Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IT (Information Technology) alanina en uygun eyalet

Taşındı Bilişim Teknolojileri
88 32 16.2k 43

Benzer Başlıklar

• ABD'de 'Data Scientist' olarak çalışmak

Bilişim Teknolojileri
    3
    0 Oy
    3 İleti
    874 Bakış
    cgokhanC
    @Karras @Programmer dediği gibi eğer oturumun yoksa çok sağlam referansin olmalı. Bahsettiğin bölümde piyasa hintlilerde :) Ayrıca bu bölümde burada iş bulma ihtimalin Türkiye'de bulma ihtimalinden daha fazla. Bizde her işi herkese yaptırma düşüncesi olduğu için bu iş alanı çok kısıtlı.
  • 2 Oy
    8 İleti
    5k Bakış
    cgokhanC
    @dilmel, içinde söyledi: FIRAT ÜNİVERSİTESİ Yazılım Mühendisliği (İngilizce) (UOLP-Sam Houston State) @cgokhan 2023 talihlilerinden, ne yazık ki gidememiş olabilir. Aynen o gözümden kaçmış, umarım mülakat alır.
  • IT Kavramları - Kısa kısa

Bilişim Teknolojileri
    12
    4 Oy
    12 İleti
    3k Bakış
    M
    interviewlara hazırlık için çok güzel bir kitap var. http://ahmed-badawy.com/blog/wp-content/uploads/2018/10/Cracking-the-Coding-Interview-6th-Edition-189-Programming-Questions-and-Solutions.pdf Bu adreste de pdf versiyonu bulunuyor. Amerika'daki mülakat süreçleri Trdekinden tamamen farklı, her halükarda code sessionlarda data structures veya algoritma soruluyor. İlgili linkin faydalı olacağını düşünüyorum.
  • Amerika'da Yazılım Geliştiricisi Olarak İş Aramak ve Yapılabilecek Hazırlıklar

Bilişim Teknolojileri
    818
    18 Oy
    818 İleti
    93k Bakış
    misha90M
    @arnblt Gercekten oyle bazen diyorum ki gayet normal telaffuz ettim bu kelimeyi nasil anlamaz! :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k