Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

10 Kasım Atatürk'ü Anma

Gündem ve Sohbet
16 13 429 10

Benzer Başlıklar

  • 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

    Gündem ve Sohbet
    9
    1
    15 Oy
    9 İleti
    305 Bakış
    ayvalik10A
    bugün 24 kasım diğer özel günler de sadece kutlamak için kutlayanların mesajlarını haberler de televizyonlarda sosyal medya da göreceğiz. En başta ki kişinin 24 kasım dışında bir öğretmene verdiği değer saygı ancak bugün göreceksiniz bu aynı zat öğretmenleri sadece 24 kasım diye yüceltecek. https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/ogretmen-cicek-uzatti-bakan-mahmut-ozer-kulagini-kasidi-2002994
  • Tüyleri diken diken eden ATATÜRK hologramı!

    Gündem ve Sohbet
    3
    9 Oy
    3 İleti
    342 Bakış
    N
    :( :( :(
  • 🇹🇷 "Fotograflarla ATATÜRK" Albümü

    Gündem ve Sohbet
    8
    17 Oy
    8 İleti
    647 Bakış
    SerappS
    @crazycells Mükemmel bir arşiv. Fotoğraflara bakarken merak edip başka bilgilere de ulaştım. Çok teşekkürler...
  • 🤔 Facebook'u silelim mi? - Psikografik Propaganda Teknikleri ve Cambridge Analytica

    Gündem ve Sohbet
    7
    3 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    caglarorC
    Bilgilerimizin paylaşılması sürecinde bireyler olarak özelimizi webte herhangi bir yere göndermenin de bizim sorumsuzluğumuz olduğunu düşünmemle birlikte, gelecekte anonimliğin kişiselliğin önemli olmaması ile eş anlamlı olduğunu düşünüyorum. Teknolojideki başat firmalar ile yalın tüketiciler olarak bizim edilgen kalmaktan başka şansımız yok. Herhangi bir online sözleşmeyi onaylarken (zaten tersi mümkün değil) "Next" "Next" yapıp ilerlemekten başka şansımız yok ki. Gezdiğimiz her online kaynak, fareyi/imleci her gezdirmemiz, ekrandaki belirli bir yeri ne kadar uzun ekranda tuttuğumuz, kamera açıksa göz hareketlerimiz, aramalar, sesler, txt mesajları, epostalar, alışverişlerimiz, fantazilerimiz, meraklarımız hepsinden mamul bir sanal biz zaten şirketlerin envanterindeki bir sanal profilde duruyor. Artık özelimiz çoktan anonim oldu. Bundan kaçmak da anlamsız. Tersine belki de bu iyi bir şeydir ;) İşin felsefesi bir yana, hedef gözeterek ateş eden facebook gibi araçları kullanmayı ben de önermiyorum, ama siz kullanmasanız bile aslında oralarda varsınız? Yüz tanıma API'leri artık bozulmuş görüntülerden bile sizi yüksek başarı ile tespit ediyor. Yaşasın "anonymous" diyerek aforizmalarıma ara veriyorum ;)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum