[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@yesil, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar,
"(7) Some graduate-level courses - yüksek lisans terk ya da yüksek lisans öğrencisi" durumu ile ilgili..
Daha onceden Yukek lisansta kaydim vardi 3 ders aldim, 2 sinden kaldim sonra biraktim. Suanda muhtemelen atilmisimdir. Hic kayit vs yenilemedim.
Ben simdi burayi degilde University Degree yi isaretlesem bu ilerde basima is acar mi ? Bir Problem olur mu? Bide bunun ispat durumu vs. yani kaldigim dersin ispatina gerek mi var :))
Tesekkurler..
sorun olmaz.
university degreeyeterlidir. -
@ahmetty, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Ben ocak doğumluyum da ay kısmına 1 mi 01 mi yazmam gerekli?
ikisi ayni sey :)
-
Pasaport Kısmına Numarası : 17820755 Bu Şekilde Yazdım
ama Sizin videonuzda : U17820755
Başında u yazıyor
Bu pROBLEM OLURMU ACABA
BİDE DOGUM YERİM KONYA/KARATAY BEN DOGUM YERİMİ KONYA YAPTIM
BİDE BEN 4 YIL ÖNCE EŞİMDEN AYRILDIM RESMİ OLARAK BOŞANDIM
BU LİNKİ SECTİM
DOGRUMUDUR ACABA
Legally Separated
Ben bu yazıyı Gördüm : Success
-
@mhmmdkvnci, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@Chandler internette araştırma yapınca mesela dogum yılında bi sayıyı yanlış girince çok sorun olmayacagını greencard kazanırsa bunu düzeltebileceğini söylemişler yani ben aslında yanlış bilgi vermedim ama işte evli olarak kendileri ile gösterdim sorun bu eğer olurda çıkarsa bunu belirtip yanlışlık yaptıgımızı belirtip vizeyi alabilirler mi acaba bilmiyorum ki of canımı sıktı bu durum
Dediginiz hatayi duzeltmek icin bir yol yok maalesef. Bu yili yok saymak daha dogru olur sizin icin ne yazik ki... Gelecek yil tum sorulari okuyup dogru sekilde basvuru yapin, bu konunun ilk iletisinde hem part 1 hem de part 2'ye ait sorulari ve turkce karsiliklarini bulabilirsiniz. Iletide gorseller de mevcut.
-
@natarajmarble, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar ilk sefer başvuru yaptığımda submit ettim. Chrome Bağlantıya ulaşılamıyor hatası aldım. Sonrasında sayfayı kapattım tekrar basvuru yaptım bu sefer başvurum kabul edildi success yazısını gördüm. İlk seferki başarısız denemeden dolayı herhangi bir sorun olur mu?
Successyazisini gormeden basvuru yapmis olmuyorsunuz, o nedenle bir sorun olmaz. -
@mhmmdkvnci, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhabalar bir soru daha sorucam başvuru esnasında city kısmına ili province kısmınada ilçeyi yazdım çok büyük sıkıntı olur mu acaba
bunlar buyuk hatalar degil, fakat forum kaynaklarini inceledikten sonra dogru bir sekilde basvuru yapmanizi tavsiye ederim. Sorulari anlamadan cevaplamamalisiniz.
-
@hagbook, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Pasaport Kısmına Numarası : 17820755 Bu Şekilde Yazdım
ama Sizin videonuzda : U17820755
Başında u yazıyor
Bu pROBLEM OLURMU ACABA
BİDE DOGUM YERİM KONYA/KARATAY BEN DOGUM YERİMİ KONYA YAPTIM
BİDE BEN 4 YIL ÖNCE EŞİMDEN AYRILDIM RESMİ OLARAK BOŞANDIM
BU LİNKİ SECTİM
DOGRUMUDUR ACABA
Legally Separated
Ben bu yazıyı Gördüm : Success
U harfi pasaport numaranizin bir parcasi, bunu da yazmalisiniz.
Hayir, siz
legally separateddegilsiniz,divorcedoluyorsunuz. Ilk iletide bunlarin hepsi ve turkce anlamlari yaziyor. Ilk iletiyi okumayi unutmayin...Resmi kayitlarda "dogum yeri" kisminda ne yaziliysa o yeri "city" kismina yazmanizi tavsiye ederim.
forum videosunu basvurudan sonra degil, basvurudan once incelemelisiniz :)
-
@crazycells Çok Teşekkür Ederim ilgi ve Alakanız İçin Crazycells Hocam. :)
İyi Günler......
-
@hagbook, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells Çok Teşekkür Ederim ilgi ve Alakanız İçin Crazycells Hocam. :)
İyi Günler......
Bol sanslar :)
Bu yil yeni bir basvuru yapmayin, bir sonraki yil daha dikkatli olun :)
-
Selam 2 sorum olacak. 1) Üniversite 2. Sınıf öğrencisiyim eğitim durumuna high school degree mi diyeceğim some university courses mu?
2) isim soyisimde de mi türkçe karakter kullanılmayacak. Mesela şaban dağbayır isim soyismi nasıl yazılacak saban dagbayir mi? -
@You-Know, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Selam 2 sorum olacak. 1) Üniversite 2. Sınıf öğrencisiyim eğitim durumuna high school degree mi diyeceğim some university courses mu?
2) isim soyisimde de mi türkçe karakter kullanılmayacak. Mesela şaban dağbayır isim soyismi nasıl yazılacak saban dagbayir mi?-
some university coursesuygundur -
aynen...
saban dagbayirolarak yazmalisiniz.
-
-
merhaba arkadaşlar green card formunu buyuk harflerle dolduracagim pasaportumda ismimde İ var büyük harf ile I mı yapacagim ?
-
merhaba forumda geçen şöyle bir yazı gördüm kimin yazdığını hatırlamıyorum. GC için ABD de belli bir süre yaşamak gerekiyormuş doğrumu bu ?
(Gerekli sartlari saglamama:
Ilk ve en bariz neden vatandaslik sartlarini saglamiyor olmanizdir. Eger ABD'de yeteri kadar sure yasamadan basvuru yaptiysaniz ya da basvuru formlarini doldururken yanlis, yaniltici ya da yalan bilgi verdiyseniz, vatandaslik sinavini ya da ingilizce testini gecemezseniz vatandaslik basvurunuz reddedilir.) -
@ufo349, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhaba forumda geçen şöyle bir yazı gördüm kimin yazdığını hatırlamıyorum. GC için ABD de belli bir süre yaşamak gerekiyormuş doğrumu bu ?
(Gerekli sartlari saglamama:
Ilk ve en bariz neden vatandaslik sartlarini saglamiyor olmanizdir. Eger ABD'de yeteri kadar sure yasamadan basvuru yaptiysaniz ya da basvuru formlarini doldururken yanlis, yaniltici ya da yalan bilgi verdiyseniz, vatandaslik sinavini ya da ingilizce testini gecemezseniz vatandaslik basvurunuz reddedilir.)Sanırsam vatandaşlık sürecinden bahsediyorsunuz.
-
@melihyilmazer07 Büyük harfle yazacaksanız "I", küçük harfle yazacaksanız "i" kullanmanız gerekiyor.
-
@Chandler hocam bilmiyorum bunu 2 3 gün öne görmüştüm sormayı unutmuştum. başvuru için belli bir süre ABD de yaşama zorunluluğu varmı.
-
@ufo349, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@Chandler hocam bilmiyorum bunu 2 3 gün öne görmüştüm sormayı unutmuştum. başvuru için belli bir süre ABD de yaşama zorunluluğu varmı.
GC başvurusu için böyle bir zorunluluk yok.
-
Sayın @crazycells size bir sorum olucak bugün başvuruyu yaparken yanlışlıkla pasaportun verildiği ülkeyi Tunus seçmişim başvuru onaylandıktan sonra tekrar kontrol ederken farkettim daha sonra tekrar başvuru yaptım bu sefer hepsi doğru bir şekilde doldurdum ve basruyu onaylandı şimdi bu durumdan dolayı başvuruda sıkıntı olur mu yapabileceğim bişey var mı?
-
@Chandler sağol hocam
-
city/town kısmına ne yazmam gerek fatih çapa da oturuyorum. birde (In care of) kısmını doldurmam gerekir mi ailem ile birlikte kalıyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum