Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Sabitlendi Yolculuk
2.8k 432 363.2k 361
  • Yasaklı

@neslikaan Teşekkür ederim her zaman beklerim.

• @Alpay25 Alpay hocam WhatsApp tan yazabilir isiniz bana acilll

• Duyduğum kadariyla Oktober karsidaki aydan Turkish airlines uçuşları durduruyor doğrunu?Bən December 20 Azerbaijan a dönmək üçün sinfindən ticket almak isterim.Bu konuda yardımçı olursaniz sevinirdim.

• @Gunay-Eliyeva, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Duyduğum kadariyla Oktober karsidaki aydan Turkish airlines uçuşları durduruyor doğrunu?Bən December 20 Azerbaijan a dönmək üçün sinfindən ticket almak isterim.Bu konuda yardımçı olursaniz sevinirdim.

Sitelerinde boyle bir bilgi yer almiyor.

Nerede gordunuz? Bence yasal bir yasak gelmedigi surece ucuslara devam edeceklerdir, sonucta bu sekilde para kazanan bir sirket.

• USA vatandasi için nazil viza ala bilirik 6aylik Azərbaycan vizası?

• @Gunay-Eliyeva, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

USA vatandasi için nazil viza ala bilirik 6aylik Azərbaycan vizası?

ABD'deki Azerbaycan Konsoloslugu'ndan bilgi alabilirsiniz:

https://washington.mfa.gov.az/az

• Merhaba tekrar,
    8 ay aradan sonra elimizde greencardlarimiz olduğu için frankfurt aktarmalı lufthansa ile lax a uçtuk. Türkiye'de greencard ile gectikten sonra. Frankfurt a iner inmez uçağın çıkış kapısında bekleyen polisler herkese tek tek ayaküstü pasaport kontorlü yapti. Alman polis bize vizeniz varmı dedi ve greencard var diyince onları görmek istedi ve gösterince teşekkürler diyip bize pasaportları geri verdi. Tum yolculara yapılan üst aramadan bölümünden sonra Transit salona geçip 2 saat bekleyip sorunsuz lax ucusunu gerçekleştirdik. Almanyadan aktarmalı sorulara cevap olur umarım.

• @Tairanu covid testi sonucu istendi mi aktarma sirasinda?

• @gizemm hayır yalnizca bir form verdiler standart soruların olduğu o kadar. Hiçbir test istenmedi ne abd nede almanyada.

• https://www.qatarairways.com/tr-tr/offers/thank-you-teachers.html
    Arkadaşlar yukardaki linkte bahsedilen kampanyadan yararlanan oldu mu daha önce? Kuzenim öğretmen ve benim için bir bilet oluşturması mümkün müdür? Bir sorun yaşar mıyım?

• Merhaba, aralik ayina dallas-munih-ankara ucusumuz vardi ancak lufthansa munih-ankara ucusunu iptal etmis. Simdi baktigimda da dallas-londra-istanbul ucusu var farkli bir firmanin. Acaba green card sahibi olarak londra aktarmali ucabiliyor muyuz? Bu sekilde son zamanlarda ucus gerceklestiren var mi? Tesekkurler.
    Ayni tarihlerde thy houston-istanbul biletine baktim 3 kisi icin cok yuksek bir fiyat cikiyor. O yuzden alternatiflerine bakiyorum.

• @Murat-Yılmaz Munih-Ankara uçuşunu Sunexpress gerceklestiriyor. Size bu uçuşun tamamen iptal olduğuna dair bilgi geldi mi yoksa lufthansa account'unuzda iptal mi gözüküyor? Lufthansa call centerla bağlantıya geçtiniz mi?

Bazı durumlarda aktarmaları sistem görmüyor ve uçuş iptal gibi gözükebiliyor. Biz de bğyle bir durum yaşamıştık. Call center'ı arayınca aktarmayı bağladılar bir sorun olmadığını belirttiler.

Ayrıca lufthansa u.uşunuzu iptal ederse istediğiniz tarihe ücret farkı ödemeden bileti değiştirebiliyorsunuz.

• Biz vizemizi EO dan sonra aldık ve 23 marta kadar ilk girişimizi yapmamız gerekiyor. Şubat başında giriş yapmayı düşünüyoruz. Uçak biletimizi şimdiden alsak mı EO uzatılır mı? Kafamız biraz karışık fikirlerinizi merak ediyorum. Bizimle benzer durumdaki dv2020 talihlileri nasıl bir yol izlemeyi düşünüyor?

• @znerus bizde aynı durumdayız, şuan aldığınızı düşünürsek pek bir fiyat farkı olmayacak. Zaten thy esnek biletler sayesinde ister iptal edin isterseniz tarihini değiştirin fark etmiyor ücretsiz bir şekilde yapıyor. Benim tavsiyem 1,2 gün öncesine kadar bekleyin zira bende o şekilde yapacağım. Karar sizin :slightly_smiling_face:

• @Maggo teşekkür ederim ☺️sanırım biz de ocakta şubat için bilet alacağız.

• @sigmoidalmammal evet ucusu sunexpress gerceklestiriyor ama biz lufthansa uzerinden almistik bileti emaille iptal bilgisi geldi, call centeri aradik ve durumu onayladilar ve para iadesi yapti lufthansa

• Merhabalar, birkac gun sonra turist vizesi ile New York'a ucusumuz gerceklesecek. 3-4gun once THY'i aradigimizda ucak icinde 100mllik sivi dezenfektan gibi urunler bulundurulabilecegi ve giriste bir karantina olmadigi soylenmisti.

Su an tekrar bir degisiklik var mi diye aradigimizda giriste tibbi tarama ve gerekli gorulurse 14 gun karantina verildigi ayrica her zaman olan gida kisitlamasina sivi kisitlamasi da eklendigi; 100mllik el cantasinda bile olsa dezenfektan dahi goturulemeyecegi soylendi. Yakin tarihte bu uygulamalara tabi olarak giris yapan oldu mu acaba? Acaba yanlis bilgilendirilmis olabilir miyiz diye dusunduk acikcasi.

• Su anda tekrar aradigimizda baska bir gorevli 3-4 gun once verilen bilgileri verdi. (100ml olarak sivi dezenfektan vs. tasinabilecegi ve giriste sadece form dolduruldugunu iletti. 14 gun karantina ise zorunlu degil onerilendir diye iletti.) farkli kisilere baglaninca farkli bilgiler aliyoruz. Yakin tarihte giris yapan arkadaslar varsa bilgi verirse seviniriz. Ayrica biz de islemlerimizi hallettikten sonra buraya ekleme yapacagiz.

• Guncelleme: JFK'dan giris yaptik ucakta NY Traveler Form adinda bir form dagitiliyor ve havalimanindan cikarken gorevlilere teslim ediyorsunuz. Korona testi gibi bir durumla karsilasmadik. Turist vizemizle giris yapmistik. Gorevli pek soru sormadi, 6 ay kalis izni verdi. Ucak icinde sivi prosedurleri de 100ml olacak sekilde eskisi gibi devam ediyor.

• ⭐⭐

@zephyr Verdiğiniz güncel bilgiler için teşekkürler. İyi gezmeler dilerim.

Benzer Başlıklar

• Ucakla Sehirlerarasi Seyahat

Yolculuk
    1
    0 Oy
    1 İleti
    88 Bakış
    Büşra ŞahinB
    Amerika’ya vize ile giriş yapmıştım 2.5 yıl önce. Texasdayim. Su anda iltica sürecindeyim, 2.5 ay once başvurdum. Oncelikle hard copy ile basvurdum fakat receipim hala elime ulasmadi. Ardindan online basvuru gerceklestirdim. Elimde online başvuru receipt var. Mart ayında iki kez vegasa gidip geleceğim. Şu anda bazı efsaneler var sakın havalimanına gitmeyin suçlu olmasanız bile göz altına alınırsınız ICE’ ler her gün kişi toplamakla görevlendirildi vs gibi. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi? Ne oneririrsiniz biletleri iptal mi etmeliyim yoksa ucabilir miyim? Herhangi bir suca vs de karismadim.
  • Amerika/Kanada Kalkisli Ucak Bileti Daha Uyguna Nasıl Alırım ?

Yolculuk
    1
    0 Oy
    1 İleti
    112 Bakış
    J
    Merhaba arkadaslar, Bu ayin 17 sinde Turkiye'ye donmek istiyorum ama Turkiye kalkisli ucusken Kanada veya Amerika kalkisli olunca fiyat 2-3 katına cikiyor. Ben su an Montreal'deyim ama uygun uçuş bulursam Amerika'ya da gecebilirim. En uygun 25000 tl ye buldum. Daha uyguna gidip dönüş nasıl alabilirim +-5 gun 17 Ekim-17 Ocak olarak ?
  • Uçak biletini tek yön mü yoksa gidiş-dönüş mü almak daha mantıklı?

Yolculuk
    9
    0 Oy
    9 İleti
    5k Bakış
    crazycellsC
    hatta daha once su baslik altinda da ornek vermistim bu konuda... eger gidis-donus tarihlerini dogru ayarlarsaniz gidis-donus bilet fiyati, tek yon fiyatindan daha ucuza gelmis oluyor... @crazycells, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti @Bekoray, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti @crazycells skyscanner sitesine girdim, sadece thy işaretledim Esenboğa-Boston gidiş uçuşuna (Mayıs) baktım 5130 tl çıkıyor sonra gidiş dönüş (Mayıs-Aralık) fiyatına baktım 10260 tl çıkıyor. Mesela dönüş bileti yandı ben dönerken 5130 tl daha vereceğim ve benden 15390 tl çıkmış olacak nasıl tasarruf edeceğim (gidiş dönüş almasak dönerken yine 5130 tl olacak ve gidiş dönüş fiyatının aynısı olacak hadi diyelim zam geldi (atıyorum 400 lira) . Çok fark eder mi sizce ) . Ben halen nasıl ucuza geldiğini anlamadım sizin söylediğiniz şekli fiyat belirterek detaylı şekilde söyleyebilir misiniz? Bir de şunu soracağım. Amerikadayken türk sitesinden bilet alamıyor muyuz? Ben su an skyscanner'a girdim ve rastgele tarihi 19 Mayis, donusu de 9 Kasim sectim ve gidis donus biletini 4948 TL'ye buldum... Ama bunu sadece birkac dakika icerisinde ve ilk denemede yaptim, eminim donus zamaniyla oynayarak daha iyi deal'ler bulabilirsiniz... [image: 1615304997387-screen-shot-2021-03-09-at-10.47.02-am.png] [image: 1615305005365-screen-shot-2021-03-09-at-10.47.28-am.png] Neden Aralik olarak sectiniz? Aralik-Temmuz-Agustos ucus sezonlari oldugu icin bu aylarda havayolu sirketleri cok fazla indirim yapmaz, cunku nasil olsa ucaklar dolar. Eger daha ucuza getirmek istiyorsaniz sezon disi bir geri donus bileti almalisiniz...
  • Amerika'ya Girişte Uçakta Doldurulan U.S: Customs and Border Protection Formu

Taşındı Yolculuk
    50
    1
    13 Oy
    50 İleti
    26k Bakış
    C
    En son bana da ucakta verdiler, doldurdum ama isteyen olmadi alanda , oylece ciktim gittim. Covid sebepli bence, az temas etmeye calisiyorlar insanlarla.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k