Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Rookie değerli tecrübelerinizi paylaştığınız için çok ama çok teşekkürler 🙂 bir de mevsimsel olarak nasıl? yani nem konusunda biraz yüksek oranlar var şeklinde okudum ama sizin de fikriniz / tecrübeniz elbette ki daha değerli olacak.

    umarım sürecimizi sorunsuz tamamlayıp sizler gibi bir hayata kavuşma fırsatı elde ederiz bizler de. saygılar..

    not : "hain kayınpeder" kısmına çok güldüm 😃


  • @gucarslan rica ederim. Aslinda iki mevsim yasaniyor gibi yaz ve kis ortasini ben hissetmedim acikasi yagmur orani yuksek genel olarak sicak kisin gecen sene 1 gun de olsa kar yagdi Izmirli olarakdan benim bir sikayetim olmadi acikcasi :)Onun disinda aman aman bi soguk olmuyor.Konum nedeniyle eyaletin en kuzeyin de oldugu icin kasirga vs gibi afetlere diger sehirlerine gore daha korunakli.Olumsuz diyebilecegim taraflari yagmur ve alerji durumu diyebilirim.Alerjiniz varsa gerekli tedaviyi gormediyseniz Huntsville sizin icin bazi gunler cehennem olabilir.

    Kayinpeder kismi aramiz da hanim duymasin, hanim koyluyuz sonucta Alabamaliyig Allahin adamiyig 😆

    Tesekkur ederim umarim sizin ve sizin durumunuz da olan diger arkaslar da sureclerini sorunsuz atlatip yeni hayatlarina skintisiz baslarlar.Huntsville ozelinde herhangi bir seye ihtiyaciniz olursa lutfen cekinmeyin hoscakalin saygilar bizden.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

57
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum