[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@crazycells annem yurtdışı babam türkiye doğumlu hepimiz türküz ama gurbetçiydik eskiden
-
@crazycells @miralam Merhabalar, formu doldururken adres kısmında '':'' işaretini kullandım ''X Mahallesi Y sokak No:6'' bu bir sorun teşkil eder mi sizce?
-
@merter7x0, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells @miralam Merhabalar, formu doldururken adres kısmında '':'' işaretini kullandım ''X Mahallesi Y sokak No:6'' bu bir sorun teşkil eder mi sizce?
Sistemin kabul etmediği bir noktalama işareti kullandığınızda hata verir. Hata vermeden yapabildiyseniz sorun yoktur.
-
@crazycells Bir sorum daha olacak. Oğlumun ismi Mustafa Bartu Kara isim bölümüne (Kara Bartu Mustafa) şeklinde mi yoksa (Kara Mustafa Bartu) sırası ile mi yazıcaz?
-
@BAHA, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells Bir sorum daha olacak. Oğlumun ismi Mustafa Bartu Kara isim bölümüne (Kara Bartu Mustafa) şeklinde mi yoksa (Kara Mustafa Bartu) sırası ile mi yazıcaz?
Her birini ilgili kutucuklara yazacaksınız. İlk adı "name", ikinci adı "middle name", soyadını da "last/family name" yazan yerlere.
-
@BAHA Sıralama olarak (Kara Mustafa Bartu) şekşinde yazacaksınız.
-
merhaba bir sorum olacaktı. başvuru yaparken büyük harf küçük harf önemli mi? ya da baş harfleri büyük mü yazmalıyız?
-
iyi akşamlar, başvuruyu yaparken devam et deyince diğer sayfaya geçince sayfa yüklenmiyor bu hata vermesi başvuruyu engeller mi tekrar giriş yapmak?
-
@designits, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Herkese merhabalar, bir sorum olacaktı. Eşimle 1 ay önce evlendik. Soyisim değişikliği oldu ancak eşimin 4 sene daha geçerliliği olan pasaportu mevcut. Soyisim olarak da evlenmeden önceki soyadı yazıyor. Başvuru yaparken isim soyisim bilgilerine yeni soyadını girip pasaporta eski soyadını mı girmek gerekiyor? Yoksa ikisinede eski soyadınımı girmemiz gerekiyor? Şimdiden teşekkür ederim.
Forma guncel ismini, pasaport bolumune ise eski ismini yazabilirsiniz.
-
@Atıf-Gençyılmaz, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells annem yurtdışı babam türkiye doğumlu hepimiz türküz ama gurbetçiydik eskiden
ok, o durumda Turkiye'yi de uygunluk ulkesi olarak secmeniz mumkun.
-
@melih-eskicioğlu, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhaba bir sorum olacaktı. başvuru yaparken büyük harf küçük harf önemli mi? ya da baş harfleri büyük mü yazmalıyız?
farketmez, hepsini buyuk veya hepsini kucuk yazabilirsiniz. Isterseniz bas harfleri de buyutebilirsiniz.
-
@melih-eskicioğlu, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
iyi akşamlar, başvuruyu yaparken devam et deyince diğer sayfaya geçince sayfa yüklenmiyor bu hata vermesi başvuruyu engeller mi tekrar giriş yapmak?
Bir sayfada cok uzun sure gecirmeyin. Yesil "Success" yazisini gorene kadar denemeniz gerekiyor.
-
@crazycells peki birşey daha sorucam telefon numarası kısmına kardeşimin numarasını girmişim dalgınlıkla sorun yaratırmı o
-
@crazycells teşekkürler ve tekrar merhaba belki unuttun belki hatırlarsın 😊👍2020 başvurusu zamanında sitedeydim. Bu sene tekrar başvurdum. Bir selam vereyim dedim.😊
-
@Atıf-Gençyılmaz, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells peki birşey daha sorucam telefon numarası kısmına kardeşimin numarasını girmişim dalgınlıkla sorun yaratırmı o
problem olmaz.
-
@mutlukurt0534, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells teşekkürler ve tekrar merhaba belki unuttun belki hatırlarsın 😊👍2020 başvurusu zamanında sitedeydim. Bu sene tekrar başvurdum. Bir selam vereyim dedim.😊
evet, hatirliyorum :) hosgeldiniz tekrardan.
-
Arkadaşlar merhaba bu gün greencard formunu doldurdum city kısmına İstanbul province kısmına ise bulunduğum ilçeyi yazdım bu başvuru sürecinde bir sıkıntı yaratır mı konu hakkında bilgi ve tecrübesi olan birisi cevaplarsa çok memnun olurum.
-
Arkadaşlar ben Chrome ile doldurdum ilk sayfayı devam ete bastıgım zaman hata verdi site. Microsoft Edge ile yeni bir başvuru yaptım. Bir sorun olur mu sizce?
-
@Emre-Alagöz adres kısmında city/town kısmına ilçe, province kısmına ise il yazmalıydınız ama bunun başvurunuzu geçersiz kılacağını sanmıyorum.Good Luck.
-
@k2_20 Chrome başvurunuzda success sayfasını görmediyseniz sorun olmaz.Good Luck
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum