Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
-
@crazycells merhaba Dv2022 için başvurumu yeşilkart başvuru servisi aracılığıyla yapmak istiyorum. Bilgilerin güncel olması nedeniyle hazırlamış olduğunuz formu DV2022 başvuru tarihleri başlamasına yakın yada başlayınca yapmak istiyorum. Yeşilkart forum başvuru servisine son başvurulacak tarih var mı
-
@umtbecet, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@crazycells merhaba Dv2022 için başvurumu yeşilkart başvuru servisi aracılığıyla yapmak istiyorum. Bilgilerin güncel olması nedeniyle hazırlamış olduğunuz formu DV2022 başvuru tarihleri başlamasına yakın yada başlayınca yapmak istiyorum. Yeşilkart forum başvuru servisine son başvurulacak tarih var mı
[email protected] adresine bir email gonderin lutfen, email adresinizi listeye alayim. Zaten basvuru zamani yaklastiginda size ulasip yeniden guncel bilgilerle formu doldurmanizi isteyecegim. Dolayisiyla su an icin formu doldurmaniza gerek yok, sadece email atmaniz yeterli.
-
@crazycells teşekkür ederim
-
DV2022 Green Card cekilisi icin forumun Basvuru Servisini kullanmak isteyen herkese dun bilgilendirme emaili gonderdim. Eger emaili gondermediyseniz lutfen ya SPAM kutunuzu kontrol edin ya da bana ulasin. Ayrica su adresteki bilgileri de takip edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/basvuru-yap/
Tesekkurler.
-
@crazycells Ali Bey Lösev'e bağışımı yapıp başvuru formunu doldurdum. Başvuru formunda Fotoğraf için size ulaşacağız diyordu. 3 gün oldu hâlâ fotoğraf maili gelmedi. Bir sorun yok değil mi?
-
@Abdulkerim-ER, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@crazycells Ali Bey Lösev'e bağışımı yapıp başvuru formunu doldurdum. Başvuru formunda Fotoğraf için size ulaşacağız diyordu. 3 gün oldu hâlâ fotoğraf maili gelmedi. Bir sorun yok değil mi?
Hayir, hicbir problem yok

Genelde fotograflarin ve bagisin gonderilmesi icin de bekliyorum. Herkes hemen gondermiyor cunku... Eger uzun sure gonderilmezse hatirlatma emaili gonderiyorum.
Siz, email beklemeden [email protected] adresine fotograflari gonderebilirsiniz. Kontrol edip sizi bilgilendirecegim.
-
ben geri döndüm şu resim işini halledeyim sonra büyük başkan ali beyin başvurumu yapmasını bekleyeceğim

-
Merhabalar 2012 yilinda bosandim. Ilk evliligimden 1 kizim var . fakat 2018 den beri gostermiyorlar. Kizimin guncel ve sartlara uygun fotografi yok. Bu durumda ne yapmaliyim
-
@Bora-Uzunlar, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
Merhabalar 2012 yilinda bosandim. Ilk evliligimden 1 kizim var . fakat 2018 den beri gostermiyorlar. Kizimin guncel ve sartlara uygun fotografi yok. Bu durumda ne yapmaliyim
Elinizdeki en guncel fotoyu kullanabilirsiniz, problem olmaz.
Kiziniz sizinle ABD'ye gelmeyecekse fotografi sorun etmeyecekler. Gecen yillarda facebook uzerindeki soru-cevap yayinlarinda DOS gorevlileri bu sekilde cevap vermislerdi.
-
Merhabalar ali cihan bey bi telefon numarası gönderebilir misiniz sıkıntı olmaz ise benim numaram 0543 7900709 bu no dan mesaj atabilirseniz çok sevinirim
-
@Hidayet-Çelinli, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
Merhabalar ali cihan bey bi telefon numarası gönderebilir misiniz sıkıntı olmaz ise benim numaram 0543 7900709 bu no dan mesaj atabilirseniz çok sevinirim
Basvuru yapmak icin su formu doldurmaniz yeterli:
Eger bilgilerde eksik varsa ben size ulasiyorum. Maalesef telefonla ulasmaniz mumkun degil.
-
LÖSEV'e Bağışlarınız için Teşekkürler! 
Değerli Yeşilkart Forum Ailesi,
2022 yılı Green Card Çekiliş başvuruları bugün itibariyle sona erdi ve LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı'na bağış karşılığında kullanabileceğiniz "Yeşilkart Forum Başvuru Servisi" ile LÖSEV'e bu yıl 4800 TL bağış yapıldı (dolara çevirmeyin, tadımız kaçmasın
). Bu şekilde damlaya damlaya göl yaratacağız 
Ayrıca bu yıl aynı amaçla LÖSEV'e ek olarak 150 TL Darüşşafaka bağışı, 100 TL ÇYDD bağışı da yapıldı. Bu fikir tamamen üyelerden geldi fakat fikir hoşuma gitti, o nedenle gelecek yıllarda alternatif kuruluş listesi de ekleyebiliriz sayfaya.
Forumdaki açıklamalarda kişi başı 30 TL diye belirtmemize rağmen pek çok arkadaşımız bunun üzerinde bağış yapmayı tercih etmiş. Bu servisi kullanan ya da çevrelerine yayıp duyurusunu yapan herkese çok teşekkürler! Çekilişe başvuru ücretsiz, fakat yine de bir aracı kurumla başvuru yapmak isteyen tanıdıklarınıza bu servisimizden bahsederek bu miktarı gelecek yıllarda arttırmamıza yardımcı olabilirsiniz.
Not: LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfının, Yeşilkart Forum ile herhangi bir ilişkisi yoktur.
-
@crazycells ve bağış yapan herkese teşekkürler.
LÖSEV'e bu yıl 4800 TL bağış yapıldı (dolara çevirmeyin, tadımız kaçmasın
)"Ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza bey" geldi aklıma

-
@knnrn, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@crazycells ve bağış yapan herkese teşekkürler.
LÖSEV'e bu yıl 4800 TL bağış yapıldı (dolara çevirmeyin, tadımız kaçmasın
)"Ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza bey" geldi aklıma

aynen

-
Merhaba hala bu yöntemle green card başvurusu yapabiliyormuyuz ?
-
@SonOfAphrodite, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
Merhaba hala bu yöntemle green card başvurusu yapabiliyormuyuz ?
Evet, yapabilirsiniz; ama guncel bilgileri hemen cekilise basvuru oncesi aliyoruz.
Su an yapmaniz gereken tek sey [email protected] adresine email gondermek, ben sizi listeye alip zamani geldiginde hatirlatma gonderecegim.
-
@crazycells tamamdır bağış yaptıktan sonra dekontu sizinle paylaşacağım

-
@crazycells merhaba benim son usd vizem idari süreçte bekledi sonrasında 10 yıllık B2 vizemi aldim. Vize üzerinde clearance received yazmakta. Bu durum bana green card lottary çıkarsa negatif etki edermi? Cevaplarsanız çok sevinirim. Zaten çıkarsa sizle iletişim kuracağım inşallah

-
Ben basvurumda @crazycells 'in sayesinde Losev'e bagis yapmistim ve kazandim. Kesinlikle ugur getiriyor... yuce gonullulugunuz icin tesekkur ederim.
-
@HockeyUmpire2 bu senede bizim için tutar mı sayın @crazycells in şansı

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
çok teşekkür ederim.