K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@b1whsj58 Arkadaşımızdan başka durumu " Ready " ye dönen arkadaşımız var mı? Veya randevu günü atanan?
-
@Fahri merhaba benimde evraklarım ulaşmış mail bekleyeceğiz sanırım
-
İkinize de hayırlı olsun şimdiden. Bizden hala haber yok...
-
@crazycells tesekkurler ama bilemedim sonucta abd de dugun filan yapmicaz
-
@Richmond, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@crazycells tesekkurler ama bilemedim sonucta abd de dugun filan yapmicaz
olsun resmi nikah olacak sonucta :) 3-5 kisi katilip sonrasinda da kutlamak icin bir mekana gidilse... alin size mini-dugun :)
-
@crazycells yani simdi dusunuyorumda napayim mekana 1.5 sene onceden rezervasyonmu yapsam :D :D :D
-
@Richmond, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@crazycells yani simdi dusunuyorumda napayim mekana 1.5 sene onceden rezervasyonmu yapsam :D :D :D
planlarinizdan bahsetmeniz yeterli, rezervasyon yapmaniza gerek yok :)
-
Merhaba, vize durumu ready olan ve ankara konsolosluğundan appointment maili alan var mı?
-
U.S. Embassy Tirana resumed immigrant visa services for Spouse (IR1, CR1) and Fiancé(e) (K1) visa categories on October 19, 2020, for those applicants with currently valid petitions from USCIS. Please note that routine services for other immigrant visa categories remain suspended at this time. For other types of visas, please visit our nonimmigrant visas page.
-
Haydi Ankara.. sende yapabilirsin.. 👍☺️
-
Merhabalar
Bir kısmınız gibi benim dosyam da geçtiğimiz haftalarda NVC’den Ankara’ya gönderildi ve dosya durumu 14 ekim tarihinde “ready” oldu. Zannedersem bir sonraki aşama büyükelçilikten e-mail beklemek. Bu süreçte e-mail bekleyene kadar DS-160 formunu doldurmam gerekiyor mu? Yoksa bunu maili aldıktan sonra mı yapmalıyım? İnternette bununla ilgili spesifik bir bilgi bulamadım, içinizde tecrübe sahibi olanlar olduğu için sizlere sormak istedim.
İnşallah hepimiz güzel bir vize süreci geçiririz, herkese kolaylıklar diliyorum. -
Merhaba arkadaşlar... Bu bekleme sürecinde mülakat için ve mülakattan sonra ABD de evlilik ve Greencard için gerekli olacak evrakları toparlamakla meşgul olayım diyorum. Şimdi, birkaç sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Mülakat için: Nüfusa gideceğim, Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği alacağım kırmızı damgalı ve Aposittilli olması gerek. Apostil kaymakamlıktan yapılmalı.
Büyükelçiliğe verileceğini belirtmeliyim.
Adliyeden Arşiv Kayıtlı Polis Belgesi(Sabıka Kaydı oluyor bu galiba) alınacak o da apostilli.Listede bir de Mahkeme kayıtları diyor ama benim daha önce icra dosyam vardı, ödedim dosyayı kapattım. Mahkemesi oldu mu bilmiyorum dosya da zaten şuan kapanmış görünüyor. Bu bir problem yaratır mı bununla ilgili kayıt götürmem gerekir mi?
Bunun haricinde mülakata götürmem gereken bir belge var mı?
Mülakattan sonra ABD aşamasında sanırım bunların tercümelilerini götürmem gerek greencard için. O zaman bu belgenin kime verileceğini sorduğunda yine Büyükelçilik diye mi alayım yoksa Uscis mi? Veya eyaletteki Türkiye Konsolosluğundan alabilir miyim bunları ABD’ye gidince?
-
@Jossie adliye veya nüfusa gidip apostil ile uğraşmanıza gerek yok. E devletten barkodlu olması yeterli.
-
@zzzaaa19, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhabalar
Bir kısmınız gibi benim dosyam da geçtiğimiz haftalarda NVC’den Ankara’ya gönderildi ve dosya durumu 14 ekim tarihinde “ready” oldu. Zannedersem bir sonraki aşama büyükelçilikten e-mail beklemek. Bu süreçte e-mail bekleyene kadar DS-160 formunu doldurmam gerekiyor mu? Yoksa bunu maili aldıktan sonra mı yapmalıyım? İnternette bununla ilgili spesifik bir bilgi bulamadım, içinizde tecrübe sahibi olanlar olduğu için sizlere sormak istedim.
İnşallah hepimiz güzel bir vize süreci geçiririz, herkese kolaylıklar diliyorum.Evet, konsolosluktan email geldikten veya bir mulakat tarihi aldiktan sonra DS-160 formunu doldurabilirsiniz.
-
@Jossie belgenin verilecegi yer olarak "ABD konsoloslugu" diyebilirsiniz.
apostil veya noter onayina gerek yok. Sayin @Fahri 'nin de dedigi gibi barkodlu e-devlet belgeleri direkt kabul ediliyor.
icra dosyasiyla ilgili bilgiye gerek oldugunu sanmiyorum, normal mahkeme kayitlarini goturebilirsiniz. bunlarin ingilizcesine gerek olmayacak diye dusunuyorum.
AOS surecinde gerekecek belgelerle ilgili olarak su basligi incelemenizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
-
@crazycells @Fahri o halde nüfus adliye apostil vs. hiç gerek olmadan e devletten çıktı alıp halledebiliriz. Teşekkür ederim bilgiler için :)
-
@crazycells Benim 16 Mart’ta dosyam gelmişti Ankara’ya ama haziranda mail vs almadan ds160 doldurdum önden yapayım hazır olsun diye düşünmüştüm. Bir problem yaratır mı?
-
@Jossie, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@crazycells @Fahri o halde nüfus adliye apostil vs. hiç gerek olmadan e devletten çıktı alıp halledebiliriz. Teşekkür ederim bilgiler için :)
vize icin sorun olmaz, ama AOS islemleri icin ingilizce ceviriler de lazim olacak, bilginize.
-
@Jossie, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@crazycells Benim 16 Mart’ta dosyam gelmişti Ankara’ya ama haziranda mail vs almadan ds160 doldurdum önden yapayım hazır olsun diye düşünmüştüm. Bir problem yaratır mı?
cok da problem olmaz cunku yanlis hatirlamiyorsam formlar sistemde 6 ay ya da 1 yil kaliyorlar. Yani DS-160 formunuzu doldurduktan sonra formun barkodunu kullanabilirsiniz konsolosluga bildirmek icin.
-
@Jossie apostil pek onemli degil acikcasi ben yaptirdim ama apostilli belgeleri vermedim ve bir sorun cikmadi. Ama burada onemli olan nokta su: belgeleri yeminli tercuman araciligiyla ingilizceye cevirmen gerek. Cunku buraya geldiginde ingilizce cevirisi olan belgeleri alacaklar. Adli sicil vs internetten ingilizce olarak alinabilir ama vukuatlu nufus kayit ornegi malesef alinamaz. Bu nedenle nufus ya da kaymakamliktan alacagin belgeleri tercume ettirmeni tavsiye ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum