Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @merveyağmur ben 15 martta ankaraya gittim doktor randevusu icin 18 inde saat 8 de randevum vardi 17 si saat 16:45 de iptal ettiler o gunden beri ayni bende sizin gibi ne haber var ne bir cevap alabiliyorum.


  • @merveyağmur Biraz once gordum Resume K1 Visas grubunda.. 1 kisi Isvicrede bugun K1 vize gorusmesini yapmis ve vizesi onaylanmis.. Kaldiki orasi hala Schengen kapsaminda 14 gun ulke disinda karantina sarti var aksi takdirde USA gelemez. Polonya ayni sekilde 1 kisi yine K1 gorusmesinin yapildigi ve Vizesinin onaylandigini soyledi. Benim su ana kadar duydugum en az 10 ulke var belki daha fazla.. Bugun Ankara yi hem telefonla aradim, hem e-mail attim ve yasadigim eyalettin Congressman i aradim.. Bnece hep birlikte Ankara'yi yilmadan her gun soru yagmuruna tutalim. Ankara neden ayak diriyor anlamis degilim.. Ozellikle sozum meclisten disari ama DV ler Nisanli ve eslerin onune kesinlikle gecmemeli.. Eger oyle ise ankara DoS in bildirisini anlamamis yada kulak asmiyor demektir..


  • @b1whsj58, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    Ozellikle sozum meclisten disari ama DV ler Nisanli ve eslerin onune kesinlikle gecmemeli.. Eger oyle ise ankara DoS in bildirisini anlamamis yada kulak asmiyor demektir..

    çoktan geçti. Hergün takır takır randevu dağıtılıyor. Ben Kasım ayından beri eşimi göremiyorum. Ama ne konsolosluğa ulaşabiliyorum ne de bir cevap alabiliyorum. Artık yıldık usandık bıktık ve patlama aşamasına geldik. Çok zor sabrediyoruz. Sanırım bize sayımız az, yeteri kadar sesimiz çıkmadığı için böyle bir tavır sergileniyor.


  • Bunlarin hepsi son iki gunde olanlar...

    update from switzerland🇨🇭:
    i had my interview at the embassy this afternoon and my visa was approved🤩 i can go pick it up in 3 days😎

    Cases interviewed in Warsaw, Poland are in transit as well!

    Sweden as well! NOA2 March 31st

    Helsinki, Finland
    🇫🇮
    We got these news today! NVC in Transit..
    NOA2 May 19th 2020

    Good morning beautiful couples ❤
    I wanna share this with you 😍 the US embassy in Saudi Arabia just emailed me to schedule my interview appointment .
    I couldn’t believe it especially after they canceled my appointment in March I felt it took forever .
    Though the only date I found was the 18th of October but I could care less as long as I can wake up everyday for that day ❤
    I just need you guys to hang in there , it’s already happening in many embassies so yours will be the next , be positive be strong and you’ll be there ❤

    U.S Embassy in Ecuador. 🇪🇨
    There is hope you all!!
    Our case had just become “READY” meaning the U.S Consulate had received our case and were ready to process and schedule an appointment when this pandemia happened. As soon as I found out that K1 visas were being considered priority per the Department of State, my fiancé and I went ahead and completed form DS-160, printed the confirmation page, and emailed the embassy asking what to expect since our visa type was a priority.
    We got an email the next morning saying that they were working on the cases they had already received at the embassy.
    Well!!! That same day almost at 6 pm, we received an email with the date and time for our interview!!!!!!!!! We could not believe it. THEY HAD SCHEDULED THE INTERVIEW FOR US. Later on another email I asked about how to pay the fee since the appointment services website was not allowing to register appointments and they reply saying that the beneficiary will pay at the embassy the same day of the interview.
    My fiancé’s interview is in 14 days!!!!
    Good look to everyone!


  • Buda var..

    US Embassy Abu Dhabi, UAE 🇦🇪
    My fiance just got his p3 yesterday and just booked the interview 🥺😍🙌🏼 I literally could not contain the tears from how happy I am. Hang in there everyone, there is a light at the end of this long tunnel and we’ll all get there!


  • Buda.. Ukrayna dan.. ANKARA ANKARA Duy sesimizi....

    Apparently Ukraine has resumed K-1 interviews - which is great news because my fiance is from Ukraine. I'm part of a messenger group for Ukraine K-1 visas. One of the people from that group said that his fiance had her interview today. They had a previously scheduled interview which was cancelled because of the virus. So I think that those who had previously scheduled interviews will be at the head of the line.


  • @b1whsj58 Ukrayna'da Günlük 3k yeni vaka sayısı var. 14k test yapılıyor. Bence sorun Ankara'da... Büyükelçilik yatmayı seviyor belliki.


  • Buda..

    Good news for Cambodia!
    U.S embassy in Phnom Penh has officially started receiving cases from NVC.


  • @EmBus Aynen.. Gorunen bazi konsolosluklar gercekten olayi kavramis ve sevenleri kavusturmak icin ellerinden geleni yaparken, bazilarida K1 non-immigrant vize ve biz daha bakmiyoruz gibi sacma sapan bir cevap veriyor ANKARA gibi..


  • jamaica ve Argentina de basladi, Kaldiki Arjantin yaniyor Covid den dolayi..

    Looks like things are definitely moving in the right direction! 🙌🏻🙌🏻❤🇯🇲🇺🇸
    Noa 1 January 21, 2020
    Noa 2 July 7, 2020
    Kingston Jamaica
    case in transit from NVC to Embasy.

    Buenos Aires, Argentina 🇦🇷
    NOA1 Jan 2020
    NOA2 April 2020
    Our case moved to In Transit this morning!


  • @Ali-Naci-Okay bende senle aynı durumdayım gittin mi konsolosluğa benim hatun iptal dedi keske gitseydim bende gitmedim bu sağlık raporunu ne yapacağız haberin varmı bişeyden?


  • Chile too...

    Update from Chile 🇨🇱
    Finally, a few weeks ago they resumed the interviews. And they rescheduled my appointment at the Embassy, which will be on September 25. ( waiting since March ) I'm so excited.
    Guys I accept tips for my interview.


  • @b1whsj58 atmayın kardeşim 🙂 intahar edeceğim bu gece


  • @xdjsez soylediginiz yorumun saka oldugunu dusunuyorum.. Benim amacim burada kimseyi uzmek ve kirmak degil.. Hepimiz beklemekten SIKILDIK. ve bugun itibari ile pes pese insanlardan mesajlar gelmeye basladi.. Bunu iyi bir haber olarak alalim diye,. Artik ANKARA daha ne kadar dayanir bilmem.. Bizde yogun bi sekilde elimizden geldigince duzeyli bir sekilde Ankara ya baski yapalim.. Covid den dolayi TC den daha kotu olan ulkeler bile aciyor.. Schengen ulkeleri bir bir aciyor ki orada travel ban var... Covid bahanesi biraz eskidi artik diye dusunuyorum.. Sizi kirdi isem ozurdilerim...

    Bu arada Isvec de baslamis..


  • @b1whsj58 saka tabi kardeşim


  • maalesef bir haberim yok avukattanda gelen cevaba gore her konsolosluk kendisi karar verdigi icin konsolosluk sitesini takip etmekten baska bir secenek yok dedi


  • @b1whsj58 tesekkuler paylastiginiz icin bu gelismeleri. facebook gruplarindan mi paylasiliyor bunlar? nisanlima gostermek istiyorum gercekten artik o da inkari birakip kendi insaninin bunu yaptigini gormesini istiyorum.


  • @merveyağmur evet facebook da "Resume K1 Visas" diye bir grup var, aslinda bunun yaninda bir cok grup daha var ama ben Resume K1 grubunu iclerinde en iy olan diye takip ediyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Biz yine de forumca birbirimize dusmeyelim arkadaslar 🙂 (Trump'in da istedigi bu 😃 ) Dediginiz gibi K-1 vize sahiplerine bence de haksizlik yapiliyor, kararnameye gore yasakli olmamalarina ragmen randevu verilmiyor. Ama herkesin sureci kendisi icin degerli 🙂

    A olsun, B olmasin demek yerine; hem A olsun, hem de B olsun diyelim 🙂


  • Zaten kimsenin kimseye onlar almasin demesi kadar gereksiz birsey diyecegini dusunmuyorum sonucta herkesin hayatini etkileyen bir surec. Sikinti pandemiyi gerekce gosterip daha sonra bazi vize turlerine gun verebilmesi. Bence herkesin demek istedigi bizede diger turlerle birlikte gun verilebilmesi lazim bu durumda sonucta yapilan aciklamada K-1 vizelerinede oncelik verilecek denmisti


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

84
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum