IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@Bmburcu Teşekkürler, hayırlı uğurlu olsun
Bol şanslar -
@EmBus teşekkürederim

Umarım biran önce sizinde randevu tarihiniz belli olur 

-
görüşme tarihi alan arkadaşlara hayırlı olsun, darısı bekleyenlerin başına. aşağıdaki yazı 27 temmuzda geldi, bu mailden sonra artık görüşme tarihi beklemeye başlıyoruz doğru mu ? başka evrak incelemesi vs olmaz heralde ?
The National Visa Center (NVC) received all of the fees, forms, and documents that are required prior to attending an immigrant visa interview at a U.S. Embassy/Consulate General overseas.
NVC will work with the U.S. Embassy/Consulate General in ANKARA, TRKY to schedule an interview appointment for you. Once we have confirmed an interview date, we will send a notice to you, your petitioner and attorney (if applicable). -
Bizimde interview tarihimiz dun gece geldi. Sanirim cogu kisiye dun gelmis. Bizde hizlandirma olmadan interview tarihi verildi, NVC dosyalarimi Nisan 20 de onaylamisti. Interview tarihimiz ise 14 Eylul.
Saglik kontrolu icin hic birsey yazmiyor. Onu biz kendimiz mi tarih alip yaptirmamiz lazim?
Benim bulabildigim Ankara'da saglik kontrolu var. Istanbulda yok mu? -
@seznec cevabınız için çok teşekkür ederim şans dün bir email aldım konsolosluktan orada IR1 olarak gözüktü şükürler olsun..
-
@crazycells çok sağolun
-
@mtkilic Hayırlı uğurlu olsun, Darısı başımıza

-
@Mustaparta-Totengraber Hayırlı olsun

-
For those of you wondering about Ankara, we just got our interview date today for late September. We did make an expedite request but was sent the notice of the interview before they told us whether the request was approved or denied. It is possible that it was just our turn to have our interview. I sent the request just 10 days ago but we were DQ on May 26th.
Yabancı forumda (VJ) böyle bir mesaj var. Eğer hızlandırma olsaydı bilgi maili alması gerekiyordu hatta Ankara'ya yolluyoruz dosyanızı falan demeleri gerekiyordu diye düşünüyorum. Eğer hızlandırmadan aldıysa bu maili süper bir haber çünkü çok hızlı randevu dağıtıyorlar. Bize de kısa sürede mail gelecektir diye umuyorum. Gözümüz aydın

-
@EmBus çok teşekkür ederim.. sizinde çok fazla bir şey kalmamış gibi gözüküyor Herkes için hayırlısı diyelim gerçekten sabır gerektiren bir durum özellikle bu pandemi zamanı ne olacağını net kestiremediğimiz için..
-
@Mustaparta-Totengraber inşallah en kısa zamanda biz de alırız
kesinlikle öyle çok zor bir süreç ve herkese bol sabırlar diliyorum -
@mtkilic, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Benim bulabildigim Ankara'da saglik kontrolu var. Istanbulda yok mu?
Hayir, sadece Ankara'da konsoloslugun yanindaki Duzen Laboratuar'da saglik kontrolu var...
-
@Onur-Arpacay hayirli olsun simdi mulakat bekleyeceksiniz.
-
@Bmburcu Hayirli olsun en azindan tarih vermisler.Bizim surec cok uzun surdu sizinde bir okdr surmuse benziyor bebegimiz dogdu 3 aylik oldu daha birbirlerini goremediler.
Bu saatten sonra saglik olsun demekten baska birsey gemiyor
elimizden. -
@ice aynen öyle sağlık olsun

-
@Bmburcu merhabalar hızlandırma kabul olduktan kaç gün sonra randevu tarihi verdiler . Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza
-
@hjkkll mail attıktan 2 gün sonra randevu verildi
-
@Bmburcu teşekkür ederiz
Hayırlı olsun -
@crazycells konsolosluk ta ödeme yapılmıyor değil mi ?çünkü ödememimizi uscis ve nvc yapmıştık
-
@crazycells muayne için randevu alıcaz ama DS5540 formunu biz bana sponsor olan eşimmi dolduracak IR1-IR2 kızımla ben mi onu anlıyamadık forumda yanımız damı götürüver ilginiz için şimdiden teşekkürler

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum