DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
@tanti tesekkür ederim
-
@heleniki cok teşekkür ederm😊
-
@heleniki bence siz bi şekilde girersiniz fırsat bulup. Girin hatta 😊.
-
@heleniki mutlu yaşlar.
-
@heisenberg DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
@Heisenberg Evet bilgi birikimini kötü yönde kullanmasını varsaymazsak, çok hırslı ve ailesi için gözünü çöpten sakınmayan bir karakterdi WW. Bizim meselemiz tam onunkiyle örtüşmüyor olsa da hocam, biz de ailelerimiz için bir şeyler yapmanın peşindeyiz. Hepimizin amacı bir. Ayrıca iyi geliştirmişsiniz kendinizi hocam:) ve bu birikim ve nitelikleri de bir anda bırakmak kolay değil. Bu çekilişi kazanmak çok zor bir olasılık ama, vazgeçmeyeceğiz. Ben de buradan ABD'ye söyleyeyim: we are not a danger:))
-
Arkadaşlar 19 Mayıs Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.
#19Mayıs1919 #Atamİzindeyiz
-
Grubun ismi değişik oldu nasıl isterseniz böylede iyi oldu. Dedikoducular sizi (:
-
Bu arada bu göze çarpan travel isimli twitter hesabında biliyorsun @crazycells ek çekiliş olabilir diyor. Hayır ümitlenmiyeceğim ve umudumu kestim ama geçen senelerde de böyle uyarı yapılıyormuydu dikkatini çektimi hiç ? Biraz dikkate değer gibi ?
-
@korcanmir merhaba, eşime çıktı gc. ben psikologum eşimde bankada çalışıyordu.
-
@takip yeniden bakarsanız hesaba bugun yine yapılabilir demis september a kadar numaraları saklamaya devam diyor girip bakabilrsiniz son tweetlere
-
bazı vlogerlar video yaptı bu konu hakkında eskiden bana çıktığını söyleyen en az 10 kişi olurdu ama bu sene hiç kimse çıktı diye gelmiyor diyor. Bu sene çok az çıkmış gibi genel olarak bu konuda yorumlarını merak ediyorum @crazycells
-
evet @Fırat-Aydoğmuş gördüm gözme çarpan bu 3. açıklaması ilginç
-
Sıfırdan çekiliş yapıp oldu bittiye getirseler neysede ek çekilişten birşey beklememek lazım.
-
Bu ileti silindi! -
Cıktı deneklere neden inanmayalım çıkmışsa çıkmıştır. (:
-
Bu ileti silindi! -
@harun23 bu sene kazandım diyenler yalan mı söylüyor
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells like butonu yanına birde dislike eklemenizi rica ediyorum :)
-
@harun23 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WsVONUcpW7mkEdnaIBMEPMlTN78BvmcCIAGjH_mI9sA/edit#gid=0
bu listeye girdiğinde dv2019 kazananları ve dosya numarasını görürsün en son 26XXX görürsün yani bu şu demek avrupadan 26000 küsür kişiye kazanma dosyası verilmiş. Ha türkiyeden alım ne kadar oldu belki az olabilir ama alım olmadı demek yanlış olur çünkü çıkanları biliyoruz forumdan.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum