IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@EmBus Aynen bende oyleyim sabah kalkip ilk baktigim seyler. Bende facebook ve instagramdan bir iki mesaj atmisligim var ama hicbir cevap yok beraber olursak belki sesimizi duyuracagimizi saniyorum. Buradaki arkadaslarla koordine olursak belki. Ben ne gerekiyorsa yapmaya hazirim
-
Sadece 15 dk surecek bir mulakat icin bu kadar cile cektirilmez insana. Zaten butu dosyalarimiz onaylanmis hersey hazir bu nedir yaa cildirmamak elde degil
-
Kesinlikle katılıyorum koordine olmamız lazım birlikte hareket etmemiz lazım. Artık çıldırmamak için herkes zor duruyor. Yapılan çok büyük umursamamazlık. Başka hiç bir şey değil.
-
@Bmburcu size yönlendirilen linkten yeni gün alabildiniz mi? aldıysanız en erken tarih ne zaman verdiler?
-
Bence Birlikte hareket etmek için Whatsapp grubu kuralım. Uygun gören birlikte koordineli bir şekilde hareket etmek isteyen olursa Numarasını özelden atabilir.
-
@Mustaparta-Totengraber yok daha alamadık randevu tarihi olduğu gün sisteme düşücekmiş randevunuz nezaman dediler 24 eylül Dedim özgün sisteme düşücekmiş sonra randevu kaçırdım butonuna basmalıymışız
-
@Mustaparta-Totengraber sonra randevu günü seçicekmişiz işallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
@Bmburcu yani şuan anladığım kadarıyla pek bir şey yapamıyoruz buradan biz
-
@Mustaparta-Totengraber aynen öyle 😞konsolosluk ga mail de atmıştım bugün cevap geldi ilk gelen mailin aynısı
-
@Bmburcu anlaşıldı peki teşekkürler :/
-
Lutfen tum arkadaslar @EmBus ile iletisime girin yeni whatsapp grubu olusturduk ne kadar fazla olursak o kadar iyi konsolosluga yazmak icin
-
https://chat.whatsapp.com/Jeh11NQozNi7M1WsMOlndA
Sanırım bu linkten gruba katılabilirsiniz arkadaşlar.
-
@EmBus, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
https://chat.whatsapp.com/Jeh11NQozNi7M1WsMOlndA
Sanırım bu linkten gruba katılabilirsiniz arkadaşlar.
-
@mango92 ben nüfus aile seçtim.
-
@mango92, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@crazycells @enrique
Vukuatlı nüfus kayıt örneğini edevletten alırken aşağıdaki 3 seçenek var, hangisini seçmek lazım acaba?
-Kişi
-Aile
-Nüfus AileAile veya nufus aileyi secmenizi tavsiye ederim.
-
@bonjour rica ederim evet sponsor olarak eşimin abisini gösterdik.
-
Merhaba -
14 Eylul Pazartesi vize gorusmemiz olmustu. 18 Eylul Cuma vize elimize gecti.
Insallah en kisa zamanda herkes ailesine kavusur. Yolunuz acik olsun.
-
@Fener12 Gozunuz aydin darisi hepimizin basina. Sizin vize katagoriniz CR1 yada IR1 miydi ve ne zaman NVC den onay aldiniz? tesekkurler
-
@Fener12 Gözünüz aydın. Darısı başımıza inşallah :) İyi yolculuklar
-
Vize kategorisi CR1.
NVC onay — 7 Nisan 2020.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum