Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• Randevuyu kaçırdım bölümünden derdimi anlatıp gönderdim. Rabdevu alan dostlar nasıl aldılar ben anlayamadım. Randevuyu onlar vermeyecek miydi bize? Şimdi ne yapmalıyım arkadaşlar?

• @TURKEYANDUSA bende de benzer sorun vardı. Ais size geri dönüş yapacak ama biraz zaman alabilir. Randevu al kısmı aktifleşecek o zaman sık sık kontrol edip randevu yakalamaya calısın. Konsolosluk bazı kişileri mail gönderse bile baktıklarında randevu göremeyenler oldu. Çoğu kişi sürekli kontrol ederek boş bir slot yakaladı.

• @usanyc dava acildi mi? Haberiniz var mi?

• An itibariyle mülakat maili aldık 25 Eylül 07:30da
    Ayrıca dava listesinde adımız vardı.

• Daha once mulakat tarihi almayip adi da dava listesinde olmayip mulakat tarihi alan var mi?

• @maggo Tebrik ederim. İnşallah vizenizi de alırsınız. Mülakat tarihini size maille mi gönderdiler yoksa AİS üzerinden siz mi aldınız ?

• @23enCo teşekkür ederim. Bana mail olarak geldi direk kcc’den sonra ilk kazandığımız sayfadan mulakat tarihimi ogrendim.

• @iwrdr Av Curtis bana bugün davanın açılacağını söyledi sanırım 25 Eylül’de dava sonuçlanacak.Forumdaki arkadaşlar ne düşünüyor 30 Eylül’den sonra mülakat tarihi alabilecek miyiz?

• Mülakat aldık dostlar darısı diğer tüm 2020 ye

• ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
    Charles Kuck, Yargıç Mehta ile 14 Eylül duruşması sonrası değerlendirmesini yayınladığı aşağıdaki videosunda Cuma günü talihlilerden mail yoluyla dilekçelerini toplayacaklarını söylüyor. 21 Eylül’de yapılacak duruşmada 30 Eylül tarihinin uzatılması için bunların çok önem arz ettiğini söyleyen Charles, dilekçe maillerinin nasıl gönderileceğini videoda 29. dk.’dan itibaren anlatmış. Yapılması gereken şey çok kolay arkadaşlar (isim, case no, ülke, kötü tecrübeniz, imza gibi). Lütfen sürecin başından beri (ama özellikle bu ay içindekileri içeren) KCC ve Konsolosluklarla kötü tecrübelerimizle ilgili tüm kanıtlarınızı hazırlayalım ve göndermeye hazır olalım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Mailler: [email protected] (tercihen) ve ayrıca [email protected]

https://youtu.be/A58OI_-snMA

• 25 Eylül tarihine mülakat aldım, umarım 30 eylül uzatılır ve bekleyen herkes vizesini alabilir.

• @Emrejoy hayırlı olsun. davacıydınız sanırım.

• @arnold-layne evet mr. kuck

• Merhaba
    Ben hala randevu alamadım. AISte sürekli deniyorum. Telefon ettim. Denemeye devam diyorlar.
    Sn @crazycells @Muhtaradana ne önerirsiniz?

• @Emrejoy AİS üzerinden mi aldınız mülakat tarihini ?

• Çok şükür sonunda 23 Eylül 14:45'e randevuyu alabildim. Herkese bol şans

• Ais sabah RANDEVU AL bölümünü açmıştı

• @TURKEYANDUSA tebrikler ... Benimde AİS hesabımı bloke ettiler. Herhalde fazla sayfayı yeniledim. Hesabı aktifleştirmek için mail attım tabi sistem 3 iş gününde geri dönecek vsvs. nasip değil demekki Amerika fazla da zorlamamak gerek

• Arkadaşlar, bend e dün oldukça denedim olmadı, ama devam et den sonraki sayfada randevuyu kaçırdım bölümünden yürüyerek, ilerleyerek metin kısmına iptal edilen randevu tarihini yazın ve yeni bir randevu tarihi istediğinizi belirtin, randevu al bölümü açılıyor

• Benim AIS hesabım da bloke oldu. Aradım teknik ekine mail atın dediler. Attım ama henüz açılmadı.

Benzer Başlıklar

• 28 Oy
    6k İleti
    784k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    54k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • [Arşiv] Sayilarla DV2020

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    359
    0 Oy
    359 İleti
    30k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k