[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@emreaksu78 e-devletten ikamet belgenizi kontrol edin orada nasıl yazıyorsa öyle yazabilirsiniz.
-
@sonerrenos eğer çekilişi kazanırsanız yeni bir pasaport çıkartmanız gerekecek.Eski pasaportu da mülakata götürmelisiniz.
-
@33sefa58, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar ben Avusturya/Viyana doğumluyum ama Türkiyede yaşadım büyüdüm kimlik ve pasaportumda Avusturya/Viyana yazıyor ben green card başvurusunda hangi ülkeyi seçmeliyim doğduğum ülke olarak zorunlu olarak biri var mı yoksa fark edermi ve hangisini seçersem avantajlı olurum ?
Avusturya kontenjanindan katilabilirsiniz.
-
@newyorker, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@hurricane, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@newyorker high school degree veya some university courses seçebilirsiniz. Bol şans.
Emin misiniz? Ön lisanslar 2 yıllık olduğu için "some university courses" dememiz sorun yaratmaz mı?
@crazycells sizin fikrinizi de alabilir miyim?sorun olmaz, yazabilirsiniz :)
-
@emreaksu78, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Selam herkese. Karabük'te yaşıyorum. Bazı yerlerde ilçeye Merkez yazıyorlar bazı yerlerde Karabük. Başvuruda adres kısmında ilçe ve ile sırayla MERKEZ/KARABÜK mü yazmalıyım yoksa KARABÜK/KARABÜK mü yazmalıyım?
karabuk/karabuk olarak yazabilirsiniz.
-
@hurricane Teşekkür ederim. Merkez / Karabük yazıyor e devlette.
-
@crazycells Teşekkür ederim.
-
@crazycells Annem ve Babam BG doğumlu BG ülke kontejanindan katılma şansım var mı ? TR ile hicbir iliskiniz derken tam anlamadım mavi kartım var.
-
@alemcibob, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells Annem ve Babam BG doğumlu BG ülke kontejanindan katılma şansım var mı ? TR ile hicbir iliskiniz derken tam anlamadım mavi kartım var.
Bu durumda cekilise uygunluk ulkenizi
Bulgaristanolarak secebilirsiniz. -
Merhabalar benim pasaportumun geçerlilik tarihi 3 ay önce bitmiş başvuru yaparken bir problem yaratır mı acaba?
-
@hector başvuru sürecinde geçerli bir pasaport istiyorlar diye biliyorum
-
Sonuclar aciklanana kadar girdigimiz adres degisirse sorun teskil eder mi ?
-
@bgurcan etmez. posta ile gelen bir kazandı belgesi yok. kazanırsanız ilerleyen safhalarda telafi edilebilir bu durum.
-
@crazycells Annem veya Babamında çekilişe başvurmasına gerek var mı ?
-
@alemcibob Onlarda amerikaya gelmek istiyolarsan başvursunlar,hem şansını artırmış olursun.
-
@Mylife 21 yaşımdan büyük olduğum için onlara çıksa bile bana hak gelmiyor galiba
-
@alemcibob evet senin yaşı bilmiyodum dostum
-
herkese merhabalar bakanlıgın sitesindeki fotoğraf aracını açamıyorum expoler kullanıyorum fakat acılmıyor gene fotoğrafı ayarlamama yardımcı olabilir misiniz ?
-
merhaba.Arkadaşım adına soruyorum;yeni boşandı ve şu an kimliğinde evlenmeden önceki soyismi,pasaportunda eski kocasının soyismi bulunuyor.Bu şekilde başvursa bir sıkıntı olur mu?
-
@smitra34 dosyayi calistirmak icin buradan yukleyebilecegin programi dene http://www.softsea.com/download/SWF-File-Player.html
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum