekler gibi bir his var. Ama @metert sen yine de dua et. 27 üstünü EU ya dağıtır inşallah yaradan. .


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

124
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum