Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
Bu ileti silindi! -
@Fırat-Koç buyur cevabın

-
@Fırat-Koç buda ikinci site cevabı

-
@ayvalik10 Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Fotoğrafı yükleyip açtığınızda çevresinde siyah bir çizgi görünüyor. Bu sorun olmaz değil mi? Gece gece dert oldu içime, bu saatte cevap verdiğiniz için tekrar tekrar teşekkürler
-
çerçeve değil ki baktıkları zaten ondan dolayı sıkıntı yaratma
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
çerçeve değil ki baktıkları zaten ondan dolayı sıkıntı yaratma
Fotoğraf deyince aklımdan çıkmayan adam 😊
-
Bu konu tekrardan gündeme gelmiş, zamanında fotografla ilgili sorular ve cevapları okudukça insan tebessüm edemeden duramıyordu :slightly_smiling_face:
-
@crazycells merhabalar fotoğrafçılar arka fonu beyaz yapmak için photoshop programında sizde oynama yapmadan arka fonu kesip öyle beyaz yapıyorlar bunda orun olur mu
-
@VR, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@crazycells merhabalar fotoğrafçılar arka fonu beyaz yapmak için photoshop programında sizde oynama yapmadan arka fonu kesip öyle beyaz yapıyorlar bunda orun olur mu
sorun olmaz.
-
@crazycells teşekkür ederim
-
Bu ileti silindi! -
@YSNDNZ kavga edin fotoğrafçıyla mail olarak atsın size öyle bi dünya mı var parasını ödemişsiniz fotoğrafı ister dijital ister baskılı alın. ayrıca pasaport için çekilen fotoğraflarda oran büyük geliyor başvuru için uygun hale getirilirken o yüzden pasaport için değilde normal fotoğraf çektirmeniz lazım 2x2 boyutunda.
-
-
@YSNDNZ resimleri size nasıl verdikleri önemli değil asıl çekildiği mesafe aşağıdaki resmi fotoğrafçıya gösterin. Çekilen resim de omuzlar da gözükmeli. Ondan dolayı geriye doğru gidip çekmeli. Üst nokta saçın bittiği yere alt nokta çeneye gelmesi lazım. Fakat çok büyük olduğu için tekrar çeksinler.

-
@ayvalik10 fatih abi şu fotoğraf meselesi ne zaman çıksa hep aklımdasın :)
-

deneye deneye yaptım bu sefer inşallah olmuştur. cahil cuhela ile uğraşmak zor laf anlamıyor. hata bende mahalemizdeki esnaf kazansın dedik photoshop öğrendik. -
@YSNDNZ buradan daha sağlıklı sonuçlar alacağınızı düşünüyorum. https://www.idphoto4you.com/?Target=SamplePage_US
-
@fetihy canım kardeşim insanlar mağdur olmasın diye uğraşıyoruz ama onlarda hayır ben mağdur olucam diye inat ediyorlar
-
@YSNDNZ aşağıdaki iki resim incelersen bu resim geçersiz olur ret yersin bizde photoshop kullanıyoruz ama bu resimlerde kullanılmaz kafa büyük çıktı dedim geçen iletim de siz oynamayın tekrar çektirin

-
@ayvalik10, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@fetihy canım kardeşim insanlar mağdur olmasın diye uğraşıyoruz ama onlarda hayır ben mağdur olucam diye inat ediyorlar
teşekkür ederiz abi sağolun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum