[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@Kerem-Zişan-Aydın, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
İyi günler, bugün arkadaşım da başvuru yaptı fakat city town yerine izmir country yerine Turkey yazmış diskalifiye edilir mi?
sorun olmaz.
-
@crazycells 1-)“high school degree” mi seçilmeli ?
Yoksa şuanki durum 2-) “high school no degree” mi?- Seçilirse mülakat esnasında bu durum sağlanmış olacak kesinlikle.
Ancak 2. Seçilirse bu sefer kuraya girmeden başvuru şartlarını karşılamadığı için silinir mi başvurum? Çünkü eğitim şartlarını karşılamayanlar sistem tarafından otomatik silinecek diye bir yazı yazmış yetkili makam sitede.
Yani en garanti durum hangi seçim olur sizce?
-
@crazycells umarım bu şekilde sonuçlanır.
-
@DoReMi, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells 1-)“high school degree” mi seçilmeli ?
Yoksa şuanki durum 2-) “high school no degree” mi?- Seçilirse mülakat esnasında bu durum sağlanmış olacak kesinlikle.
Ancak 2. Seçilirse bu sefer kuraya girmeden başvuru şartlarını karşılamadığı için silinir mi başvurum? Çünkü eğitim şartlarını karşılamayanlar sistem tarafından otomatik silinecek diye bir yazı yazmış yetkili makam sitede.
Yani en garanti durum hangi seçim olur sizce?
sorun olmaz, sadece egitim sarti yok meslek sarti da var, o nedenle egitimden dolayi on eleme olmuyor.
-
@crazycells abim açık liseden mezun olacak diğer yıl, onun da high school, no degree seçmesi gerek, değil mi?
-
@Joey, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells abim açık liseden mezun olacak diğer yıl, onun da high school, no degree seçmesi gerek, değil mi?
evet.
-
Arkadaşlar greencarda dogum yeri almanya olarak basvurucam bundan dolayı da bildigim kadariyla almanyanın greencard kontenjanına dahil olucam yanlışım varsa duzeltin almanya dogumlu olarak basvurmam beni turkiye dogumlulara göre daha şanslı yapar mi aydinlatirsaniz sevinirim :)
-
@HeineWittgenstein, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar greencarda dogum yeri almanya olarak basvurucam bundan dolayı da bildigim kadariyla almanyanın greencard kontenjanına dahil olucam yanlışım varsa duzeltin almanya dogumlu olarak basvurmam beni turkiye dogumlulara göre daha şanslı yapar mi aydinlatirsaniz sevinirim :)
ikisi arasinda su an icin bir fark yok :)
-
Herkese merhaba eşim lise mezunu değil onun adinada başvuru yapicaktik ama 2 yil calisma şartını sağlıyor mu tam anlayamadik (eczane işçisi) olaram gözüküyor e devlette bunun amerikadaki karşılığı nedir yada puani tutturuyor mu?
-
Merhaba arkadaslar ben tir şoförüyüm benim kafama takilan birsey var adresimizi nasil yazmaliyiz ben adresimi yazmaya calistigimda yer kalmiyor ne yapabilirim caddeyi yazmayip apartman adini yazsam sikinti olur mu no yu ve daire yi nasil yazmaliyim örneklerle yardimci olursaniz cok sevinirim Allah herkesin yolunu acik etsin. Ornek adres ADRES LINE1: ZAFER MAHALLESI CINAR SOKAK
ADRES LINE2: RADAR APARTMAN NO9 DAIRE2
CADDE UZUN GELDIGI ICIN SIGMIYOR BU HALIYLE YAZSAM SORUN TEŞKİL EDER MI -
@mamilim90, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Herkese merhaba eşim lise mezunu değil onun adinada başvuru yapicaktik ama 2 yil calisma şartını sağlıyor mu tam anlayamadik (eczane işçisi) olaram gözüküyor e devlette bunun amerikadaki karşılığı nedir yada puani tutturuyor mu?
meslek sarti ile ilgili bilgiler icin su basligin ilk iletisini inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2587/green-card-çekilişi-başvuru-şartları
Oradaki siteden size en yakin meslegi bulup linkini buraya aktarabilirsiniz, o zaman net bir cevap verebiliriz.
-
@tirsoforu, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaslar ben tir şoförüyüm benim kafama takilan birsey var adresimizi nasil yazmaliyiz ben adresimi yazmaya calistigimda yer kalmiyor ne yapabilirim caddeyi yazmayip apartman adini yazsam sikinti olur mu no yu ve daire yi nasil yazmaliyim örneklerle yardimci olursaniz cok sevinirim Allah herkesin yolunu acik etsin. Ornek adres ADRES LINE1: ZAFER MAHALLESI CINAR SOKAK
ADRES LINE2: RADAR APARTMAN NO9 DAIRE2
CADDE UZUN GELDIGI ICIN SIGMIYOR BU HALIYLE YAZSAM SORUN TEŞKİL EDER MISu sekilde yazabilirsiniz:
zafer mah cinar sok
radar apt no9 d2 -
Merhabalar halihazırda şu an bir ön lisans bölümü okumaktayım 2. sınıfa geçtim bu sene. Şimdi eğitim kısmında Vocational school mu seçeceğim yoksa some university courses?
-
Arkadaşlar ben Avusturya/Viyana doğumluyum ama Türkiyede yaşadım büyüdüm kimlik ve pasaportumda Avusturya/Viyana yazıyor ben green card başvurusunda hangi ülkeyi seçmeliyim doğduğum ülke olarak zorunlu olarak biri var mı yoksa fark edermi ve hangisini seçersem avantajlı olurum ?
-
@ggltknn some university courses veya high school degree seçebilirsiniz.
-
@33sefa58 Doğduğunuz şehir ve ülkeyi doğru girmelisiniz.
-
Merhaba bir arkadaşım şu an ön lisans öğrencisi acaba "Highest level of education you have achieved, as of today" kısmına ne demeliyiz?
-
@newyorker high school degree veya some university courses seçebilirsiniz. Bol şans.
-
@hurricane, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@newyorker high school degree veya some university courses seçebilirsiniz. Bol şans.
Emin misiniz? Ön lisanslar 2 yıllık olduğu için "some university courses" dememiz sorun yaratmaz mı?
@crazycells sizin fikrinizi de alabilir miyim? -
@newyorker başvuruda ki bazı seçenekler Türkiyede ki durumla olmayan seçenekler mesela evli değil ama aynı evde yaşıyor ondan dolayı senin şu anda hangi okul diploman var onu yaz sen şunu seçtin ondan seni eliyorum demiyorlar ki amma büyüttünüz asıl aradıkları şey sen doğru mu söylüyorum eğitim sistemi farklı hala neyi anlamıyorsunuz aynı soruyu başvuru tarihinden beri sayalım en az 20 kere sordular okuyın geçmiş iletileri @crazycells canı var 20 defa aynı soruya cevap yazmaktan bıktı rahat bırakın adamı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum