[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Benim önerim Amerika’ya giriş yaptıktan sonra Türk konsolosluğuna gidip yeni bir pasaport almak olacak. İşlemler ne olsa oradan da yapılabiliyor. Pasaport tarihi bittikten sonra giriş yapmak zorunda iseniz durum farklı.
-
@susadem siz ozaman en kısa sürede yeni pasaportunuzu çıkartın, buna engel bir durum yok eskisinin ilk sayfasını delip geri verecekler size, üzerinden herhangi bir vize varsa geçerliliği devam edecektir. Normalde zaten bir vize başvurusu yapılırken min pasaportun 6 ay geçerliliğinin olması istenir bazen 1 yıl bile istenebiliyor.
-
@crazycells hocam kusura bakmayin. 2020 yazmisim. 2021 tarihlisiyim ve duzelttim.
-
@susadem bende sizinle ayni durumdayim 2022 Mayis'ta bitecek pasaportum ama mulakattan once yenilemeyi dusunmuyorum, vize surecine zaten rahat rahat yetecek kadar sure var greencard surecini tek pasaportla atlatip konsolosluktan veya Mart'tan once donecekseniz TR'den kolayca yenisini cikartabilirsiniz
kcc veya konsolosa pasaport degisikligini aciklamakla ugrasmamis olacagim -
@local1907, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Benim önerim Amerika’ya giriş yaptıktan sonra Türk konsolosluğuna gidip yeni bir pasaport almak olacak. İşlemler ne olsa oradan da yapılabiliyor. Pasaport tarihi bittikten sonra giriş yapmak zorunda iseniz durum farklı.
Zaten o durumda konsolosluk vizeyi basmiyor. Pasaportun mulakat sirasinda en az 6 ay (ideali en az 8 ay) daha gecerli olmasi gerekiyor vizeyi alabilmeniz icin...
-
@Anıl-M-Yüzer, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells hocam kusura bakmayin. 2020 yazmisim. 2021 tarihlisiyim ve duzelttim.
Henuz DV2021 sureci baslamadi, o nedenle acip, gerekli duzeltmeleri yapip, hemen kapatabilirsiniz. Fakat tum degisiklikleri yaptiginiza emin olun, formu cok sik actirmak iyi bir sey degil, sadece formlar tamsa ve kapaliysa islemleriniz devam edecek :)
-
Arkadaşlar önceki yıllarda case number'ı 30.000'üzerinde olup vize alan forum üyeleri var mı acaba? Varsa bilgilendirebilir misiniz?
-
@newyorker, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar önceki yıllarda case number'ı 30.000'üzerinde olup vize alan forum üyeleri var mı acaba? Varsa bilgilendirebilir misiniz?
yüzlerce :)
lütfen geçmiş yılların mülakat denetimlerini okuyun. fazlasıyla örnek göreceksiniz.. -
@gucarslan, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@newyorker, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
yüzlerce :)
lütfen geçmiş yılların mülakat denetimlerini okuyun. fazlasıyla örnek göreceksiniz..Aslında bakmıştım ama sanırım detaylı bakmamışım, tekrardan bakayım. Teşekkür ederim :)
-
@newyorker sizden ricam talihlilerin imzalarindaki bilgileri (siz de eğer talihli iseniz) imzaniza ekleyin. bizler de eski yillarin talihlilerini bu bilgiler sayesinde tanıyoruz çünkü. bol şans :)
-
Merhabalar ben bu yıl çekilişe katılmak istiyorum ancak bilmek istediğim önemli birşey var ben lise mezunu değilim mesleğim garsonluk bahsi geçen onet online a girdim ve forum da bulunan örnegi yaparak Waiter and waitresses i buldum %7 to %10 derecesi var sizce bu ibare ne anlama geliyor yeterlimidir yeterli değilmidir ve mesleğin yanında bright outlook yazıyor şimdiden bilgileriniz için teşekkürler
-
@gkhndmr1907, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar ben bu yıl çekilişe katılmak istiyorum ancak bilmek istediğim önemli birşey var ben lise mezunu değilim mesleğim garsonluk bahsi geçen onet online a girdim ve forum da bulunan örnegi yaparak Waiter and waitresses i buldum %7 to %10 derecesi var sizce bu ibare ne anlama geliyor yeterlimidir yeterli değilmidir ve mesleğin yanında bright outlook yazıyor şimdiden bilgileriniz için teşekkürler
merhaba, sorunuz için ilgili başlığı incelemenizi rica ederim.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2587/green-card-çekilişi-başvuru-şartları
-
Arkadaşlar Ekim ayı visa bulettin açıklandı. bu durumda vize görüşmeleri yapılacakmıdır Türkiyede?
-
@TR35, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar Ekim ayı visa bulettin açıklandı. bu durumda vize görüşmeleri yapılacakmıdır Türkiyede?
şuan ki durumda ne yazık ki hayır. ilk mülakat ocak 2021 en erken.
-
@gucarslan Merhaba, bunu net olarak nereden biliyoruz? tşk.
-
@TR35, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Eger Ekim'de mulakatlar yapilacak olsaydi 1 ay onceden mulakat tarihleri kisilere iletilirdi. Henuz hicbir DV2021 talihlisine mulakat tarihi verilmedi. Bu konuda foruma bilgilendirme gelmedikce mulakat olmayacagini dusunebilirsiniz.
-
- ilgili başlığı incelemenizi rica ederim.
Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
- ilgili başlığı incelemenizi rica ederim.
-
@crazycells teşekkürler.
-
KCC evrak talebi maili için gönderdiğim döküman maili 1 ayı geçti ancak onay maili hala bana ulaşmadı. Mailde gereksiz, spam gibi yerlerede baktım. KCC ye konu ile alakalı bir mail atmak istiyorum. Forumda buna benzer bir mail varmıydı göremedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)
-
@Oguz-Talan örnek mail aramanıza gerek yok aslında. evrak talebinde size gelen mailde ilgili adres mevcut. o adrese uzun süredir evrak onayı beklediğinizi ve almadığınızı belirten bir yazı yazabilirsiniz içerisinde CN'nizin olduğu. belirli bir format yok çünkü :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum