[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@Mylife 21 yaşımdan büyük olduğum için onlara çıksa bile bana hak gelmiyor galiba
-
@alemcibob evet senin yaşı bilmiyodum dostum
-
herkese merhabalar bakanlıgın sitesindeki fotoğraf aracını açamıyorum expoler kullanıyorum fakat acılmıyor gene fotoğrafı ayarlamama yardımcı olabilir misiniz ?
-
merhaba.Arkadaşım adına soruyorum;yeni boşandı ve şu an kimliğinde evlenmeden önceki soyismi,pasaportunda eski kocasının soyismi bulunuyor.Bu şekilde başvursa bir sıkıntı olur mu?
-
@smitra34 dosyayi calistirmak icin buradan yukleyebilecegin programi dene http://www.softsea.com/download/SWF-File-Player.html
-
Merhabalar, şu anda Üniversite 2.Sınıf öğrencisiyim. Başvuru yaparken high school degree mi seçmeliyim yoksa some university courses mı?
-
@berry, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhaba.Arkadaşım adına soruyorum;yeni boşandı ve şu an kimliğinde evlenmeden önceki soyismi,pasaportunda eski kocasının soyismi bulunuyor.Bu şekilde başvursa bir sıkıntı olur mu?
eger bosandiysa resmi ismi de degisti demektir, belgeleri guncelleyip o sekilde basvuru yapabilir.
-
@crazycells Merhaba, fotografciya vesikalik olarak bildirmeme ragmen sanirim yine biometrik cekti ve sanirim yanlis cekti. Fotocunun duzenledigi ve dokunulmamis halini sohbet kutusunda sizlere gonderdim. Rica etsem uygunlugunu kontrol eder misiniz. Ben dokunulmamis halini idphoto4you da duzenlemekten yanayim. Arkadaki beyazligin tonu problem olur mu? Photo tamamen uygun degilse yenisini cektirebilirim. Tesekkurler
-
@yesil Merhaba fotoğrafçıya green kart başvuru resmi deseydiniz onlar özellikleri biliyor, hepsi olmasa da bilenleri var, arka fon beyaz veya kirli beyaz olması sorun çıkarmaz, resim boyutlandırmada yardımcı olabilirim.
-
@yesil, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells Merhaba, fotografciya vesikalik olarak bildirmeme ragmen sanirim yine biometrik cekti ve sanirim yanlis cekti. Fotocunun duzenledigi ve dokunulmamis halini sohbet kutusunda sizlere gonderdim. Rica etsem uygunlugunu kontrol eder misiniz. Ben dokunulmamis halini idphoto4you da duzenlemekten yanayim. Arkadaki beyazligin tonu problem olur mu? Photo tamamen uygun degilse yenisini cektirebilirim. Tesekkurler
Foto uygun. Dediginiz gibi genis acili fotografi idphoto'dan ayarlayip kullanabilirsiniz. Arkaplan problem olmaz.
-
daha önce soruldu mu bilmiyorum, aradım bulamadım. Bir arkadaşım lottery formunu doldururken isim alanına soyismini soyisim alanına ise ismini girmiş nasıl olduysa. (otomatik doldurmanın marifeti gibi duruyor) o şekilde de formu göndermiş. şu an tekrar formu doldurup doldurmakta tereddüt ediyor. sizin fikirlerinizi almak istiyorum. bu şekilde kalması problem olur mu? (not: daha önceki senelerde de çekilişe katılmış arkadaş) tekrar formu doldursa aynı foto olacağı için sistem otomatik mi eleme yapar?
-
@fiyakasiz-adam, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
daha önce soruldu mu bilmiyorum, aradım bulamadım. Bir arkadaşım lottery formunu doldururken isim alanına soyismini soyisim alanına ise ismini girmiş nasıl olduysa. (otomatik doldurmanın marifeti gibi duruyor) o şekilde de formu göndermiş. şu an tekrar formu doldurup doldurmakta tereddüt ediyor. sizin fikirlerinizi almak istiyorum. bu şekilde kalması problem olur mu? (not: daha önceki senelerde de çekilişe katılmış arkadaş) tekrar formu doldursa aynı foto olacağı için sistem otomatik mi eleme yapar?
Ikinci basvuru elenmesine sebep olur. Bu durumda yapilacak bir sey yok. Talihli olursa vize alip alamayacagina konsolos karar verecek.
-
@crazycells city/country where you were born yazan kısma annemlerin doğduğu yerimi yazayım yani yoksa benimkini mi yazayım (BG kontenjanından başvurmak için başvuru benim adıma olucak )
-
@alemcibob, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells city/country where you were born yazan kısma annemlerin doğduğu yerimi yazayım yani yoksa benimkini mi yazayım (BG kontenjanından başvurmak için başvuru benim adıma olucak )
kimin basvuru formuysa o kisinin dogum yeri yazilmali.
annenizin Bulgaristan dogumlu oldugunu mulakat sirasinda gostermeniz yeterli olacak, su an kendi bilgilerinizi yazmalisiniz.
-
@crazycells Doğum yerini TR yazınca otomatik TR kontenjanina mı dahil oluyorum.
-
Merhaba, forumda aradim fakat soruma cevap bulamadim, belki benim hatam. Soyle bi sorumuz var, arkadasim icin greencard cekilisine basvuru gerceklestirecegiz, kendisinde gri ve bordo pasaport var, ikisi de aktif kullanimda. Hangisiyle basvurmak gerekmektedir. Tesekkur ederim. @crazycells
-
@alemcibob, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells Doğum yerini TR yazınca otomatik TR kontenjanina mı dahil oluyorum.
Evet, cekilise uygunluk ulkesi sorusuna "evet" derseniz otomatik olarak TR oluyor.
-
@harun-dv2019, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba, forumda aradim fakat soruma cevap bulamadim, belki benim hatam. Soyle bi sorumuz var, arkadasim icin greencard cekilisine basvuru gerceklestirecegiz, kendisinde gri ve bordo pasaport var, ikisi de aktif kullanimda. Hangisiyle basvurmak gerekmektedir. Tesekkur ederim. @crazycells
Bordo pasaportu kullanmali.
Siyah ve gri pasaport bilgileri de yazilabilir ama bu pasaportlarla surece devam edemezsiniz, bilginize. O nedenle bordo ve yesil pasaport oncelikli olsun...
-
@crazycells cok tesekkur ederim.
-
Merhabalar, birkaç saat önce Green Card çekilişine katılmış bulunmaktayım fakat bu başvuruların çok küçük detaylar sebebi ile reddedildiğini bildiğimden, saçma da olsa aklıma bir şey takıldı ve bunu sizlere sormak istedim.
"Number of Children" yani "Çocuk Sayısı" kısmına "0" yazdım fakat sonrasında aklıma düştü ve İngilizce bir şekilde araştırdığımda eğer çocuğumuz yoksa boş bırakılmasının önerildiğini gördüm ve "Acaba "0" yazdığım için herhangi bir sorun çıkar mı?" Diye sizlere de sormak istedim. Saçma olduğunu biliyorum, fakat aklıma düştü işte :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum