Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Oldcityboy, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    @Fahri peki aynı statüdeki kişi , Green kartı henüz çıkmadan , nişanlılık vizesine eşdeğer olarak , herhangi bir şekilde birini nasıl çağırabilir.
    Nişanlım belirttiğim statüde türkiyede mülteci olarak bulunuyordu, Bir yıldır orada ve nikah yapıcaz, o gelemiyor green kartı yok, ben gidemiyorum geçen yıl vize başvurum reddedildi

    Maalesef bu sekilde bir basvuru kategorisi yok. Su basligin ilk iletisini inceleyebilirsiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik/


  • Merhaba arkadaşlar nişanlılık vizesine başvurmayı düşünüyorum. Bu işlemi başlatmak için sevgilimin bana sponsor olması gerekiyormuş, bunun için şartlar nedir? mesela aylık kaç dolar geliri olması gerekiyor ya da yıllık toplam geliri/ödediği vergi gibi bir standart var mı? teşekkürler şimdiden

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Irem-Özden, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    Merhaba arkadaşlar nişanlılık vizesine başvurmayı düşünüyorum. Bu işlemi başlatmak için sevgilimin bana sponsor olması gerekiyormuş, bunun için şartlar nedir? mesela aylık kaç dolar geliri olması gerekiyor ya da yıllık toplam geliri/ödediği vergi gibi bir standart var mı? teşekkürler şimdiden

    Sponsorluk icin su basligi inceleyebilirsiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/255/sponsorluk-islemleri-ve-yapilmasi-gerekenler-i-134-ve-i-864


  • facebook da "Resume K1 Visas" diye bir grup var.. Bilmem takip edeniniz varmi diye.. Biraz once birisi bir bildirimde bulundu.. Asagiya kopyaladim.. Kisaca Malezya da K1 interview baslamis.. Darisi Ankara nin basina...

    "Some more good news! my fiance finally received some correspondence from the consulate in Malaysia regarding rescheduling her interview. For context, we were on the final phase of the process, and had her original interview scheduled for March 26, which was just shy of the lockdown which started a day or so before. They are asking for a refresh on documentation, tax documents, evidence etc. Fingers crossed this means things are starting up again in Malaysia & around the world. I know Malaysia has been very good about controlling the spread of Covid relative to the rest of the world. Hope this brings some hope to you all. If your case is in Malaysia as well, happy to link up in the PM."


  • @b1whsj58 bu çok güzel bir haber olsa da resmî doğruluğu var mi acaba? Malezya U.S. Embassy websitesine baktım böyle bir duyuru bulamadım? Umarım doğrudur :))


  • buda link konsolosluktan gelen yazinin linki.. Umarim burada calisir..


  • @Jossie Su ana kadar benim izlenimim, "Resume K1 Visas" grubunda olan kisiler sizin benim gibi bu isten muzdarip olan insanlar.. Henuz herhangi bir yanlis bilgi falan rastlamadim.. Tabiki resmi dogrulugu konusunda kesin bir sey soyleyemem.. Ve umarim dogrudur.. hepimizin boyle bir gelismeye fazlasi ile ihtiyaci var..


  • @b1whsj58 Herhangi bir yerde randevu alabilen var mi gruptan gordugunuz?


  • @b1whsj58 evet haklısınız umarım doğrudur hepimizin güzel haberler duymaya ihtiyacı var...


  • @merveyağmur Ben Ankara'dan randevu alan birine rastlamadim.. Benim dosyam hala NVC de.. Bana NVC den Ankara nin dosya kabul etmedigini o yuzden hala NVC de gorundugunu soylediler.. Daha once randevusu olup da iptal edilenler veya dosya Ankara da olupda gorusme tarihi verilene rastlamadim ne yazikki..


  • Arkadaslar, yine "Resume K1 Visas" grubundan bir bildirimi sizinle paylasmak istedim.. linki asagiya ekledim.. K1 vize ilgili istatistikler var hem global hemde konsolosluk bazinda.. Linki actiktan sonra istatistiklere ulasmak kolay.. Ben baktim biraz.. sizinde ilginizi cekebilir diye dusundum..

    Ayrica yine asagidaki link te Department of State'in linki var.. Oraya giderseniz yayinlanan istatistik raporlarini her yil icin aylik bazda gorebilirsiniz.. DoS July 2020 raporuna gore gecen ay 6 adet K1 vizesi sonuclandirilmis Ankara'da.. Bu bilgi DoS in kendi web sayfasindaki rapordan.. Yani arka planda bi sekilde isler donuyor.. yada oyle gorunuyor..



  • @EmBus Cok tesekkurler paylastiginiz icin.


  • Evet Kanada K1 process etmeye başladı umarım Türkiye de yakında başlar... Artık en azından kararnameden 100% emin olarak etkilenmediğimizi öğrenmiş olduk, Türkiye’de covid durumu düzelmeye başladığı zaman bizlerde normal vize sürecimize geri döneceğiz oley! 🙂 🙂


  • Arkadaslar, bugun "Resume K1 visas" grubu cok hareketli idi. NVC den bazi konsolosluklara K1 dosyalari gonderilmeye baslanmis. En azindan Birlesik Arap Emirlikleri ve Singapur NVC den dosyalari istemeye baslamislar, Bu arada insanlara da NVC den dosyalarinin konsolosluga gonderildigine dair e-maileer gidiyormus.. Ben bugun ankara ya hem facebook uzerinden, hemde e-mail ile yazdim.. Ancak otomatik bir e-mailden baska bir sey gelmedi. Ben derimki eger Ankara nin baktigi ve cevap verdigi bir e-mail adresi, yada sosyal medya hesabi varsa, hepimiz tek tek, soralim.. DoS nin bildirisini referans gostererek Ankara nin ne zaman K1 vize lere baslayacagini ve NVC den ne zaman dosya kabul etmeye baslacagini soralim.. Duzeyli, saygi cercevesinde haber bekleyen herkesten boyle bir yogunluk olursa sanirim kayitsiz kalamazlar ve en azindan planlari ile ilgili bilgi alabiliriz..


  • @b1whsj58 Ben Pazartesi gunu tekrar bir interview date talebinde bulundum. Dosyam kac aydir Ankara'da zaten.. cevap yok henuz. Olursa paylasirim sizlerle de.


  • bende 3 hafta once mail attim hala bi cevap yok konsolosluktan bi tarih verseler artik


  • Sağlık Bakanının açıklamasına göre son dönemde en fazla vaka artışı Ankara’da olmuş. Ben yakın zamanda K1e başlarlar diye düşünürken bu haberden sonra sanmıyorum. Özellikle de bu dönemde vaka Ankara’da çok artmışken bizlerin de Ankara’ya seyahat etmemizi istemeyeceklerdir.


  • @Jossie Artık ben de bu belirsizlikten ve beklemekten yoruldum. Marttan beridir aynı durumdayız, görüşme günü bekliyoruz kaç aydır. Bundan sonra güzel haber duysak.


  • @nez Keşke duysak... Department of State’in duyurusundan sonra umutlanmıştım özellikle bazı ülkelerde k1 e başlandığını gördüğümde mailimi günde kaç kere kontrol ediyordum ama Ankara’daki durumu haberlerde gördükten sonra aynı şeyi düşündüm. Başka ülkelerde K1 başladı bile, biz hala belirsizlik içindeyiz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

88
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum