IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@mango92 Anne ve Baba dahil olan şimdi baktım benim gönderdiğim evrakta aynı
-
https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/diversity-visa-DV-2020-update.html
Muhteşem ya dalga geçiyorlar sanrım bizimle :) Son satırı okuyun arkadaşlar. Artık sinirlerim iyice gerildi.
-
@Mustaparta-Totengraber teşekkür ederim
-
@mango92 rica ederim.. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
-
@Mustaparta-Totengraber konsolosluk luğa dün ulaştım evet randevular iptal edilmiş benim 24 eylüldü 24 ünden sonra sistem açılır dediler Ekim ayı yada Kasım ayı için randevunuzu seçebilirsiniz dendi
-
@EmBus Anlamak mumkun degil nasil olurda DV vizeleri oncelik taninir cok sacma. Boyle bir court order nasil olur 3 aydir bakliyoruz Ankarinin keyfini mulakat icin vallahi cildirmamak mumkun degil. Cogumuz eslerinden agri hep bugun yarin gelecek haber diye bekliyoruz. Inanilmaz derecede sinir bozucu bu yaptiklari.
-
@Bmburcu Geçmiş olsun... Anladığım kadarıyla şuan sadece DV lere veriyorlar.. Onların gözünde eşler önemsiz...
-
@Levent-Akkaya Kesinlikle katılıyorum. Hergün tüm sayfalara devamlı bakıyorum. Sürekli mailim önümde açık. Gelmeyeceğini bile bile umut besliyoruz. Ama o umutta kaybolmak üzere. Eşimde kaybolmuş durumda zaten. Artık sinir sistemimiz komple çökmüş durumda. Ne yapıcağımızı bilmiyoruz. DV lerin tarih sınırını kaldırıp herkesi aynı anda düzenli şekilde yapabilirlerdi. Ancak amaçları süründürmek olduğu için bunu yapmazlar. Sanki bizim yıpranmamızdan, canımızın yanmasından zevk alıyorlarmış gibi davranıyorlar. Gerçekten anlamıyorum. Bence bir an önce whatsapp grubu falan kurup. Sistematik ve toplu bir şekilde hareket etmeliyiz. Toplu aynı maili atıp, twitter instagram gibi sosyal medyalarda her postun altına yorum atmamız gerek. Ben yapıyorum ama tek başıma ses getirmiyor.
-
@Bmburcu gerçekten çok üzücü bir durum öncelik elbette eşler olmalıydı buna anlamak vermek imkansız doğrusu fakat gene de bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.. umarım daha fazla uzamaz :/
-
@EmBus Aynen bende oyleyim sabah kalkip ilk baktigim seyler. Bende facebook ve instagramdan bir iki mesaj atmisligim var ama hicbir cevap yok beraber olursak belki sesimizi duyuracagimizi saniyorum. Buradaki arkadaslarla koordine olursak belki. Ben ne gerekiyorsa yapmaya hazirim
-
Sadece 15 dk surecek bir mulakat icin bu kadar cile cektirilmez insana. Zaten butu dosyalarimiz onaylanmis hersey hazir bu nedir yaa cildirmamak elde degil
-
Kesinlikle katılıyorum koordine olmamız lazım birlikte hareket etmemiz lazım. Artık çıldırmamak için herkes zor duruyor. Yapılan çok büyük umursamamazlık. Başka hiç bir şey değil.
-
@Bmburcu size yönlendirilen linkten yeni gün alabildiniz mi? aldıysanız en erken tarih ne zaman verdiler?
-
Bence Birlikte hareket etmek için Whatsapp grubu kuralım. Uygun gören birlikte koordineli bir şekilde hareket etmek isteyen olursa Numarasını özelden atabilir.
-
@Mustaparta-Totengraber yok daha alamadık randevu tarihi olduğu gün sisteme düşücekmiş randevunuz nezaman dediler 24 eylül Dedim özgün sisteme düşücekmiş sonra randevu kaçırdım butonuna basmalıymışız
-
@Mustaparta-Totengraber sonra randevu günü seçicekmişiz işallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
@Bmburcu yani şuan anladığım kadarıyla pek bir şey yapamıyoruz buradan biz
-
@Mustaparta-Totengraber aynen öyle 😞konsolosluk ga mail de atmıştım bugün cevap geldi ilk gelen mailin aynısı
-
@Bmburcu anlaşıldı peki teşekkürler :/
-
Lutfen tum arkadaslar @EmBus ile iletisime girin yeni whatsapp grubu olusturduk ne kadar fazla olursak o kadar iyi konsolosluga yazmak icin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum