IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@Y-Emre teşekkürler cevabın için. O halde sponsor olarak Amerika'da birini mi gösterdin?
-
@crazycells Merhabalar, ceac giriş yaparak pdf dosyalarımı upload ettim ama mesaj inbox kısmında daha önce yüklemem konusunda uyarılmadığım yeni bir mesaj gördüm. “Case FE Review note” adı altında “Please submit a marriage termination document for -my wife- “ yani eşimin eski boşanma belgesini istiyor. Bu evrağı yükleyeceğim ama yüklemem gereken yer konusunda size sormak istedim.
Benim bilgilerimi yüklediğim “Civil Documents” kısmına mı yükleyeyim? Yoksa, Affidavit of Support (AOS) Documents & Financial evidence, bölümünün altında; Required AOS Documents for “wife” ya da Additional AOS Supporting Documentation for “wife” Kısmına mı yüklesem daha iyi olur. teşekkürler. -
@enrique selamlar , “Civil Documents” kısmına yüklemen gerekir. sonuçta finansal bir evrak değil.
-
@Onur-Arpacay teşekkürler onur. oraya yüklüyorum o zaman.
-
@enrique, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@crazycells Merhabalar, ceac giriş yaparak pdf dosyalarımı upload ettim ama mesaj inbox kısmında daha önce yüklemem konusunda uyarılmadığım yeni bir mesaj gördüm. “Case FE Review note” adı altında “Please submit a marriage termination document for -my wife- “ yani eşimin eski boşanma belgesini istiyor. Bu evrağı yükleyeceğim ama yüklemem gereken yer konusunda size sormak istedim.
Benim bilgilerimi yüklediğim “Civil Documents” kısmına mı yükleyeyim? Yoksa, Affidavit of Support (AOS) Documents & Financial evidence, bölümünün altında; Required AOS Documents for “wife” ya da Additional AOS Supporting Documentation for “wife” Kısmına mı yüklesem daha iyi olur. teşekkürler.Bence de
Civil Documentsen uygun kisimdir. -
@Mustaparta-Totengraber konsolosugu aradiniz mi acaba? umarim iptal edilmemistir
-
konsolosluğa ilk önce bir email attık en kısa zamanda geri dönüş yapacaklarını düşünüyoruz eğer 1-2 güne kadar sonuç alamazsak yarın için aramayı düşünüyorum gelişmeleri buradan bildiririm ya da sormak istediğiniz başka bir şey olursa mesaj atabilirsiniz bizde şuan endişeliyiz
-
Merhaba @Mustaparta-Totengraber bey acaba sizin dosyaniz hangi tarihte NVC tarafindan onaylanmisti ve ne kadar zaman sonra size mulakat tarihi verildi? Bizimki Onaylandi NVC tarafindan 3 ay once halen bekliyoruz. Tesekkurler
-
@crazycells @enrique
Vukuatlı nüfus kayıt örneğini edevletten alırken aşağıdaki 3 seçenek var, hangisini seçmek lazım acaba?
-Kişi
-Aile
-Nüfus Aile -
@M-Emir, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Arkadaşlar geçmiş olsun sanırım sürecimiz biraz daha uzayacak gibi duruyor. Bizlerde bu durumdan dolayı mağdur oluyoruz. Belki bizde dv talihlileri gibi hareket edersek bir sonuç elde edebiliriz diye düşünüyorum.
Elimizden neler gelebilir oturup istişare edebiliriz. Düşünen olursa forum üzerinden mesaj atabilir mi ?
Arkadaşlar mesaj atın Emir arkadaşımıza birlikte ortak hareket edelim.
-
@Levent-Akkaya 20/05 de belgelerimiz onaylandığına dair email aldık
13/08 de NVC tarafından mülakata tarihimiz belli oldu
Mülakat günü: 24/09 -
@mango92 Benim bildiğim en kapsamlı olan tam vukuatlı nüfus kayıt örneği
-
@Mustaparta-Totengraber doğru diyorsunuz ama işte onun da 3 seçeneği var. "Nüfus Aile" olanında benim anne babamın da detaylı bilgileri yer alıyor. Diğer ikisinde yok.
-
@mango92 Anne ve Baba dahil olan şimdi baktım benim gönderdiğim evrakta aynı
-
https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/diversity-visa-DV-2020-update.html
Muhteşem ya dalga geçiyorlar sanrım bizimle :) Son satırı okuyun arkadaşlar. Artık sinirlerim iyice gerildi.
-
@Mustaparta-Totengraber teşekkür ederim
-
@mango92 rica ederim.. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
-
@Mustaparta-Totengraber konsolosluk luğa dün ulaştım evet randevular iptal edilmiş benim 24 eylüldü 24 ünden sonra sistem açılır dediler Ekim ayı yada Kasım ayı için randevunuzu seçebilirsiniz dendi
-
@EmBus Anlamak mumkun degil nasil olurda DV vizeleri oncelik taninir cok sacma. Boyle bir court order nasil olur 3 aydir bakliyoruz Ankarinin keyfini mulakat icin vallahi cildirmamak mumkun degil. Cogumuz eslerinden agri hep bugun yarin gelecek haber diye bekliyoruz. Inanilmaz derecede sinir bozucu bu yaptiklari.
-
@Bmburcu Geçmiş olsun... Anladığım kadarıyla şuan sadece DV lere veriyorlar.. Onların gözünde eşler önemsiz...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum