Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    49 İleti
    5k Bakış
    A
    Mesela ben de bulamıyorum diplomamı. Ben 2019 yılında emekli oldum memuriyetten. Ayrılırken dosyalara baktım bulamadım. Gerçi hatırladığım kadarıyla noter tasdikli nüshası vardı bir yerlerde. Ama greencard çıkarsa işi garantiye almak için okuldan gidip tekrar çıkartacağım. Ayrıca bilgisayar kurs diplomam da soft nüshası mevcut. Basılı nüshayı da halk eğitimden çıktısını alacağım.
  • 6 Oy
    321 İleti
    20k Bakış
    crazycellsC
    @dogukanksck, içinde söyledi: Düşük gelirlilerin Green Card alımı zorlaşıyor (Public Charge rule) Merhabalar, birkaç gün önce Public Charge kuralının kaldırıldığı hakkında bilgi sahibi oldum fakat Public Charge kuralı nedir ve Green Card başvurusu yapanlar ile ne kadar ilgili ve ilgili ise ne konuları hakkında bir kuraldır? Bilenler ve deneyimli abiler kardeşler bilgi verebilirlerse çok memnun olurum teşekkür ederim.. Eminim benim gibi araştıran yüzlerce kişi vardır... Sorulariniz icin yeni basliklar olusturmaniza gerek yok. Bu basliktaki bilgileri inceleyebilirsiniz, ama once hemen ustteki iletiyle baslayin; cunku Trump'in 'public charge' uygumalari kaldirilip, eski -daha esnek- haline donduruldu.
  • 1 Oy
    282 İleti
    27k Bakış
    ozgbyrO
    Merhaba , benim çocugum eb3 vizem onaylandıktan sonra doğdu ve biz gerekli belgelerle vize muafiyetinden yararlanarak giriş yaptık ABD ye , I181 formu doldurdular , pasaportuna. I 551 damgası bastılar ve başka bir şey yapmama gerek olmadığını greencardın adresime yollanacağını söylediler ancak elimde bir Alien number yok ve greencardı takip edemiyorum . Daha önce bunu yaşayan birileri varsa bilgilendirirse çok sevinirim
  • 7 Oy
    4k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k