once bosanip sonra tekrar evlenemezsiniz. Basvuru tarihi ve saati gorunuyor olacak, onemli olan o andaki medeni durumunuz sonrasi degil.
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
yeniden çekilecek anlaşılan teşekkürler bilgiler için. net olarak ne demem lazım photo cuya amerikan vize başvurusu için demem yeterli olur mu?
-
@YSNDNZ, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
yeniden çekilecek anlaşılan teşekkürler bilgiler için. net olarak ne demem lazım photo cuya amerikan vize başvurusu için demem yeterli olur mu?
biyometrik cekmisler, biyometrik cekmemeleri lazim. Biyometrik cekim cok yakin oldugundan cerceveyi genisletemiyorsunuz.
Amerikan vizesi diyebilirsiniz. Cogunun bildigini sanmiyorum ama o nedenle "TC pasaport fotosu" cekip yolluyorlar sizi. Ornek gosterin isterseniz, o sekilde anlayabilirler.
Ya da kendileriyle hic ugrasmayip bu konunun ilk iletisindeki bilgilerle evde kendiniz cekebilirsiniz.
-
@Rhonster, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@YSNDNZ kavga edin fotoğrafçıyla mail olarak atsın size öyle bi dünya mı var parasını ödemişsiniz fotoğrafı ister dijital ister baskılı alın. ayrıca pasaport için çekilen fotoğraflarda oran büyük geliyor başvuru için uygun hale getirilirken o yüzden pasaport için değilde normal fotoğraf çektirmeniz lazım 2x2 boyutunda.
Daha once de asagidaki basliktaki bilgilerle bir arkadas Turkiye'deki bir fotografcidan baski istemisti. Adamin tek yapacagi flash bellekteki dosyayi fotograf kagidina basmak ama kendisini sana bunu ucuza bastirirsam ben nasil kazanacam diyerek geri cevirmis
adam acikca bunu ucuza basarsam insanlari kaziklayamam diyor yani.https://yesilkartforum.com/forum/topic/718/pasaport-ve-vize-fotograflarini-ucuza-almanin-yolu
-
Merhabalar
Öncelikle hafif makyaj sıkıntı oluyor mu? Birde yüzde dişim çok az görünmüş de o herhangi bir sorun teşkil ediyor mu? Saçların kulak arkası olma zorunluluğu var mı ? son olarak boyutu 5’e 5 ve 600 piksel en az olması gerekiyor değil mi? Biz passsport için çektirdiğimiz fotoğrafın boyutunu değiştirip email attırdık da ondan soruyorum. Arka fonu sonradan photoshopla beyaz yapmış burdada saçlarımda biraz belli olmuş photoshop. Sorun olur mu acaba ? -
@Gülşah-Başaran, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Merhabalar
Öncelikle hafif makyaj sıkıntı oluyor mu? Birde yüzde dişim çok az görünmüş de o herhangi bir sorun teşkil ediyor mu? Saçların kulak arkası olma zorunluluğu var mı ? son olarak boyutu 5’e 5 ve 600 piksel en az olması gerekiyor değil mi? Biz passsport için çektirdiğimiz fotoğrafın boyutunu değiştirip email attırdık da ondan soruyorum. Arka fonu sonradan photoshopla beyaz yapmış burdada saçlarımda biraz belli olmuş photoshop. Sorun olur mu acaba ?hafif makyaj sorun olmaz. dis sorun olmaz. saclar kulak arkasinda olmasa da olur ama yuzu kapatmamali.
Arkaplanda yapilan fotosop da sorun yaratmiyor, saclardan belli olsa da yuzu degistirmemesi yeterli.
-
Arkadaşlar kusura bakmayın kafama takılıyor g.c başvuru fotoğrafında sakallı olmamız bir engel mi 1 seneye yakındır uzatıyorum hiç kesmek istemiyorum

-
@fek, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Arkadaşlar kusura bakmayın kafama takılıyor g.c başvuru fotoğrafında sakallı olmamız bir engel mi 1 seneye yakındır uzatıyorum hiç kesmek istemiyorum

engel degil.
sorulariniz icin yeni baslik olusturmaniza gerek yok.
-
amerikan vize ölçülerinde fotoğraf çektirdim. 2 yaşında kızımda top küpeleri var o şekilde sıkıntı olur mu? Küpe kısmını photoshop yaptırdım. hem orjinal küpeli hem küpesiz photoshoplu hali duruyor. hangisi yüklemeliyim?
kulak kısmının fotografını gönderiyorum. inceleyebilirsiniz.
https://www.imageupload.net/image/EaaqA -
@ahmetaydin, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
amerikan vize ölçülerinde fotoğraf çektirdim. 2 yaşında kızımda top küpeleri var o şekilde sıkıntı olur mu? Küpe kısmını photoshop yaptırdım. hem orjinal küpeli hem küpesiz photoshoplu hali duruyor. hangisi yüklemeliyim?
kulak kısmının fotografını gönderiyorum. inceleyebilirsiniz.
https://www.imageupload.net/image/EaaqAikisi de uygundur. kupe, yuzun gorunmesini engellemiyor.
-
Merhaba;
kızımın fotoğrafı sanki biraz flu gibi çıktı bu fotoğraf uygun olur mu acaba, mağlesef kız yerinde durmadığı için düzgün fotoğraf çekemiyoruz, + olarak arka fon rengi uygun mu? geçen sene fotodan elendim,bu senede fotodan elenmek istemiyorum.
-
@LeonEyes, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Merhaba;
kızımın fotoğrafı sanki biraz flu gibi çıktı bu fotoğraf uygun olur mu acaba, mağlesef kız yerinde durmadığı için düzgün fotoğraf çekemiyoruz, + olarak arka fon rengi uygun mu? geçen sene fotodan elendim,bu senede fotodan elenmek istemiyorum.
Kullanabilirsiniz. Bebek ve cocuklarda boyle bir problem var, sizin yapabilecek bir seyiniz yok
Eger gozleri kameraya bakiyorsa kullanabilirsiniz.Ayrica kendi fotografinizi kullandiginiz surece fotograftan elenmek cok kolay bir sey degil

-
@crazycells, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@LeonEyes, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Merhaba;
Kullanabilirsiniz. Bebek ve cocuklarda boyle bir problem var, sizin yapabilecek bir seyiniz yok
Eger gozleri kameraya bakiyorsa kullanabilirsiniz.Ayrica kendi fotografinizi kullandiginiz surece fotograftan elenmek cok kolay bir sey degil

Hocam inanır mısın küçük çocukların resmini de çekmek o kadar zor oldu ki 1 saat uğraştım
telefona bak oraya bakma gülümseme gibi gibi ... -
@fetihy, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@crazycells, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Merhaba;

Hocam inanır mısın küçük çocukların resmini de çekmek o kadar zor oldu ki 1 saat uğraştım
telefona bak oraya bakma gülümseme gibi gibi ...elinizden geleni yapin
sorun cikacagini sanmiyorum... -
@fetihy, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Merhaba;

telefona bak oraya bakma gülümseme gibi gibi ...elinizden geleni yapin
sorun cikacagini sanmiyorum...çok şükür hallettik gibi

-
Merhaba;

yanıt için teşekkürler, arka fon rengi uygun mu peki, bizde aynı fonda çektik resimleri, illa beyaz mı olması lazım.
-
@LeonEyes açık renk olması gerekiyor. Beyaz - kirli beyaz - krem rengi gibi
-
@LeonEyes uygundur.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@LeonEyes açık renk olması gerekiyor. Beyaz - kirli beyaz - krem rengi gibi
@LeonEyes uygundur.
çok teşekkürler
-
Merhabalar dvi cekilisi icin kullanacagimiz fotografi çektirdigim fotografimin arka planini fotografci beyaz olarak ayarlamis ama orjinalde mudahalesiz halinde duvar gri görünüyor. Sordugumda vize fotografinin bu sekilde olusturuldugunu söyledi acaba arka plani beyaz fona donusturmek dijital manipulasyona girermi gercekten beyaz purussuz tek renk bir duzlem bulup orda mi fotografimizi çekmliyiz?
-
bu ıkı fotodan biri uygunmudur sızce
Benzer Başlıklar
135
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k