Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

• @Breath35, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Merhabalar, bir yakınım için greencard başvurusu yapmaya çalışıyoruz ama 2 ayrı bilgisayardan birçok kez denememize rağmen başvuruyu tamamlayamadık maalesef .
    şu hata kodlarını alıyoruz ; "This site can't be reached" ve "Güvenli bağlantı kurulamadı PR_CONNECT_RESET_ERROR " şeklinde :(
    yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler , iyi akşamlar

cok zaman geciriyorsunuz sayfada, ilk soruda soyismi yazmadan her 30 saniyede bir alttaki gonder tusuna basin, siz soyismi yazmadiginiz surece formu teslim etmeyecek, bu sirada da tum eksik cevaplari teker teker doldurup kontrol etme sansiniz olacak. Eger uzun sure boyunca sayfada kalirsaniz (gonder tusuna basmadan) o durumda dediginiz baglanti hatasini veriyor.

• University degree yerine master degree seçmişim problem olur mu?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@heo, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

University degree yerine master degree seçmişim problem olur mu?

genelde o cevaplar sorun olmuyor, onemli olan cekilis sartlarini saglamaniz. Konsolos bunu kucuk bir hata olarak degerlendirecektir.

• Arkadaşlar kendim ve eşim için müracat yapacağız. Eşimin ve benim müracat yaparken kullandığımız fotoğraflarını, eş bilgileri doldururken de kullanabilir miyiz yoksa eş bilgileri doldururken farklı fotoğraf kullanmak daha mı iyi olur? Yani örneğin eşimin fotoğrafını hem onun müracatında kullanıp, hem de benim müracatımda eş bilgileri bölümünde kullanabiliyor muyuz?

• @Altaylı639 Kullanabilirsin.

• @Mylife Teşekkür ederim :)

• green card başvuru tarihi için teşekkürler.

• Ailem gc başvurusu yapıyor ama kardeşim 2022 yılında lise mezunu olacak. Şuan başvururken lise öğrencisi mi seçmeliyiz yoksa lise diploması mı seçmeliyiz?

• Arkadaşlar selamlar, Başvuru yarın TR saatiyle kaçta bitiyor?

• aksam 20:00 de bitiyor.

• Kazandığımız ama sevincimizin kursağımızda kaldığı yılda da son gün başvurup kazanmıştık, yine yarın sabah başvurabilicem hakkımızda hayırlısı artık. @crazycells bir de şunu sorayım, zaten fotoğraf uyumsuzluğu olursa sistem kabul etmiyor diye hatırlıyorum?

• @boragorgen, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ailem gc başvurusu yapıyor ama kardeşim 2022 yılında lise mezunu olacak. Şuan başvururken lise öğrencisi mi seçmeliyiz yoksa lise diploması mı seçmeliyiz?

lise ogrencisi olarak isaretleyin.

• @gezgin34, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kazandığımız ama sevincimizin kursağımızda kaldığı yılda da son gün başvurup kazanmıştık, yine yarın sabah başvurabilicem hakkımızda hayırlısı artık. @crazycells bir de şunu sorayım, zaten fotoğraf uyumsuzluğu olursa sistem kabul etmiyor diye hatırlıyorum?

sistem sadece fotograf boyutlari uyusmazsa sorun cikariyor. Oraya dogru fotografi yuklemek sizin sorumlulugunuz :)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Basvuru icin son 24 saate giriyoruz!

• @crazycells Hocam geçenlerde sizden Bir yakınım ermenistan doğumlu ama vatandaşlık şuanki yaşam yeri pasaport vb Herşeyi Azerbaycana ait bu nedenle başvuru ülkesini nere yapmalıyım 6.cı soruda değiştirmelimiyim yoksa yes deyip geçmelimiyim diye sormuştum . Sizse hiçbir sorun olmayacağını yes deyip geçmeniz gerektiğini söylemiştiniz . Ben yakınım için başvuruyu yaptıktan sonra ekranda Kayıt ve kontenjan olarak ermenistan olduğu yazıldı . Yani yakınım ermenistan kontenjanından çekilişe girmiş oldu . Şuan yazdığım ülkeler 30 yıla yakındır savaş durumunda olduğu için birbirlerine seyahet dosya yasağı vb var Şimdi benim yakınım eğer vizeyi ermenistan kontenjanından kazanırsa ne olucak ? Dv programda vatandaşlık pasaport alınma yeri ikamet yeri vb Hepsini azerbaycan yaptık . Kazandıkdan sonra ermenistanla ilgili herhangi bir belge vb isteyebilirmi ? Yada nasıl bir sorunu olabilir kendisinin (Kazandıkdan sonra) .

• @Ayxan-Razıyev, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@crazycells Hocam geçenlerde sizden Bir yakınım ermenistan doğumlu ama vatandaşlık şuanki yaşam yeri pasaport vb Herşeyi Azerbaycana ait bu nedenle başvuru ülkesini nere yapmalıyım 6.cı soruda değiştirmelimiyim yoksa yes deyip geçmelimiyim diye sormuştum . Sizse hiçbir sorun olmayacağını yes deyip geçmeniz gerektiğini söylemiştiniz . Ben yakınım için başvuruyu yaptıktan sonra ekranda Kayıt ve kontenjan olarak ermenistan olduğu yazıldı . Yani yakınım ermenistan kontenjanından çekilişe girmiş oldu . Şuan yazdığım ülkeler 30 yıla yakındır savaş durumunda olduğu için birbirlerine seyahet dosya yasağı vb var Şimdi benim yakınım eğer vizeyi ermenistan kontenjanından kazanırsa ne olucak ? Dv programda vatandaşlık pasaport alınma yeri ikamet yeri vb Hepsini azerbaycan yaptık . Kazandıkdan sonra ermenistanla ilgili herhangi bir belge vb isteyebilirmi ? Yada nasıl bir sorunu olabilir kendisinin (Kazandıkdan sonra) .

Hayir, vizeyi Ermenistan'da almak zorunda degilsiniz, Azerbaycan'da yasiyorsa Tiflis'te (maalesef Baku'de gocmen vize verilmiyor), Turkiye'de yasiyorsa Ankara'da mulakata girecek.

Dogum belgesini dogdugunuz ulkeden getirmenizi istiyorlar, o nedenle Ermenistan'dan almanizi isteyeceklerdir. Ama halklar savasta degil, savasta olan devletler; o nedenle Ermenistan devletinin hala size belgeyi vermesi gerekiyor diye dusunuyorum; eger bir nedenden dolayi belgeyi alamazsaniz konsoloslar esdeger belge de kabul edebiliyorlar.

• @crazycells merhaba,

• Doğum yeri il olarak yazıyordu eski kimlikte onu mu yazıyorduk?
      *9. sorudaki adres kısmında, adresi yazarken a satırından mı başlamamız lazım yoksa b satırından mı? bir MAH. gibi kısaltmalar kullanabiliyoruz değil mi?
      *6. soruya YES deyip geçiyoruz, Türkiyeden başvuruyoruz.?

• Merhaba mobil chrome üzerinden hızlı ve hatasız olarak doldurdum fakat succes göremedim. Bu yüzden Microsoft edge indirip oradan hallettim, sizce başarısız denemeler problem yaratır mı?

• @gezgin34, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@crazycells merhaba,

• Doğum yeri il olarak yazıyordu eski kimlikte onu mu yazıyorduk?
      *9. sorudaki adres kısmında, adresi yazarken a satırından mı başlamamız lazım yoksa b satırından mı? bir MAH. gibi kısaltmalar kullanabiliyoruz değil mi?
      *6. soruya YES deyip geçiyoruz, Türkiyeden başvuruyoruz.?

serkan yürekli youtube kanalındaki başvuru videosunu izleyebilirsiniz. sorularınızın cevapları detayları ile mevcut

• @Dex success yazısını yani confirmation number almadığınız sürece başvuru yapmamışsınız demektir. o yüzden sıkıntı olmuyor diye biliyorum. ben de ilk denediğimde sayfa hata verdi ve en baştan tekrar başvuru yaptım.

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    FourayF
    @Rhonster, içinde söyledi: Green card çekilişini kazandıktan sonra tekrar başvuru yapabilir miyiz? @Fouray lütfen forumu kullanmaya devam etmeden önce forum kurallarını okuduğunuzdan emin olun. zaten cevabı olan soruları ya da ilgili başlığı bulunan sorularınız için yeni başlıklar oluşturmayın. sorunuzun cevabı ise evet başvuru yapabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/14/forum-kuralları Forumda arama yaptım istediğim cevabı bulamadığım için açtım zaten. Yoksa konu aramak yeni konu açmaktan daha kolay bende biliyorum! Öneri için teşekkürler.
  • Evlilik ile turkiyeden green card başvuru

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card evlilik abd mulakat uscis
    2
    -5 Oy
    2 İleti
    947 Bakış
    crazycellsC
    @akonwerty, içinde söyledi: Evlilik ile turkiyeden green card başvuru amerika vatandasi eşimle Türkiye'de evlendik şuan kendisi Amerika'ya döndü Türkiye'de green carda başvuru prosedüru nasıl işliyor neler sunmaliyiz mulakat da ? https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak
  • Green card basvuru

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card forum
    8
    0 Oy
    8 İleti
    833 Bakış
    A
    Resmi siteden örneklere ve ölçü bilgilerine ulaşabilirsiniz, ölçü bilgileri detaylar yönergede de mevcut. Ayrıca aşağıdaki başlığı da inceleyin, işinize yarayacaktır. https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir?page=1
  • Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?

Sabitlendi Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    1k
    1
    30 Oy
    1k İleti
    152k Bakış
    D
    @AliCan-n hayır bulamadım. Başvurular başlayınca deneyeceğim olursa oldu. Olmazsa yeni foto çekeceğim. Ya da bir ihtimal bir şekilde boyutunu arttırmaya çalışacağım yazılımlar ile vs. Tabii bu da resmi bozmayacaksa.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k