DV2022 Bekleme Odası
-
Bu sene de yerimizi aldık, erken başvuru ile case number ‘ın bir ilgisi yok değil mi o da random diye düşünüyorum.
-
çıkarsa tabii, forumdan kral bir arkadaş adres işinde yardımcı olur diye umut ediyorum.
-
eşim kızlık soyismini de pasaportunda kullanıyor bu durumda onu middle name kısmına mı yazmak lazım, çünkü surname'a iki kelime yazılmıyor
-
@kryilkilic, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
eşim kızlık soyismini de pasaportunda kullanıyor bu durumda onu middle name kısmına mı yazmak lazım, çünkü surname'a iki kelime yazılmıyor
Evlilik sonrası pasaport eski soy isimle bir ay kullanılabiliyor resmiyette öyle,benimde geçen yıl aynı durumdaydı geçersiz olmasın diye değiştirdim
-
@laxasca bende bunu hatırlatmak için pusuda bekliyor olucam
-
Selam,
Başvurular 7 Ekimde açılacak deniliyordu ancak hala açılmamış, tarihler mi değişti acaba?
-
@ademyl1 açık başvurular zaten
-
@ademyl1 başvurular başladı ve yapan arkadaşlar da var.. hangi siteden giriş yapmayı deniyorsunuz acaba?
-
@hayallerabd Sistenin sonunda ESC vardı otomatik olarak veriyor sanırım. Onu sildim şimdi geldi :) Daha önceden başvuru yaptığım için o linke otomatik atıyor galiba
-
@ademyl1 sorunu çözdüyseniz tamamdır.. bol şans..
-
@Sercinyo, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@crazycells bence o işi bir kilo baklava ile çözülür gibi, en azından bana öyle geliyor :beaming_face_with_smiling_eyes:
:) ben forumun aktif uyelerine yardimci oluyorum fakat bir kilo baklavaya tav olacak kisiler de vardir eminim forumda :D
-
@burakhan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Selamlar! 41 yaşındayım ilk defa başvuru yapacağım. Sorum şu hiç evlenmedim ve nüfus kayıtlarında çocuksuz gözüküyorum. Fakat Ukrayna'da doğmuş bir çocuğum var. Türkiye'de vatandaşlığı veya kaydı yok. Ukrayna'da soyadımı verdim babası olarak kayıtlıyım. Başvuru sırasında çocuk kısmına ne yazmalıyım. Zor bir soru ancak belki forumda benzer durumu yaşamış birileri vardır.
Evlilik yaptiniz mi?
Baska ulkede olmasi bir sey degistirmiyor, resmen sizin cocugunuz oluyor yine de. Sadece Turkiye'deki resmi kayitlari guncellemediginiz icin Turkiye'de cocuksuz gorunuyorsunuz, fakat Turkiye'deki kayitlariniz gercegi yansitmiyor :)
Eger evlilik yaptiysaniz bu evliligi Turkiye'de tescil ettirmelisiniz, cocugunuzu da kayitlara gecirmelisiniz.
Cekilis basvurusunda ise cocuk sayisi kismina 1 yazip, cocugunuzun bilgilerini eklemelisiniz.
-
@boeing747-8l, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bu sene de yerimizi aldık, erken başvuru ile case number ‘ın bir ilgisi yok değil mi o da random diye düşünüyorum.
hayir, bir ilgisi yok. Cekilisten secilme sirasi oluyor o...
-
@kryilkilic, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
ikisi de olur... Eger surname kismina yazilmiyorsa middle name bolumune yazin.
-
@Sympathique, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
fotografi uygun hale getirirken idphoto sitesinde bas ustu ve cene kisimlari yesil alana gelmiyor. ama konsoloslugun gostermis oldugu sitede fotograf kabul ediliyor. eger idphoto sitesinde alt ve ust kisim yesil alanda olursa bu sefer konsolosluk sitesi kabul etmiyor. hangisi makbuldur?
Herhangi biriyle ayarlamaniz yeterli. Ikisi de kabul edilecek.
-
fotoğrafın çözünürlüğünün az olmasından ve omuzların tam olarak çekilmemesinden kaynaklı ssorunlar bunlar. yüksek çözünürlüklü geniş açı fotoğraf çektirin daha sonra kırparsınız sorun yaşamazsınız
-
Cevap yazdığım konu da ben sorun yaşadım, insan kendi başına gelince gerçekten şüpheye düşüyor o kadar soğukkanlı kalamıyor. Başvuruyu tamamla dediğimde site hata verdi ve başvuru tamamlanmadı. @crazycells Bu konuda 2.defa başvuru yapıp sorun yaşayana denk geldiniz mi? Yani başvurunun tamamlanmış,iletilmiş olma ihtimali var mı? Yoksa arkadaşlara cevap verdiğim gibi Succes! yazısı şart mı :)
-
Merhaba abilerim ablalarım ben universite 3. sınıf öğrencisiyim ve Amerika'ya gitmeyi herşeyden çok istiyorum şimdi diyelimki green kart bana çıktı vize görüşmesine gittiğim zaman bankada belli bir para göstermem gerekiyormuş malum öğrenci olduğumda ve kurdaki komik rakamlar yüzünden para göstermede zorlanacağım benim sorumda şu ben bankada 7bin dolar gösterip birde orada yaşayan bana kefil olabilecek hem maddi hem manevi destek verecek kişileri göstersem bu benim için artı olur mu bu rakamıda Los Angeles için söylüyorum çünkü benim grafik tasarım işi için orada iş imkanı fazla yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
@quikless succes yazısı görünmeden sıkıntı olmaz diye biliyorum
-
@quikless inanan bızler fotograf olsun veya boyle durumlar olsun cok fazla takılıyoruz ama state departman hıcbır sekılde bunları unsur olarak gormuyor eger ekranda bır daha oldugunu dusunuyorsanızyenıden basvurun zaten eger sıze cıkarsa d2160 formu ıle mılyonlarca bılgı ıstıyecekler suan sadece bu cekılıs aslında gecen senelerdede ınsanlar gordukı cekılısı kazanmak bıle artık bırsey degıl
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum